POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
28 Grudzieñ 13, 19:52
PokeUltima!
Autor Wiadomo¶æ
Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 12:14   PokeUltima!

Nudzi ciê Revival i tyrania Vulpa?
Nie chcesz przesiadywaæ na innych forach?
WST¡P TUTAJ! NA POKEULTIMÊ!
Forum obiecuje:
- Ciekawe rozmowy,
- Pomoc 24/h
- Gry Online,
- i wiele innych!

Nawet je¶li nie masz ochoty, nie b±d¼ wi¶nia! Odwied¼ forum!
Ostatnio zmieniony przez Poxer 30 Czerwiec 10, 13:16, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 12:56   Re: PokeUltima!

poxer napisa³/a:
- Wkrótce PlayByForum,

Jak ja Ciê bardzo proszê - masz ³adn± oprawê graficzn±, to chocia¿ nie schod¼ na dó³ kompromituj±c siê dodawaniem 2134387 malutkiego PBFa na PPSie. Wykorzystaj to co ju¿ umiesz, ¿eby zrobiæ kulturalnego popla sprzed dwóch lat, kiedy to pojêcie "PBF" by³o nieznane, a panowa³y jeszcze ciekawsze tematy ni¿ dzi¶. Bo szkoda takiej szaty graficznej na d³uga¶ne sygny z poksami i itemami.

Moja mina, gdy zobaczy³em ten podpunkt.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:16   

W sumie... to masz racjê, Legendsiu. Nie bêdzie PBF'a! :sliniak:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:37   

poxer napisa³/a:
Nudzi ciê Revival

Nie, poza tym jest jeszcze PC, PBC itp.

poxer napisa³/a:
tyrania Vulp

wiesz, demokracja to najgorszy ustrój, ja te¿ gdybym mia³ Reva by³bym dyktatorem, tylko inaczej postêpowa³

poxer napisa³/a:
Nie chcesz przesiadywaæ na innych forach?

Dziwiê Ciê, chcê :(

poxer napisa³/a:
Forum obiecuje:

yeach

poxer napisa³/a:
Ciekawe rozmowy,

tak oryginalne jak http://pokeultima.pl/thread-31-post-50.html#pid50

poxer napisa³/a:
- Pomoc 24/h

wstanê jutro o 4 rano, wejdê na Ultimê i zobaczymy :vabi:

poxer napisa³/a:
Gry Online,

I tak jak, nowe NK, wymagacie wyra¿ania zgody na bezp³atne wykorzystanie avka usera, do tych gier ? :D

poxer napisa³/a:
Nawet je¶li nie masz ochoty, nie b±d¼ wi¶nia! Odwied¼ forum!

tak, wesz³em, i raczej ponownie nie wejdê

poxer napisa³/a:
W sumie... to masz racjê, Legendsiu. Nie bêdzie PBF'a! :sliniak:

Strasznie ¿e¶ podatny na uwagi...reklamujê siê, co¶ gotoego, co ju¿ powsta³o i ma w miarê zaplanowany rozwój. Ale...

Co ja my¶lê, to wiadomo z poprzednich topiców gdzie reklamowano podobne do tego, twory., nie mam czasu wypisywaæ tego wszystkiego ponownie.

Ratuje Ciê jeszcze sympatyczne to http://pokeultima.pl/thread-27-post-40.html#pid40 ale to za ma³o, i nawet jak zrobisz kolejne tematy poprawiaj±ce moj± s³abn±c± popularno¶æ, to niestety, ale zdania nie zmieniê o forum, bo a¿ tak kumoterski i przekupny, jeszcze nie jestem...ale w przysz³o¶ci...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:41   

Eh... po prostu jestem nowy w bran¿y forumowej i siê nie znam.
I Leg otworzy³ mi oczy, poniewa¿ nie chcê skoñczyæ jak PBC. Bo tamto upad³o.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:56   

poxer napisa³/a:
po prostu jestem nowy w bran¿y forumowej

czy¿by ?
http://pokecollect.net.pl...highlight=#8194
http://pokecollect.net.pl...highlight=#9836
http://pokecollect.net.pl...ighlight=#13081
http://pokecollect.net.pl...ighlight=#13128
zapewne mia³e¶ wiêcej, ale nie mam g³owy wiêcej szukaæ

poxer napisa³/a:
poniewa¿ nie chcê skoñczyæ jak PBC. Bo tamto upad³o.

nie upad³o, zaloguj siê tam, i zobacz ¿e ponownie PBFuj± i siê podniecaj± jakimi¶ iwentami < xD ot, forum dla niewymagaj±cych, ale jednak ¿yje

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 15:30   

TFU!

1. Pierwowzór PokeUltimy.pl
2. Na Hacka bo mi tu zakazali pisaæ,
3. Wilk mnie namówi³ :<
4. Tamto samo.

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 23:17   Re: PokeUltima!

Legends napisa³/a:
poxer napisa³/a:
- Wkrótce PlayByForum,

Jak ja Ciê bardzo proszê - masz ³adn± oprawê graficzn±, to chocia¿ nie schod¼ na dó³ kompromituj±c siê dodawaniem 2134387 malutkiego PBFa na PPSie. Wykorzystaj to co ju¿ umiesz, ¿eby zrobiæ kulturalnego popla sprzed dwóch lat, kiedy to pojêcie "PBF" by³o nieznane, a panowa³y jeszcze ciekawsze tematy ni¿ dzi¶. Bo szkoda takiej szaty graficznej na d³uga¶ne sygny z poksami i itemami.

Moja mina, gdy zobaczy³em ten podpunkt.

Nie rozumiem. Przecie¿ ju¿ dawno dawno temu na poplu bodaj¿e Trawek z Sachim zrobili Raikiri PBF opieraj±cy siê na Naruto.

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 10, 07:42   

Cytat:
1. Pierwowzór PokeUltimy.pl

Zabawne bêdzie, kiedy za kilka miesiêcy, za³o¿ysz co¶ nowego i tym razem TEN topic bêdzie przez Ciebie nazwany "pierwowzór ( tutaj wstaw nazwê, nowego forum które bêdzie czerpa³o z PokeUltima.pl i bêdzie za³ozone na nowej bazie ) ".

poxer napisa³/a:
Wilk mnie namówi³ :<

trza by³o [ BEEP !] nie s³uchaæ

Rahuene napisa³/a:
Nie rozumiem. Przecie¿ ju¿ dawno dawno temu na poplu bodaj¿e Trawek z Sachim zrobili Raikiri PBF opieraj±cy siê na Naruto.

Nie pamiêtam, za to pamiêtam to, ¿e PBF na obecnej bazie PoPLa musia³ powstaæ po 12 marca 2008 bo: http://pokemonpl.net/pbf-t2378.0.html
BTW z posta TD w tym temacie, dowiadujemy siê, ¿e ju¿ w grudniu 2007 Vulpi chcia³ pod³±czyæ Xipoga do Vall...czyli plany by³y ju¿ dawniej, ni¿ sierpieñ 2008 kiedy, to realnie nast±pi³o...

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 10, 13:18   

Ale w sumie, niewinny PBF'ik nic nie zmieni. Jak w przypadku takiego o PC. Tylko liczba userów nieznacznie zmaleje lub wzro¶nie. ^^

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: