POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Witam w swoim ¶wiecie...
Autor Wiadomo¶æ
vitani 
Pewnie nie zna PokeMana
Po co u¿ywaæ s³ów...

Do³±czy³a: 17 Pa¼ 2009
Sk±d: ze ¶wiata marzeñ...
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 19:42   Witam w swoim ¶wiecie...

Hej jestem Vitani mam 12 lat.Interesuje siê zwierzêtami,prawdopodobnie zostanê piosenkark±.Lubiê pokemony,digimony,rosario i colê.Jestem na np.revivalu,tam mo¿na najczê¶ciej mnie spotkaæ, a dalej ju¿ nie zapamiêta³am (no,jestem nieco zapominalska).
Opis mnie:optymistka,marzycielka,czêsto spotykana na gapieniu siê w chmury,czytaniu ksi±¿ek,i siedzeniu w necie.Lubi pop i metal,ulubiony zespó³:nightwish.
PS:Mam nadzieje,¿e kto¶ z forum czasem bêdzie chcia³ ze mn± pogadaæ na GG,bo wszyscy ze szko³y to banda idiotów,którzy nie umiej± uszanowaæ,¿e kto¶ mo¿e mieæ inne zainteresowania ni¿ oni.
PS2:Czêsto zdarzaj± mi siê literówki,nie wincie mnie je¿eli jakie¶ porobi³am.
PS3:przepraszam ¿e tak pó¼no,ale koniecznie musia³am napisaæ
A na koniec:WITAM WSZYSTKICH!!!!!

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 29 Czerwiec 10, 20:30   Re: Witam w swoim ¶wiecie...

vitani napisa³/a:
PS:Mam nadzieje,¿e kto¶ z forum czasem bêdzie chcia³ ze mn± pogadaæ na GG,bo wszyscy ze szko³y to banda idiotów,którzy nie umiej± uszanowaæ,¿e kto¶ mo¿e mieæ inne zainteresowania ni¿ oni.

Uuu... Jakbym s³ysza³ samego siebie :3. +5 punktów na starcie.
No có¿, witaj!
I zaznajomij siê z klawiszem "spacja", dobrze ci to zrobi.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 06:40   

vitani napisa³/a:
,bo wszyscy ze szko³y to banda idiotów,którzy nie umiej± uszanowaæ,¿e kto¶ mo¿e mieæ inne zainteresowania ni¿ oni.

True life, i niestety, trza siê do tego dostosowaæ. Dlatego, gdy zacz±³em siê kontaktowaæ z znajomymi ( ¶miesznie to brzmi, ale... ) przez net, zamiast doskonale Wam znanego nr. 6262260, od razu mia³em przygotowany nr. 1(i tutaj siê pojawiaj± kolejne 7 czy 8 cyfr, których Wam nie ujawniê ) wyua¶nie ze wzglêdu na to i owo.
A i tak, w koñcu kiedy¶ powiedzia³em kole¿ance, ¿e by³em tu i tam, zdjêcia z marca 2009 r. pokaza³em itp. no, ale rzecz jasna, ogó³owi siê niestety przyznaæ ni mo¿na. Zawczasu podpatrzy³em do¶wiadczenia innych i wybra³em swoj± drogê.

vitani napisa³/a:
PS2:Czêsto zdarzaj± mi siê literówki,nie wincie mnie je¿eli jakie¶ porobi³am.

Z racji wieku, mo¿na Ciê zrozumieæ, tylko dziwiê siê, bo FF którego u¿ywasz, ma sprawdzanie pisowni.

vitani napisa³/a:
Jestem na np.revivalu,tam mo¿na najczê¶ciej mnie spotkaæ,

Ogólnie, cieszê siê, gdy na PC przychodz± osoby, które maj± do¶wiadczenie z innymi pokeforami. Trzeba mniej t³umaczyæ, wiêc masz +, a nawet 2: ++

BTW , po to tej nudnej i pokrêconej mowie, czyniê pierwotne zamierzenie czyli Ciê WITAM :)

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 11:20   

Cytat:

bo wszyscy ze szko³y to banda idiotów

Eeee... Mieszkasz mo¿e w Szczecinie? xD
W ka¿dym razie... Witam, mam nadziejê, ¿e zostaniesz na d³u¿ej :D Bo jako¶ za du¿o tutaj ch³opaków xD

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Kunek 
Pewnie nie zna PokeMana
:D

Do³±czy³: 05 Sie 2009
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 11:35   

Cytat:
wszyscy ze szko³y to banda idiotów,którzy nie umiej± uszanowaæ,¿e kto¶ mo¿e mieæ inne zainteresowania ni¿ oni.

Tym siê nie martw, w ka¿dej szkole tak jest... A, no i witam i ¿yczê mi³ego bycia na forum :blush:

vitani 
Pewnie nie zna PokeMana
Po co u¿ywaæ s³ów...

Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 11:51   

Nie mieszkam w Szczecinie,tylko w mie¶cinie o nazwie Siedlce,niedaleko Warszawy.I bêdê na tym forum do koñca ¶wiata.
Zapomnia³am napisaæ o tym,¿e choæ jestem marzycielk± mam wojowniczy charakter.Ka¿dy kto zacznie mi wypominaæ,¿e lubiê pokemony,automatycznie straci zêby.To dlatego mi nie podskakuj±.
Ach,i bardzo dziêkujê za ciep³e powitanie!
Ostatnio zmieniony przez vitani 30 Czerwiec 10, 11:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

BeenHakier
Pewnie nie zna PokeMana
Supersadysta

Do³±czy³: 24 Cze 2010
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 11:55   

Siedlce, powiadasz ?? Kto¶ tam z Reva mieszka³ jeszcze w Siedlcach, ale nie pamiêtam kto :P

Witam Ciê, panno Wojownicza. Ale chyba zêbów nie stracê, nie ?? :)

Sygnatura użytkownika

vitani 
Pewnie nie zna PokeMana
Po co u¿ywaæ s³ów...

Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 11:58   

Spoko BeenHakierze,zêby trac± ci,którzy wypominaj± mi ¿e lubiê pokemony.Poza tym i tak nie mog³abym ciê zlokalizowaæ,a wiêc nie stracisz ¿adnego.

Sygnatura użytkownika

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 12:12   

Vitani, mi wspominaj± w szkole te¿, ale nic im nie robiê ^^ Bo sami siê tym trochê interesuj± xD ( witam ! )

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 30 Czerwiec 10, 13:49   

vitani napisa³/a:
I bêdê na tym forum do koñca ¶wiata.

W±tpiê

vitani napisa³/a:
i tak nie mog³abym ciê zlokalizowaæ

Jedno PW do mnie, i Ci wydam jakie Been ma IP, kompa, jakie miasto i tre¶ci intymne :D ( to by³ ¿art )

QuerryPass napisa³/a:
mi wspominaj± w szkole te¿

Pytanie, sk±d wiedz±, ¿e to lubisz. Trza by³o nie mówiæ...

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: