POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:24
Zapisy
Autor Wiadomo¶æ
Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 17 Czerwiec 10, 21:13   Zapisy

Najwa¿niejsz± czê¶æ czas zacz±æ.

Kod:

[b]Imiê, nazwisko, ksywa:[/b] Wiadomo.
[b]Wiek:[/b] Do lat 17 only
[b]Wygl±d:[/b] Preferujê obrazek, nie sprite'a ale opis mo¿e byæ.
[b]Cechy charakteru:[/b] Pomy¶lcie trochê. Kto¶ kto jest z³y nie mo¿e byæ dobry.
[b]Region:[/b] Kanto, Johto, Hoenn, Sinnoh.
[b]Historia[/b] Nie krótsza ni¿ 10 linijek. Tylko b³agam... nie takie oklepane i nie takie bardzo tragiczne.
[b]Zawód:[/b] Tu wybieracie 2. G³ówny i ten poboczny.
[b]Starter:[/b] Nie skamielina i nie legenda. Dopuszczam startery V geny.
[b]Cel:[/b] Tylko nie: Zoszt±niê Miszszczem Pokemonufff.
[b]Ekwipunek:[/b] Rzeczy prywatne. Nie Pokedex itp.
[b]Towarzysze:[/b] Wy wybieracie albo ja. Max 2 towarzyszy.
[b]Pro¶by specjalne:[/b] Co za du¿o to nie zdrowo.
[/code]

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*
Ostatnio zmieniony przez Blue 19 Lipiec 10, 17:21, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 08:25   

Imiê, nazwisko, ksywa: Joseph (Joey) Grey
Wygl±d:
Oczywi¶cie bez zbroi, a ubraniu takim :
Czarna koszulka ,szara bluza z wysokim ko³nierzem, czarne, lekko poszarpane bojówki. Oczywi¶cie w³osy do szyi, i bez kucyka xP
Dziêkowaæ :P
Cechy charakteru: Neutralny, ma³o co go obchodzi, co dzieje siê z lud¼mi, ale za to bardzo lubi pokemony. Ich bólu nie zniesie.
Region: Sinnoh - Snow Point xP
Historia A co tu opowiadaæ ?
Joseph urodzi³ siê (Data nieznana) i od tamtego momentu jest jednym z rodziny Grey'ów. W wieku 8 lat, ukoñczy³ trening szarmancki (Floret), choæ on sam uwa¿a³, ze to nuuuuda. W wieku 9 lat, zmar³ jego 58 letni ojciec. Okoliczno¶ci ¶mierci nie s± do koñca znane, ale lekarze uznali, i¿ ¶mieræ wyst±pi³a na skutek zawa³u. W tym samym czasie w Joey'ym co¶ pêk³o.. zamkn±³ siê w sobie, odtr±ca³ "pomocn± d³oñ", by³ szorstki i nie mi³y. Kiedy ch³opak maj±c 10 lat, wróci³ raz z spaceru i oznajmi³, ¿e idzie w ¶wiat. Jego matka omdla³a i obudzi³a siê 3 dni pó¼niej w szpitalu, a syna ju¿ nie by³o. Kiedy samotny ju¿ ch³opak ukoñczy³ 12 lat, wiedzia³ ju¿ bardzo dobrze, jak z³y dla tego ¶wiata jest cz³owiek, jak niszczy on to ¶rodowisko. Dlatego uzna³, i¿ nigdy nie pomo¿e, ¿adnemu cz³owiekowi i to siê trzyma do dzi¶. Maj±c 14 lat, posiada³ ju¿ Spheal'a, lecz nie wiadomo sk±d go ma (Najprawdopodobniej oswoi³). - Wiêcej nie wyci±gnê, brak weny i jestem chory T.T
Zawód:
Szaman/Lekarz/Druid - Co¶ co potrafi leczyæ poki.
Renger, ale nie na papierze, a w naturze. Pomoc pokom po prostu xP
Starter: Spheal
Cel: Pomoc pokemonom, ale nie ludziom
Ekwipunek: Torba, Zio³a, Narzêdzia kuchenne, szkicownik, piórnik i ca³e wyposa¿enie, kamienie ró¿nych kolorów. (Nie, to nie s± kamienie ewolucji)
Towarzysze: Jak tam chcesz...
Pro¶by specjalne: Nie dziêki, obejdzie siê.

P.S.
Okre¶l gdzie jestem... sam siê pogubi³em...

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Camper 
Bug Catcher
aka Salamencer

Do³±czy³: 08 Lip 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 12:59   

Imiê, nazwisko, ksywa: Henio Szo³toboks, ksywa to Bot.
Wygl±d: Du³gie br±zowe w³osy, jasna cera, piwne oczy. Z 1,7 metra wzrostu.
Cechy charakteru: Uprzejmy, elegancki, mi³y. Gentlemen.
Region: Sinnoh - Eterna City.
Historia Henio urodzi³ siê w Eterna City. Dojrzewa³ w¶ród pokemonów, z którymi bardzo siê polubi³. Rodzice wychowali go na porz±dnego cz³owieka. W Eterna City ludzie go lubili, w¶ród nich mia³ kole¿ankê Lolê Donick±. Chcia³ pod±¿aæ drog± Mamy, a mama by³a koordynatork±. Tata by³ badaczem, ale tymi sprawami by³ mniej zaciekawiony. W dzieñ po jego 15 urodzinach Henio us³ysza³ przy obiedzie ¿e jakie¶ 12 lat temu jego starszy o jakie¶ 11 lat brat Wiesiek Szo³tboks poszed³ pozbieraæ jagody w lesie. Czekali na niego noc, a on nie wraca³. Wys³ano ekipy poszukiwawcze, a go nigdzie nie by³o. Znaleziono tylko jego koszyk z jagodami. Henio by³ wtedy ma³y mia³ wtedy 3 lata i nie za bardzo pamiêta³ brata. Wszyscy w rodzinie mówi± ¿e ¿yje gdzie¶ daleko i niema jak wróciæ, ale w g³êbi duszy wcale tak nie my¶l±. Henio pomy¶la³ ze smutkiem ¿e brat nie ¿yje, albo ¿yje ciê¿ko, prawie bez grosza przy duszy. Próbowa³ siê dowiedzieæ siê jak najwiêcej o nim. Dziêki mamie tacie i dziadkowi dowiedzia³ siê ¿e Wiesiek by³ grzeczny, trochê leniwy i elegancki. Powiedzia³ o tym swojej kole¿ance Loli, o rok m³odszej od niego kole¿ance. Postanowili razem odnale¼æ brata. Poszli do profesora. On dosta³ swinuba, a ona hoppipa. Zadowoleni poszli w stronê ciemnego lasu.
Zawód: koordynator/badacz
Starter: swinub
Cel: Odnale¼æ zaginionego brata
Ekwipunek: scyzoryk, zapalniczka, zio³a, ¿are³ko, parê ksi±¿ek.
Towarzysze: Lola Doknicka, 14 lat.

Ostatnio zmieniony przez Camper 19 Czerwiec 10, 16:17, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy  

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 13:42   

Imiê, nazwisko, ksywa: Nathan Louis vel Vici
Wygl±d:
Cechy charakteru: Mi³y i sympatyczny, ale bardzo porywczy. Wed³ug wspomnieæ rodziców, jego rekordem w siedzeniu i nudzeniu siê by³y dwie minuty. D³u¿ej nie wytrzyma³. Mo¿na powiedzieæ, ¿e ma co¶ na rodzaj ADHD. Ale w pozytywnym znaczeniu : ). £atwo go zdenerwowaæ, uparcie trzyma swojej strony. Niezwykle gadatliwy - mówienie to jego pasja.
Region: Hoenn, Slateport
Historia Wszystko zaczê³o siê jaki¶ rok temu... Wtedy to w³a¶nie ma³y (no dobra, nie taki ma³y...) Nathan, wyp³yn±³ z rodzicami na rejs po morzu Slateporckim. Generalnie p³ynêli na wschód, na bardzo daleki wschód. Podró¿ trwa³a kilka dni - prawdopodobnie oko³o piêciu. Niestety, na morzu zerwa³ siê sztorm. Wszystko runê³o, nie ma ju¿ nic. £odzie zosta³y zmasakrowane przez si³y oceanu, ludzie ocaleli. Niestety, ka¿dy musia³ oczekiwaæ na pomoc powietrzn± (gdzie¶ ko³o 5 godzin). W tym czasie Nathan wybra³ siê poszukaæ w lesie jagód. Gdy ju¿ kilka zebra³, zauwa¿y³ wielk± górê. Wydobywa³y siê z niej gêste opary dymu, które zaczê³y rozprzestrzeniaæ siê na ca³ej wyspie. Zaciekawiony ch³opiec, poszed³ dalej. Gdy ju¿ by³ na bardzo gor±cym terenie (30 stopni celsjusza, uuu), zauwa¿y³ co¶ dziwnego. Kilka stworków przypominaj±cych ¶winki, skaka³o ko³o siebie szukaj±c jab³ek. Chwilê pó¼niej wyskoczy³ gigantyczny, gorylopodobny Pokemon, prosiaki uciek³y. Sam mamut zacz±³ konsumowaæ ¿are³ko (jab³ka : ]). Niezadowolony Nathan podszed³ do niego, zacz±³ z nim "rozmawiaæ". Po krótkich konwersacjach, ma³pê zaciekawi³a zawarto¶æ plecaka ch³opca. Znalaz³ tam bowiem du¿o ostrych przypraw, które natychmiast zjad³. Polubili siê, goryl poszed³ za Nathanem. Wszyscy którzy go zobaczyli, zaczynali traciæ zmys³y. Nikt nie widzia³ dot±d tak gigantycznego stworka. Nathan zaciekawiony nowym kumplem, postanowi³ pozostaæ na wyspie. Rodzice zgodzili siê na to tym bardziej, ¿e to mog³oby byæ najwa¿niejsze odkrycie dla ¶wiata nauki. Nowe gatunki - nowe miejsca. Kolonizacja przeludnionych miast na te tereny... To siê musi udaæ!
Zawód: Badacz/Odkrywca, Trener
Starter: Hihidaruma? : 3
Cel: Z³apaæ Pikaczó! *o* (a tak na powa¿nie: odkryæ nowe gatunki Pokemonów).
Ekwipunek: Nokia E65, iPod, Trzy kanapki z sa³at±, serem i szczypt± oregano (:3), Dziesiêæ butelek wody mineralnej Aquarell o smaku truskawkowym (:333), Dwie paczki z nieziemsko pikantnym ¿arciem (dla Poksów), Scyzoryk, komplet bia³ych i niebieskich ciuchów, smycz na klucze, karta motorowerowa, portfel, GB Micro, jakie¶ komiksy, zwijany namiot i ¶piwór, wielgachny plecak.
Towarzysze: Brak? : )
Pro¶by specjalne: Hmm... Tylko te 4 regiony? Je¶li nie czujesz siê na si³ach, to po prostu zmieñ region na Hoenn, a miasto na Slateport. Ale wola³bym te w³a¶nie klimaty : ).

Wiem, króko i nudno. Ale zaraz mecz i nie chcê go przegapiæ :D .

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 14:41   

Afil, druid?? szaman? Czego ty siê naogl±da³e¶? xD Twoja gra bêdzie dla mnie sporym wyzwaniem ale z chêci± siê jej podejmê. Przyjêty.

Salamencer, historia nie zachwyci³a mnie zbytnio. Sporo powtórzeñ, brat zagina³, chcê go odnale¼æ.. oklepane.. Ale jestem mi³a :D // Popraw historiê a pogadamy.

Legends, Hihidaruma? "Mogê prowadziæ grê z nowymi STARTERAMI" Wniosek: Czytaj uwaznie. Daruma to nie starter. ..{my¶li..} :[ pal licho.
Niech ci starter bêdzie, ale skróæ listê ekwipunku O_o
I jeszcze jedno ale to na PW. Przyjêty.

Wszystkie gry JUTRO. Dzisiaj jest bal szóstych klas :D

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 14:48   

Imiê, nazwisko, ksywa: Michael Clarsoon.
Wygl±d:
Cechy charakteru: Michael jest bardzo mi³y, spokojny i opanowany - niestety zarazem bardzo leniwy. W³a¶ciwie nigdy nic mu siê nie chcê. Dodatkowo, je¶li tylko kto¶ go zdenerwuje bywa agresywny, czy z³o¶liwy - przez co wielu szybko urywa z nim kontakt. Jednak¿e mimo to, mo¿na stwierdziæ, ¿e jest postaci± pozytywn±.
Region: Sinnoh.
Historia Michael to ch³opiec pochodz±cy z miasta Eterna. Dotychczas mieszka³ w ma³ym domku, niedaleko równie ma³ego sklepu w ów mie¶cie. Jego rodzice prowadz± niewielki biznes, za¶ siostra uszczêszcza w³a¶nie na studia.

Pewnego, s³onecznego dnia, Michael w³a¶ciwie jak codzieñ, wraca³ zmêczony do domu. Nagle zauwa¿y³, ¶wistek papieru, bez wahania zdecydowa³ siê go podnie¶æ. Ujrzawszy fragment jakiej¶ gazety, m³ody ch³opiec szybko zabra³ siê za czytanie artyku³u, który by³ najprawopobniej g³ównym w wydaniu tego¿ dnia.
Spogl±daj±c na sam dó³ strony, ch³opiec szybko przeczyta³ nag³ówek nastêpnego artyku³u.
- Co? - zapyta³ zdziwiony sam siebie. - Skarby? - wescthn±³ po chwili. - A to ciekawe ...
Ch³opiec b³yskawicznie pobieg³ w stronê sklepu, poprosi³ ekspedientkê o gazetê, po czym kobieta w poczciwym wieku wrêvczy³a Clarsoonowi, to o co zosta³a poproszona.
To, co przeczyta³ m³odzieniec, bardzo go zaciekawi³a, tre¶æ by³a mniej wiêcej taka:
'Pewien rolnik znalz³ ostatnio w ma³ej miejscowo¶ci bardzo drogocenny kamieñ, po czym, kilka dni pó¼niej pracuj±c bêd±c w czasie pracy, dostrzeg³ legendarnego Articuno, który odebra³ mu b³yszcz±cy diament.'
Clarsoon pobieg³ do domu, w którym zasta³ rodziców.
- Ju¿ wiem, co chcê robiæ, bêdê poszukiwaczem skarbów! - krzykn±³, pokazuj±c rodzicom gazetê.
- Ty chyba ¿artujesz - odpar³ Tata, drwi±co siê u¶miechaj±c.
- Lepiej id¼ siê poucz, z tego co pamiêtam, jutro masz bardzo wa¿ny sprawdzian - powiedzia³a Mama.
Ch³opiec wszed³ do swojego pokoju ze spuszczon± g³ow±, niestety rodzice 'rozwiali' jego my¶li o podró¿y, nie mniej Michael postanowi³, ¿e nie mo¿e tak po prostu siê poddaæ. Pewnego razu, zapyta³ swojego najlepszego kolegê - Barta, czy nie chcia³by z nim wyruszyæ. Powiedzia³, jednak, ¿e nikt nie mo¿e siê o tym dowiedzieæ, kilka chwil pó¼niej Clarsoon pokaza³ koledze, fragmenty gazety. W³a¶ciwie jedyn± przeszkod± by³ fakt, ¿e Bart nie mia³ jeszcze ¿adnego Pokemona, Michael znalaz³ jednak rozwi±zanie - zapyta³ Elekida, czy nie chcia³by potowarzyszy¶æ jemu i Bartowi, a ten zgodzi³ siê.

Kilka dni pó¼niej w ¶rodku nocy, Michael przyszed³ po swojego kolegê. Ten wyskoczy³ przez okno i przybieg³ do kolegi, obaj od razu wyruszli. Niestety ucieczka z domu by³a w³a¶ciwie jedynym wyj¶ciem na wyruszenie. Joe postanowi³ sobie jednak, ¿e je¶li tylko spe³ni swój cel, powróci do domu rodzinnego.
Zawód: Koordynator - g³ówny, Fotograf - poboczny.
Starter: Piplup ;]
Cel: Zdobycie 5 wst±¿ek i znalzenie diamentu Articuno.
Ekwipunek: -
Towarzysze: W trakcie podró¿y mi wlep jak±¶ laskê :P, i oczywi¶cie Bart i jego Elekid XD
Pro¶by specjalne: Duuu¿o Pokemonów z dwóch ostatnich gen (IV i V).

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 20:08   

Back to the home!

Imiê, nazwisko, ksywa: Nate Harmer/MC's
Wygl±d: Hum, brak obrazka... ^^
Smuk³a twarz, ciemnobr±zowe oczy, d³ugie, prawie do ramion w³osiska, br±zowe. Karnacja lekko przyciemniona, wzrost: niewiele ponad 180 cm, d³uuugie nogi, krótki tu³ów. Czarny T-Shirt, jeansy i czarne buty.
Cechy charakteru: Wyluzowany, spokojny, zrównowa¿ony, czasem ironiczny i lubi±cy siê spoufalaæ.
Cz³owiek ¿yje muzyk± i wspó³graniem z natur±.
Region: Kanto, Celadon
Historia Urodzony w wówczas spokojnym Celadon. Dorasta³ na obrze¿ach, blisko lasów. St±d wzi±³ siê jego spokój, by³ w stanie spêdzaæ tam ca³e dnie, obserwuj±c ro¶liny i zwierzêta. Jednak nigdy nie by³ zainteresowany ekologi±; podoba³o mu siê tak jak jest. W sumie, to nie by³ zwolennikiem gwa³townych zmian. Kszta³ci³ siê w jedynej szkole na swoim osiedlu, wyniki w nauce by³y ca³kiem przyzwoite. Osi±ga³ sporadycznie tytu³y w konkursach przyrodniczych. Gdy osi±gn±³ wiek 12 lat, w mie¶cie zaczê³± siê budowa centrum handlowego, obecnie znanego jako Celadon MegaMart, najwiêkszy market kraju. On i jego biologiczny ojciec ruszyli do pomocy, aby ich miasto sta³o siê atrakcyjniejsze.
Có¿... Po 6 miesi±cach pracy market zosta³ ukoñczony. Poniewa¿ Nate uzna³, ¿e edukowaæ bêdzie sie sam, zatrudni³ siê w centrum na stanowisku sprzedawcy. Tak oto zarabia³ pieni±dze, aby odbyæ jak±¶ podró¿. Los chcia³, ¿e w jego ogródku znalaz³ siê zagubiony Oddish. Nate, jako fan natury przygarn±³ go. I tak oto rozpoczyna siê przygoda.
Zawód: Trener/Badacz
Starter: Oddish.
Cel: Zoszt±niê Miszszczem Pokemonufff.
I tyle. ; o ¯art, eksploracja lasów i mórz w celu ich zasiedlania. A tak¿e stopniowa ochrona ¶rodowiska.
Ekwipunek: Nokia Xpress Music z porz±dnymi s³uchawkami, nó¿ sprê¿ynowy, apteczka, du¿y plecak, parê ksi±¿ek przygodowych/SF/fantasy.
Towarzysze: Tylko 1. Wymy¶l.
Pro¶by specjalne: Hum, Sun Stone na Bellossoma.

Chyba wystarczy...

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 18 Czerwiec 10, 21:15   

Imiê, nazwisko, ksywa: Sara Niko / Blue :vabi:
Wygl±d:
Cechy charakteru: Mi³a, odwa¿na, pogodna, przyjacielska
Region: Johto
Historia Urodzi³am siê w regionie Kanto, w Pallet Town. Moja mama jest Super Koordynatork±, a tata bardzo dobrym liderem sali. Zawsze powtarza³am, ¿e w przysz³o¶ci zostanê Koordynatork±, lecz pewnego dnia dosz³a pewna zmiana. By³a z tat± w jego GYM'ie tam walczy³ on z pewnym trenerem. Trener po d³ugiej walce wygra³. Bardzo spodoba³a mi siê ta walka, Pokemon'y taty, i trenera by³y naprawdê ¶wietne! Trener ucieszy³ siê po dostaniu odznaki. Bardzo mi si podoba³a ta walka, i postanowi³am, ¿e bêdê za równo i trenerk± i koordynatork±. Gdy powiedzia³am tacie o tym, ¿e wyruszam w podró¿, i, ¿e bêdê trenerk± i koordynatork±, to siê ucieszy³, jak i zgodzi³ na to abym wyruszy³a w podró¿, powiedzia³ równie¿, abym wyzwa³a go na walkê w jego sali dopiero po czwartej odznace. Pó¼niej powiedzia³am mamie to samo, i równie¿ siê ucieszy³a i zgodzi³a. Spakowa³am plecak, gdy chcia³am ju¿ wyj¶æ to mój tata da³ mi Pokemon'a, powiedzia³, ¿e to Growlithe, jest przydatny do walk i pokazów. Podziêkowa³am tacie i wysz³am z domu, ucieszona, ¿e rozpoczyna siê moja podró¿.
Zawód: O lie mo¿na, to trener i koordynator ^^
Starter: Growlithe
Cel: Zostanie najlepsz± trenerk± Pokemon, zostanie najlepsz± koordynatork±
Ekwipunek: Lina, Laptop, MP4 i LG KP500 Cookie :D
Towarzysze: No, nie wiem mo¿e jaki¶ ch³opak, a tam, sama wymy¶l.
Pro¶by specjalne: Proszê o Fire Stone dla Growlusia i o to, aby w mojej grze by³o bardzooo du¿o poków z I, II i V.

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Piszê poprawnie po polsku.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 19 Czerwiec 10, 13:44   

berry, Welcome on the board! Wszystko jest git :P PRZYJÊTY.
Nenloth, Lolz, i ja mia³abym ciê nie przyj±æ?? PRZYJÊTY.
Sara, Sara. ..Ech.. Czy wasze historie musz± siê tak bardzo ograniczaæ?? :(
Czy ta historia ci siê podoba. Jest za ogólnie. I te dwa zawody.. brrr.. Nieprzyjêta.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 19 Czerwiec 10, 16:16   

Za³apiê siê jeszcze, czy ju¿ nie dam rady?

Imiê, nazwisko, ksywa: Kuroi Ringo, Czarne Jab³uszko ^^
Wygl±d: No có¿... Kuroi jest wysok± (1.70m) brunetk± z wiecznie przet³uszczaj±cymi siê w³osami, które s± spiête w kok. Têczówki jej oczu s± ciemnobr±zowe i prawie nie mo¿na rozró¿niæ ich od ¼renic. Jej twarz jest pod³u¿na i blada. Jej ubiór jest prosty - czarny top (ods³aniaj±cy jej walory, taka podpucha dla panów ^^ ), czarne dresy i porz±dne buty do biegania (te¿ w mrocznym kolorku), a ca³o¶æ jest ukryta pod bia³± peleryn±. Oczywi¶cie wszystkie jej ciuszki s± pokryte niezliczon± ilo¶ci± æwieków, agrafek i takich tam ró¿nych.
Cechy charakteru: Ma³omówna, lekko leniwa, ponura, rozs±dna.
Region: Gdzie¶ tam w Sinnoh, a jak nie mogê to poplosiê gdzie¶ tam w Hoenn ^^ A tak dok³adniej... To jakby mog³o byæ tak, ¿e by podró¿owa³a wci±¿ po wszystkich regionach - tak bêdzie najlepiej.
Historia: By³a ciemna, bezksiê¿ycowa noc... Gdzie¶, w pewnym domku jednorodzinnym szala³ po¿ar. Nagle z tego domu wypad³o m³ode ma³¿eñstwo, które mia³o zszokowane miny.
- Nie, nie, ja ju¿ tam nie wejdê! - krzyknê³a stanowczo kobieta, zanim jej m±¿ zdo³a³ co¶ powiedzieæ - Nie dam ju¿ rady, nawet nie wierzê, ¿e to ja wyda³am na ¶wiat to dziecko...
- Kochanie, jasne, ale zrozum - to dziecko ma dopiero 3 miesi±ce... - zacz±³ mê¿czyzna, ale jego ¿ona spojrza³a na niego gro¼nym wzrokiem, wiêc urwa³, lecz po chwili kontynuowa³:
- Na pewno chcesz j± porzuciæ? - zapyta³.
Jego partnerka kiwnê³a g³ow±. Zaczêli oddalaæ siê od domu, w którym nadal szala³ po¿ar... Po¿ar, który zdawa³ siê "wydobywaæ" z maleñkiej dziewczynki.

- Sierota! Sierota! - krzyczeli szyderczo
- Odczepcie siê ode mnie! Wariaci jedni! - warknê³a do swoich rówie¶ników 14-letnia brunetka i zaczê³a biegiem siê od nich oddalaæ.
Mia³a ju¿ dosyæ swojego ¿ycia. Prawie ca³e spêdzi³a w niezbyt mi³ym miejscu - w sierociñcu - i przez ca³y czas kto¶ jej dokucza³, ¿e nie ma rodziców. Pewnego dnia, po kolejnych gnêbieniach ze strony swych pseudo - przyjació³ Kuroi (Bo tak mia³a na imiê dziewczyna) odkry³a, ¿e gdy siê w¶cieka, to mo¿e (w jaki¶ dziwny sposób) wywo³ywaæ po¿ary i podpalaæ wszystko, czego tylko dotknie, wiêc postanowi³a, ¿e wypleni ca³e z³o (³±cznie z tym, które zgotowa³y jej inne dzieciaki) i dowie siê, kim jest naprawdê.
Zawód: Dwa? G³ówny - Detektyw... Nie, raczej nie detektyw, lecz kto¶ taki, kto pomaga ka¿demu, kto potrzebuje pomocy i znajduje siê w wielkim niebezpieczeñstwie... Taki "rycerz sprawiedliwo¶ci". No, a drugi... Fotograf ^^
Starter: Co¶ ognistego z trzema ewolucjami... Mogê poprosiæ o ruletkê w¶ród starterów?
Cel: "Odkryæ" swoje korzenie, doprowadziæ do tego, ¿e na ¶wiecie nie bêdzie zua i zarobiæ du¿o kasy na fotkach ^^
Ekwipunek: Mieczyk (Ale nie taki zwyczajny tylko taki, ¿e jak kto¶ go dotknie, to siê dostosowuje do ¿ywio³u tej osoby), jaka¶ apteczka z banda¿ami, Samsung Avila Noble Black, jaki¶ aparacik na klisze no i pistolet na gaz usypiaj±cy ^^
Towarzysze: Jak±¶ sierotê, której rodzice zostali zamordowani, jakby¶ mog³a wymy¶liæ dok³adniejsze szczegó³y - bêdzie happy...
Pro¶by specjalne: Jaki¶ w±tek z Mars (standard), jakie¶ spotkanie z Giratin± i du¿o walk mieczem.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: