witaj NITRAM
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
A tak off to przez gry pebeefowe przegoni³em ciê w spamowaniu w postach! I nie gadaj ¿e to przez przerwê, gdy¿ ty mnie przegoni³e¶ kiedy ja mia³em równie d³ug± przerwê!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Te¿ prawda, ale je¶li chodzi o PBF to tego nie praktykuje i raczej to siê nie zmieni, tak¿e niech mi wszyscy MG wybacz±, ale nie skorzystam z ich us³ug.
A tak off to przez gry pebeefowe przegoni³em ciê w spamowaniu w postach! I nie gadaj ¿e to przez przerwê, gdy¿ ty mnie przegoni³e¶ kiedy ja mia³em równie d³ug± przerwê!
Kurde, to chyba jedyne twoje osi±gniêcie. Pozatym ¿e dostajesz baty w shoddy battle. O turniejach nie mówiê, bo zawsze jestem powiadamiany w ostatniej chwili ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.