Pewnego s³onecznego dnia, jeden z graczy mych zapyta³, czy nie mo¿na by zrobiæ Battle Areny. W trakcie nastêpnych s³onecznych dni (sry, pada³ deszcz), Blue poda³a t± sam± propozycjê :d.
Mamy ju¿ poradnik stratega, który mo¿e nieco pomóc w taktykach. Nie najgorszym pomys³em by³oby, aby stworzyæ arenê walk. Nie teraz, ale gdzie¶ na pocz±tku wakacji. Po to, ¿eby ludzie siê oswoili z nowymi zasadami itp.
Mo¿na by u³o¿yæ 8 aren (bo o ile mi wiadomo, to dwójka z nas ma nasze sprawy g³êboko gdzie¶, niektórzy czasem nawet nie wchodz± ¿eby ³askawie raz na miesi±c odpisaæ. prawda plutek i valen?). Ka¿dy MG u³o¿y³by jedn± arenê. Ostatecznie mo¿na ten wynik zaokr±gliæ do dziesi±tki.
Do tego na start oddaæ na tydzieñ arenê, kto¶ z nas (a w³a¶ciwie czworo z nas), mog³oby rozpocz±æ przyk³adow± walkê ¿eby pokazaæ o co biega. Potem po tygodniu (góra dwóch), mo¿na by zorganizowaæ ma³y, próbny turniej. Ma³y, na 8 osób. Bo 16 to za du¿o, nie znajdzie siê tylu i nie wypali.
Co wy na to?
Ja jako ¿e pisa³am z tob± o tym na GG jestem jak najbardziej za.
Nasze pokemony dostaj± wtedy dodatkowe pkt EXP. je¿eli tak zostanie ustalone, lub mo¿e jakis bonus. I nie wiem ale czy nagrody wchodz± w grê?? To tez nie by³o by g³upie.
My¶lê ¿e Vabi lub Paqo powinni siê odezwaæ w tej sprawie...
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
bo o ile mi wiadomo, to dwójka z nas ma nasze sprawy g³êboko gdzie¶, niektórzy czasem nawet nie wchodz± ¿eby ³askawie raz na miesi±c odpisaæ. prawda plutek i valen?
hê? Mówi³e¶ co¶? Btw. Po kropce pisze siê z du¿ej litery .
Pisa³em o tych arenach wcze¶niej, tyle ¿e projekt zosta³ zignorowanym, to po co siê bêdê bez sensu produkowaæ. Poza tym ostatnio mam ma³o czasu i du¿o nauki, a szko³a powinna staæ (niestety) zawsze na 1 miejscu. Graczom odpisuje je¶li, ja dostane od nich odpis, wiêc o co chodzi?
Np. O to, ¿e jak jest jaki¶ projekt do omówienia to siedzisz i patrzysz, zamiast siê udzielaæ ==. Czy chocia¿by ostatnie rzeczy, nic-nie-róbstwo. Podobnie jak reszta, ale oni mocno siê przy revolucjach udzielali... Poza tym pisa³em, na pocz±tku wakacji.
Jako¶ siê ich zachêci. Turniejem z mistrzowymi nagrodami, ³ykn± haczyka. Da radê. Moi ju¿ np. wal± drzwiami i oknami xX.
Vabi ju¿ wie, gada³em z nim o tym. Jest za, o ile jako¶ to ³adnie rozpiszemy.
szymbar: Jakim cudem ty masz prawo do widzenia tego dzia³u? xX
Ja jestem za... Za pierwszym razem mo¿e nie bêdzie to mistrzostwo, ale z kolejnymi edycjami na pewno to siê polepszy. My¶lê, ¿e na razie nale¿y zrealizowaæ ma³y turniej pokazowy z tymi, którzy siê na tym znaj±.
P.S. Przestaniesz sadziæ takie teksty, Legends, bo zaraz Nena ju¿ nie bêdzie. Umrê ze ¶miechu...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.