Utworzy³em ten temat dla osób, które interesuj± siê Animacj± !I tworz± je w takich programach jak:
1.Pivot
2.Easytoon
3.Macromedia Flash MX
4.Oraz wiele wiele innych...
A wiêc do rzeczy !!
Proszê o wstawianie tutaj waszych animacji( nie musz± byæ perfekcyjne ), poniewaz w³a¶nie tutaj bêd± one oceniane oraz komentowane
Zapraszam do wspólnego animowania !!
Jako pierwszy zamieszczam tutaj moj± niezgrabn± animacjê stworzon± w Easytoon :
Sygnatura użytkownika
<-- Klick POMÓ¯ W ROZWINIÊCIU FORUM ;)
SZUKAMY KOGO¦ TAKIEGO JAK TY
Ka¿dy laps................ to kolejne okr±¿enie.... ;)
Wiek: 28 Do³±czy³: 08 Sie 2009 Posty: 938 Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 29 Kwiecieñ 10, 18:32
a oto moja ¶wie¿a dopiero wypieczona animacja w pivocie(mniamm.. smak pora¿ki..)
sklep. nigdy nie prowad¼cie sklepu z broni± lub drogimi przedmiotami, zw³aszcza w ameryce. w polsce jeszcze a¿ tak nie kradn±.
Pochwa³a dla Evil Wolf'a Jako pierwszy wstawil Animacje
Idzie RC
I teraz koment:
Super pomys³ na prawdê! Du¿o tych klatek musia³o byæ Troszkê za ma³o Easingu i chodz± jak robociki. Trzymaj tak dalej i kszta³æ p³ynno¶æ Super
Ocena na 10 --> 7
Dla kolejnych 3 osób Leca RC.
Sygnatura użytkownika
I tak jak ju¿ mówi³em: Krytyka jest ok ;) Wstawiaæ animacje Z£Ê oraz DOBRE! I poprawiac b³êdy ;p Czytaæ tutki w wolnym czasie ;) Z czasem bêd± coraz lepsze. Afil (RC leci jak obiecywa³em) Fajnie nawin±³e¶ lot ;) Evil Wolf Ja bym trakich stickow nie zrobil ;)
Nie zniechecamy MOBILIZUJEMY !!
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.