Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 09:47 Ragulamin moich gier
REGULAMIN
1.Nie przeklinajcie w waszej grze, ewentualnie drobne przekleñstwa 2. Posty w waszej grze maj± siê sk³adaæ z minimum 4 zdañ, w tym je¿eli walczycie taktyka ma mieæ przynajmniej dwie pe³ne linijki 3. Dzia³am na zasadzie:"Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie", a wiêc je¶li wasz odpis jest krótki i nielogiczny, mój te¿ mo¿e taki byæ <chyba, ¿e jestem w dobrym nastroju> 4. Na odpis macie 10 dni, a wiec dekadê. Je¶li gdzie¶ wyje¿d¿acie napiszcie o tym w temacie "Nieobecno¶ci" 5. Ataki Pokemonów biorê z gier Diamond/Pearl/Platinum 6. Nie pro¶cie mnie o itemki czy Pokemony na GG, PW, SB, w grze. O odpis mo¿ecie prosiæ, ale nie nachalnie.
Je¿eli nie bêdziecie przestrzegaæ regulaminu mogê zawiesiæ wam grê na kilka dni, zamkn±æ grê, przez pewien czas nudne odpisy, w których siê nic nie dzieje i tym podobne sprawy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.