POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Kojot
4 Grudzieñ 10, 22:00
Pomoc w budowie sk³adu
Autor Wiadomo¶æ
krawciu95
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 19 Lip 2010
Wys³any: 23 Lipiec 10, 11:16   Pomoc w budowie sk³adu

Chcia³bym aby¶cie pomogli mi u³o¿yæ sk³ad . Jutro przyje¿dza mój kuzyn i chce mieæ do¶æ przyzwoit± dru¿ynê . Bêdziemy walczyæ przed lig± .
Najlepiej jak powiecie mi jakie pokemony przyj±æ do dru¿yny i jakie ruchy i dac . Jako startera myslalem nad wzieciem mudkipa/torchica .

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 23 Lipiec 10, 11:26   

1.CENTRUM POMOCY
2.Napisz do jakiej¶ fabryki która siê takimi rzeczami zajmuje.
na startera polecam torchica , jako Blaziken to bardzo dobry pok

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 23 Lipiec 10, 11:53   

A co mi tam. U³o¿e Ci sk³ad. Tylko na nastêpny raz, pisz w odpowiednich dzia³ach!.

Starter - Mudkip wydaje mi siê lepszy.

Cytat:
Swampert (Mixed Sweeper) - Bold lub Calm ALBO Quircky / Serious lub inna Neutralna.
Surf / Icebeam / Earthquake / Rock Slide lub Rest (przy rest dajesz mu do trzymania Chesto berry, albo Lum Berry.)

Nie jest z³y. ALe je¶li masz dostêp do Battle Frontiera to go polecam :sliniak:
Cytat:
Gardevoir (Special Sweeper) - Timid
Magical Leaf (przesy³asz do FR/LG i przypominasz) / Psychic / Fire Punch / Icepunch

Cytat:
Stantler (mój idol !) - Supporter (je¶li tak mo¿na nazwaæ ;x) - Timid
Dream Eater / Hypnosis / Protect / Thunderbolt

Z Dragonów bêdzie najlepszy Flygon. Co jak co ;P

Cytat:
Flygon naturka je¶li mo¿na: Smoczkom Neutralna. Quircky / Serious / Bashful / Docile / Hardy - Modest.
Flamethrower / Giga Drain / Earthquake / Dragon Claw

Czas na Physicala!
Cytat:
Absol - Postaraj siê! Adamant musi byæ!
Swords Dance / Rock Slide / Aerial Ace / Shadow Ball

Ostatni to bêdzie Supporter - Batton Passer
Cytat:
Umbreon - a jak¿e? Naturka dla niego to BOLD!
Batton Pass / Wish / Toxic lub Confuse Ray / Shadow Ball

albo:

Cytat:
Moonlight / Toxic / Confuse Ray lub Batton Pass / Shadow Ball

Uff tyle. :drago:

I nie kombinuj ju¿ nic. I naturki musz± byæ takie jakie ja Ci poda³em. Inaczej movesety bêd± bez sensu.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Lipiec 10, 11:57, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

krawciu95
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 23 Lipiec 10, 11:56   

skad ja stantlera i eevee/umbreona wezme w sapphire jak nie ma tam dnia i nocy ani eevee nie wiem skad wziac , tym bardziej stantlera

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 23 Lipiec 10, 11:59   

Twój brat ma przecie¿ Emeraldy. A tam mo¿na Eevee wyevoluowaæ. Stantlera znajdziesz w Safari zone w Emeraldach.

Ma³y Trick. Je¶li potrzebujesz startera z naturk± zapisujes PRZED WZIÊCIEM!
I wybierasz. SPrawdzasz w summary czy odpowiednia natura - je¶li tak zostawiasz, je¶li nie A + B + Shift. I za³adowujesz od nowa grê.

I to samo z Eevee.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Lipiec 10, 12:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 23 Lipiec 10, 12:00   

a Eevee mo¿na chyba z FR wzi±æ, jest w vermilion na 20 lvlku

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

krawciu95
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 23 Lipiec 10, 12:33   

a cos za umbreona i stantlera ???

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 23 Lipiec 10, 12:34   

pisa³ chyba nie? za Stantlera mo¿esz wzi±æ Gardevoira

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 23 Lipiec 10, 12:53   

Przecie¿ ma Gardevoir w Teamie. Czy tak trudno z³apaæ Stantlera i zbreedowaæ z Ditto?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: