Chcia³bym aby¶cie pomogli mi u³o¿yæ sk³ad . Jutro przyje¿dza mój kuzyn i chce mieæ do¶æ przyzwoit± dru¿ynê . Bêdziemy walczyæ przed lig± .
Najlepiej jak powiecie mi jakie pokemony przyj±æ do dru¿yny i jakie ruchy i dac . Jako startera myslalem nad wzieciem mudkipa/torchica .
1.CENTRUM POMOCY
2.Napisz do jakiej¶ fabryki która siê takimi rzeczami zajmuje.
na startera polecam torchica , jako Blaziken to bardzo dobry pok
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
A co mi tam. U³o¿e Ci sk³ad. Tylko na nastêpny raz, pisz w odpowiednich dzia³ach!.
Starter - Mudkip wydaje mi siê lepszy.
Cytat:
Swampert (Mixed Sweeper) - Bold lub Calm ALBO Quircky / Serious lub inna Neutralna.
Surf / Icebeam / Earthquake / Rock Slide lub Rest (przy rest dajesz mu do trzymania Chesto berry, albo Lum Berry.)
Nie jest z³y. ALe je¶li masz dostêp do Battle Frontiera to go polecam
Cytat:
Gardevoir (Special Sweeper) - Timid
Magical Leaf (przesy³asz do FR/LG i przypominasz) / Psychic / Fire Punch / Icepunch
Twój brat ma przecie¿ Emeraldy. A tam mo¿na Eevee wyevoluowaæ. Stantlera znajdziesz w Safari zone w Emeraldach.
Ma³y Trick. Je¶li potrzebujesz startera z naturk± zapisujes PRZED WZIÊCIEM!
I wybierasz. SPrawdzasz w summary czy odpowiednia natura - je¶li tak zostawiasz, je¶li nie A + B + Shift. I za³adowujesz od nowa grê.
I to samo z Eevee.
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Lipiec 10, 12:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
a Eevee mo¿na chyba z FR wzi±æ, jest w vermilion na 20 lvlku
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
pisa³ chyba nie? za Stantlera mo¿esz wzi±æ Gardevoira
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.