POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:41
Z Zoru± podbija Johto
Autor Wiadomo¶æ
jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 27 Marzec 10, 17:39   Z Zoru± podbija Johto

Wybra³e¶ siê na krótka wycieczkê po okolicach Twojego regionu - Johto. Pogoda jak najbardziej dopisywa³a ... Chod¼ by³ ju¿ pó¼ny wieczorek - godzina wskazywa³a mianowicie godzinê 20:39, a wska¼nik na Twoim ultra-nowoczesnym PokeGear pokazywa³, ¿e tempreatura wynosi 21°.

Nastêpnego dnia.
Budzik wskaza³ dok³adnie godzinê 7:42, by³e¶ umówiony z Profesorem Elm na godzinê 8:35, dlatego do tej wizyty zosta³o Ci jeszcze sporo czasu, zszed³e¶ na dó³, mama darowa³a sobie po¿egnañ, które dla Was obojga od zawsze by³y po prostu ¿a³osne. Wrêczy³a Ci tylko 5 200$ banknotów, po czym u¶cisnê³a Ciê do¶æ mocno ...

Wyszed³e¶ wiêc na dwór spotykaj±c od razu ma³ego, b±d¼ ma³±:

tommyw 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Lip 2009
Sk±d: z Johto
Wys³any: 27 Marzec 10, 18:05   

Zorua spojrza³ na mnie zaciekawiony (a by³ przy tym taki s³odki). Powolutku podszed³ do mnie robi±c bardzo ma³e kroczki. Z niezwyk³± zrêczno¶ci± wspi±³ siê po moich spodniach i koszuli a¿ zatrzyma³ siê na ramieniu. Zamrucza³ mi przyja¼nie do ucha.
- Ach, ma³y. Podbijemy razem ¶wiat. - szepn±³em drapi±c go delikatnie za uchem.
Zamrucza³ jeszcze raz i zeskoczy³ z zadziwiaj±c± gracj±. Patrzy³ na mnie weso³o a¿ zwróci³ g³owê w kierunku laboratorium.
- Masz racjê. Im szybciej tym lepiej, a w koñcu profesor nie udusi mnie (chyba) za przyj¶cie przed czasem.
"Ciekawe sk±d wiedzia³ gdzie ono jest?" pomy¶la³em.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: