Wys³any: 27 Marzec 10, 17:39 Z Zoru± podbija Johto
Wybra³e¶ siê na krótka wycieczkê po okolicach Twojego regionu - Johto. Pogoda jak najbardziej dopisywa³a ... Chod¼ by³ ju¿ pó¼ny wieczorek - godzina wskazywa³a mianowicie godzinê 20:39, a wska¼nik na Twoim ultra-nowoczesnym PokeGear pokazywa³, ¿e tempreatura wynosi 21°.
Nastêpnego dnia.
Budzik wskaza³ dok³adnie godzinê 7:42, by³e¶ umówiony z Profesorem Elm na godzinê 8:35, dlatego do tej wizyty zosta³o Ci jeszcze sporo czasu, zszed³e¶ na dó³, mama darowa³a sobie po¿egnañ, które dla Was obojga od zawsze by³y po prostu ¿a³osne. Wrêczy³a Ci tylko 5 200$ banknotów, po czym u¶cisnê³a Ciê do¶æ mocno ...
Wyszed³e¶ wiêc na dwór spotykaj±c od razu ma³ego, b±d¼ ma³±:
Wys³any: 27 Marzec 10, 18:05
Zorua spojrza³ na mnie zaciekawiony (a by³ przy tym taki s³odki). Powolutku podszed³ do mnie robi±c bardzo ma³e kroczki. Z niezwyk³± zrêczno¶ci± wspi±³ siê po moich spodniach i koszuli a¿ zatrzyma³ siê na ramieniu. Zamrucza³ mi przyja¼nie do ucha.
- Ach, ma³y. Podbijemy razem ¶wiat. - szepn±³em drapi±c go delikatnie za uchem.
Zamrucza³ jeszcze raz i zeskoczy³ z zadziwiaj±c± gracj±. Patrzy³ na mnie weso³o a¿ zwróci³ g³owê w kierunku laboratorium.
- Masz racjê. Im szybciej tym lepiej, a w koñcu profesor nie udusi mnie (chyba) za przyj¶cie przed czasem.
"Ciekawe sk±d wiedzia³ gdzie ono jest?" pomy¶la³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.