Legendarne niebo... wiêkszo¶æ uwa¿a, ¿e znajduje siê w tzw. Atmosferze/Niebie z chmurami. Niektórzy uwa¿aj±, ¿e jest w ,,domach bo¿ych'', ale w tych czasach tylko 5% ludno¶ci uwa¿a, ¿e ,,Niebo'' znajduje siê gdzie¶ na kuli ziemskiej. Z tych 5% pe³no ludzi wyrusza w samobójcza misjê, aby odnale¼æ to miejsce. Jest to spowodowane legend±, która g³osi, ¿e kto odnajdzie Anio³a, bêdzie ¿y³ w dostatku, a¿ do umi³owanej ¶mierci......
- Ja bym mo¿e i w to uwierzy³, ale sam jestem ju¿ ,,anio³em'', a raczej czym¶ w takim stylu. Mia³em pecha i zgin±³em w m³odym wieku, ale dziêki temu mieszkam na wyspie zwanej Porta. Dok³adniej mówi±c mieszkam w mie¶cie, które niedawno zmieni³o nazwê na Angelos,ale to ju¿ inna historia. A poniewa¿ ju¿ mówimy o historii, to czas aby¶cie siê trochê poduczyli.
Kod:
Wyspa ,,Porta'' zosta³a odkryta w 1777r. przez w³oskiego podró¿nika zwanego Marco Laurento i by³ on tak¿e pierwszym ludzkim mieszkañcem. Mieszkaj±c tu przez wiele lat (prawie jak Robinson Cruzoe) zauwa¿y³, ¿e tutejsza fauna i flora, ró¿ni siê od tej któr± zna³ dotychczas. ¯y³y bowiem tu lataj±ce jaszczurki, lwy z skrzyd³ami or³a i konie z wielkimi rogami.... które podzieli³y siê nimi i ka¿dy z nich dosta³ po jednym. W 1790r. nasz ,,bohater'' nie¶wiadomie odkry³, ¿e to miejsce jest po³±czone z ,,¶wiatem umar³ych''. Wtedy w³a¶nie nazwa³ to miejsce ,,Porta'', a z ³aciny oznacza to Brama.
- Ta historia jest rozbudowana jeszcze bardziej, ale tego dowiecie siê pó¼niej w ca³ej naszej historii. A poprzez s³owo ,,Naszej'' mam na my¶li ,,nas'', a mówi±c ,,nas'' znaczy nasz± grupkê, bo przecie¿ nie bêdê opowiada³ o sobie, a raczej o moich przygodach. Bêdê mówi³ o przygodzie naszej dziewi±tki. Tak, dziewi±tki nie przes³yszeli¶cie siê ! A teraz pozdrawiam !
---------------
Moda na FanFicki ogarnê³a nawet mnie..... wiêc wybaczcie, ¿e tym czym¶ rozwalê wam dzieñ.... Chodzi mi o to, ¿e toi co¶ jest tak z³e, ¿e a¿ odechciewa siê ¿yæ xP
Je¶li chodzi o nazwê.... to kiedy¶ wymy¶lê inn± xP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Umiesz co¶ innego ni¿ krytykowaæ czyje¶ zdanie?
Gó*no Ciê to obchodzi czym siê zajmuje.
Ja nie mówiê ¿e wydajesz pieni±dze na jakie¶ po*rane tablety nikomu nie potrzebne. Nie obchodzi mnie to.
A Oceniaj±c czyje¶ zdanie popisa³e¶ siê.
A i jeszcze jedno - nie umiesz wymy¶liæ oryginalnego has³a - wszêdzie dajesz to samo. x]
Ostatnio zmieniony przez Kojot 2 Marzec 10, 19:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Umiesz co¶ innego ni¿ krytykowaæ czyje¶ zdanie?
Gó*no Ciê to obchodzi czym siê zajmuje.
Ja nie mówiê ¿e wydajesz pieni±dze na jakie¶ po*rane tablety nikomu nie potrzebne. Nie obchodzi mnie to.
A Oceniaj±c czyje¶ zdanie popisa³e¶ siê.
A i jeszcze jedno - nie umiesz wymy¶liæ oryginalnego has³a - wszêdzie dajesz to samo. x]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.