Zamieszczê tu regulamin, który macie nie tylko przeczytaæ po przyjêciu was przeze mnie, lecz tak¿e co oczywiste przestrzegaæ.
Regulamin:
1. Piszcie jak najd³u¿sze wypowiedzi, pozwoli mi to na ciekawsze rozwiniêcie przygody.
2. Bez wulgaryzmów, a je¶li ju¿ musicie to przynajmniej cenzurujcie.
3. Nie pro¶cie o odpisy, mg te¿ cz³owiek nie zawsze ma czas, tym bardziej ¿e teraz jest rok szkolny i muszê siê uczyæ -.-
4 Nie pro¶cie o pokemony, nie cierpiê tego, jak przyjdzie taki i bêdzie tru³ na GG, ¿eby dosta³ jakie wymarzonego "pikaczó", pamiêtajcie ¿e po takich akcjach, przez d³ugi czas nie spotkacie tego pokemona.
5 Taktyki, jako¿ i¿ uwielbiam ten aspekt gry, jestem bardzo wymagaj±cy. Oczywi¶cie nie bêdê na pocz±tku wymaga³ cudów, lecz z postêpem w grze, walki bêd± coraz trudniejsze.
I to chyba na tyle, w ka¿dej chwili mogê to zeedytowaæ, poinformuje o tym w grze.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.