POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:09
¯o³nierze do walki
Autor Wiadomo¶æ
Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 26 Luty 10, 21:28   Â¯o³nierze do walki

Wsta³e¶ rano i podszed³e¶ do komputera. Mia³e¶ video-wiadomo¶æ.
-Bjern Bjergen. Czeka ciê twoja pierwsza misja. Razem z reszt± oddzia³u ruszysz odbiæ konwój z jeñcami z Johto. Start misji dzisiaj 21:00 czasu lokalnego. Liczê na ciebie. Bez odbioru.Powiedzia³ twój genera³.
Machop by³ na podwórku, trenowa³ rozwalaj±c pobliskie g³azy i drzewa.
Na szafce le¿a³ list. Otworzy³e¶ go.
-Drogi Bjern, oto dla ciebie pokedex, Musisz go mieæ. Inaczej nie poznasz ataków swoich poków. Udanej walki. Profesor.Przeczyta³e¶.

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Bjern
Pewnie nie zna PokeMana
Propagandzista

Do³±czy³: 26 Lut 2010
Wys³any: 26 Luty 10, 21:41   

Genialnie. Mo¿na bêdzie rozprostowaæ stare gnaty.
Obracam dexa w d³oniach... Chwilê siê nim bawiê, obracam w d³oniach, patrzê ogólnie co i jak. Jest tu gdzie¶ instrukcja obs³ugi ?
- Machop, chod¼ no! Przerwa! wo³am do pokemona, kieruj±c siê w jego stronê. Je¶li ja do niego podejdê i on do mnie, to on bêdzie mia³ mniejszy dystans do pokonania. Czego to wojsko nie uczy...
- Jeste¶ m±dry ? Pewnie, ¿e jeste¶! Obczaj co i jak, tylko wiesz... Nie ³am, nie mia¿d¿, nie kop, nie pluj, nie gry¼, spróbuj to rozpracowaæ. proszê Machopa, klepi±c go po plecach. - I podejd¼ no, kiedy skoñczysz.
Kierujê siê na zewn±trz... Trzeba trochê siê przespacerowaæ. Dotleniæ siê, potruchtaæ...
Ale najpierw czekam, a¿ Machop powróci. Aby skróciæ sobie czas oczekiwania spogl±dam na zegarek, która w³a¶ciwie jest godzina. Trzeba u³o¿yæ sobie plan zajêæ. Bo przecie¿ profesjonalista musi dzia³aæ profesjonalnie, prawda ? ;]

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 26 Luty 10, 21:48   

-Machop.Powiedzia³ pokemon po czym wzi±³ urz±dzenie.
Po 10 minutach wróci³, pokedex co¶ wy¶wietla³.
Cytat:
Machop lvl 5
Uwielbia rozwijaæ swoje miê¶nie. Trenuje wszystkie sztuki walki, by stac siê jeszcze silniejszym. Info:Typ:Fight, Wzrost: 0,8m,Waga: 19,5kg,Kolor: szary,Zdolno¶æ: Guts,No Guard. Ataki:Leer,Low Kick

-Machop.Powiedzia³ pokemon.

Sygnatura użytkownika

Bjern
Pewnie nie zna PokeMana
Propagandzista

Wys³any: 26 Luty 10, 22:17   

- No widzisz ?? Jeste¶ blondynka.. Blondyn, przepraszam... A okie³zna³e¶ to urz±dzenie po mistrzowsku. chwalê Machopa, poklepuj±c go po plecach. - A mo¿e tak chwilê potrenujemy razem ?
Upssss... Jak ju¿ obieca³em, trzeba dotrzymaæ s³owa. Kapitalnie, nie ma co... Rozla³em mleko. Teraz trzeba je wytrzeæ.
- Dobra, zobaczmy co potrafisz. Ja siê broniê, Ty mnie wywracasz na ziemiê. Dozwolone wszystko, oczywi¶cie prócz kopów w krocze. I nie ma duszenia. Wiesz o co mi chodzi, prawda ? No, to zaczynaj.
Biorê trzy, cztery kroki do ty³u. Przybieram pozycjê bojow±, obstawiam gardê, mocno zapieram siê nogami. Je¶li zaatakuje mnie frontalnie, wtedy przyjmujê ciosy na gardê. Chyba, ¿e on mnie czym¶ zaskoczy - wtedy samemu przechodzê do kontrataku.
- Teraz Low Kicki! wo³am po kilku minutach treningu. I zaczynam samemu robiæ uniki... Nieco siê rozgrza³em, wiêc co¶ ju¿ powinienem zdzia³aæ.

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 26 Luty 10, 22:23   

-Machop.Powiedzia³ pokemon.
Zrobi³ on co¶ czego siê nawet ty nie spodziewa³e¶. Uskoczy³, a gdy ju¿ by³ u góry uderzy³ Low Kick, prosto w brzuch.
-Machop.Powiedzia³ jeszcze raz.
Nastêpnie wykona³ szybkie ciosy w brzuch rêk± jak i nog±, po czym zaatakowa³ ciosami karate.

Sygnatura użytkownika

Bjern
Pewnie nie zna PokeMana
Propagandzista

Wys³any: 27 Luty 10, 21:59   

- Ooo... Nie docenia³em Ciê, brachu. u¶miecham siê. Mam ju¿ pewien pomys³, jakby tutaj trochê podra¿niæ kolegê...
Zaczynam kontratakowaæ, ale kiedy ju¿ mia³bym go "siêgn±æ" hamujê rêkê i zaczynam zadawaæ nastêpny cios. I tak ca³y czas - chodzi mi o to, ¿eby u¶wiadomiæ Machopowi, ¿e ¼le siê chroni i tak dalej. Przecie¿ nie uderzê s³abszego, prawda ?? Full-contact zrobimy wtedy, kiedy prze¿yjê akcjê i on nieco podro¶nie.
Staram siê odmierzyæ dziesiêæ minut. Potem zarz±dzam przerwê...

...i liczê na co¶ od MG :D

Byakurai 
Bear wants justice

Wys³any: 27 Luty 10, 23:17   

Wszystko sz³o dobrze, a¿ do momentu kiedy to Machop z³apa³ ciê za rêkê i przewróci³.
Spojrza³e¶ na stoper. 10 minut minê³o. Poszli¶cie do domu, tam ty podszed³e¶ do lodówki. Przygotowa³e¶ co¶ do ¿are³ka.
Machop dalej æwiczy³. Chcia³ byæ super silny.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych