Pomy¶la³em ¿e powrzucam zrobione przez siebie balle, oceny mile widziane:
- ot taki sobie ballik.
- pierwszy jakiego zrobi³em.
- z genialn± nazw± xDBall
- ten mi stanowczo NIE wyszed³.
- mój prywatny Valen Ball
- lubiem tego balla.
Je¶li dorobiê jakie¶ to je tu wrzucê.
Jak kto¶ chce jak±¶ pi³eczkê to pisaæ.
PS. To tak zapobiegawczo bo kiedy¶ siê z podobn± rzecz± spotka³em: Proszê o nie przerabianie moich Balli bez mojej zgody, bo mnie to irytuje.
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Bli¼niak jest fajny bo jest z³y, fajn± ma postawê, wiecznie spokojny... tylko w ostatnich odcinkach pokazuje prawdziw± twarz. A tak to jest podobny do Toma Riddle czy jak to siê pisze.
A teraz czas na nowego balla:
- Galactic Ball, jeszcze nie wiem czy to ostateczna wersja bo jest robiony dla Szymbara15 i czekam na ostateczny werdykt.
Sygnatura użytkownika
Wiecznie spokojny,to jest orygina³. A ty my¶lisz, ¿e jak Zeke jest Tomkiem Zagadk±, to Yoh jest Harrym Garncarzem?
---------------------------------------------
Ten Galactic nie wycieniowany. Ale ³adna kolorystyka.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Wiecznie spokojny,to jest orygina³. A ty my¶lisz, ¿e jak Zeke jest Tomkiem Zagadk±, to Yoh jest Harrym Garncarzem?
Nie, chodzi³o mi o to jak bardzo przekonuj±cy potrafi³ byæ Zeke, podobnie Ridlle (np. kiedy ta stara czarownica pokaza³a mu medalion Slytherina i czarê Hufflepuff lub kiedy namówi³ Slughorna do wyt³umaczenia co to horkruksy).
Sygnatura użytkownika
Zaczyna siê na si³ê, co???
"FireBall" trochê podpal na dole, a zielonego ¼le wycieniowa³e¶ chyba.
Galaktyczny by³ poprzedni lepszy.
=============================================
bêdziesz mia³ czas to pisz gg://415746
Widzê, ¿e mamy te same zainteresowania :P
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.