PokeCollect.net.pl

Pudło plików Pokemon!

Gry V generacji.
Autor Wiadomość
Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
Co o nich sądzicie? Jakich zmian się spodziewacie, czego oczekujecie?

Oczywiście, pewny jest nowy region, nowy profesorek, nowy rywal itd. Ciekawe, czy dalej będzie podążał za nami jeden z Pokémonów, ja mam nadzieje, ze tak, bo to calkiem dobry pomysl :P Pewnie dalej trzeba będzie zdobyć 8 odznak, a następnie pokonać ligę, nuudy! A może twórcy zaskoczą nas i wprowadzą coś nowego? Ideałem by było wszystkie 5 regionów w grze, ale to nierealne... Poza tym, przy takiej ilości regionów, pewnie żaden oprócz tego głownego nie był by należycie dopracowany... No ale mogliby dać chociaż 2 regiony do zwiedzania. A wy co o tym sądzicie?

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

HIS POWER LEVEL IS OVER...
O Rly?

Otrzymał 120 Rare Candy
jestem za pomysłem z dwoma regionami ( W HG/SS TO ZROBILI!) wystarczy tylko się pobawić i tyle.
Niech dadzą SHINTO i Hohen najlepiej, bo to by było zajefajne, ja tylko jednego oczekuję FABUŁY RÓWNIE DOBREJ JAK W D/P/PLT bo była zajefajna

Sygnatura użytkownika
MASZ PROBLEM?
NIE MASZ POJĘCIA CO MASZ DALEJ ROBIĆ?
NIE MOŻESZ CZEGOŚ ZNALEŹĆ?
NAPISZ!:
sonicmaniac.lol07@gmail.com
lub gg:6985523
KLIK! FAQ o No$GBA!!!

MÓJ FICK:

TOM I:30/30 + DOWNLOAD

5/30 ROZDZIAŁÓW

Nawet dobry Trener
chech

Otrzymał 10 Rare Candy
możliwość zwiedzania 2 regionów pojawiła się po raz pierwszy i ostatni w grach z serii johto. później twórcy zrezygnowali już z tego pomysłu, co według mnie było okropnym błędem.

ale jak już mówiłem, pokemony skończyły się na johto.

czego mogę spodziewać się po piątej generacji? mam po prostu nadzieję, że nie sprowadzi ona pokemonów niżej niż są, jeśli to możliwe. ale i tak wątpię żeby tak się nie stało.

:)

Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
Cytat:
Niech dadzą SHINTO i Hohen najlepiej

A nowy region gdzie? W innych grach?

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

Teraz jest Pro

Otrzymał 32 Rare Candy
Kontakt:
Oczywiście nowy profesor, nowi bohaterowie, nowy region.. No wiadomo że będą nowe pokemony i to je najpierw trzeba poznać. Wydaje mi się że na razie nie powinni wprowadzać żadnych ulepszeń bo i tak będziemy mieli z nimi dużo na głowie..

Sygnatura użytkownika
Podziękowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogę ci wszystko powiedzieć ze wszystkiego się zwierzyć. :*

Legends - tobie też się należy choćby za wspólne chęci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych poznałam. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za całokształt :*

DominLol - Tu jest za co dziękować. Porady dotyczące gier itp. ale też bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna mała rzecz, której nigdy nie zapomnę :*

Teraz jest Pro

Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
Ulepszenia na pewno jakies będa i właśnie ich się najbardziej boje :/ A i zapomnialem zapytac.. Co byście woleli w grach, Contesty czy ten PokeAthlcostam?

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Szpaner
:drago:

Otrzymał 6 Rare Candy
ani jedno ani drugie.

ja bym chciał, żeby fabuła gry była jak najprostsza. zapewne grafika będzie nieco poprawiona, ale przełomu sie nie spodziewam, tym bardziej ze konsola zostaje ta sama.

Sygnatura użytkownika
:drago:

Nosi czapkę Asha
...wolę swoją...

Otrzymał 2 Rare Candy
A ja bym chciał 1 region, wszystko nowe, wybór- kontesty czy liga, oraz team aqua i magma :) , a i jeszcze pokesron Dx.

Sygnatura użytkownika

Teraz jest Pro
Shaymin RLZ!

Otrzymał 19 Rare Candy
Kontakt:
Cytat:
Oczywiście, pewny jest nowy region, nowy profesorek, nowy rywal itd. Ciekawe, czy dalej będzie podążał za nami jeden z Pokémonów, ja mam nadzieje, ze tak, bo to calkiem dobry pomysl :P Pewnie dalej trzeba będzie zdobyć 8 odznak, a następnie pokonać ligę, nuudy! A może twórcy zaskoczą nas i wprowadzą coś nowego? Ideałem by było wszystkie 5 regionów w grze, ale to nierealne... Poza tym, przy takiej ilości regionów, pewnie żaden oprócz tego głownego nie był by należycie dopracowany... No ale mogliby dać chociaż 2 regiony do zwiedzania. A wy co o tym sądzicie?

Och, wiecie co wam powiem? Jeśli chodzi o 2 regiony (3!) to może być Kanto, Johto i Cośtamcośtam. Nie musieliby napracowywać się przy grafice 3D! I tak byłoby najfajniej, mimo, że nienawidzę Johto!

Sygnatura użytkownika

HIS POWER LEVEL IS OVER...
O Rly?

Otrzymał 120 Rare Candy
chodzi mi o to żeby ten nowy region to był Shinto, a reszta jak tam chcą, byle by zachowali Shinto Ruins

Sygnatura użytkownika
MASZ PROBLEM?
NIE MASZ POJĘCIA CO MASZ DALEJ ROBIĆ?