|
Gry V generacji. |
| Autor |
Wiadomość |
Teraz jest Pro

Wiek: 19 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 744 Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
Co o nich sądzicie? Jakich zmian się spodziewacie, czego oczekujecie?
Oczywiście, pewny jest nowy region, nowy profesorek, nowy rywal itd. Ciekawe, czy dalej będzie podążał za nami jeden z Pokémonów, ja mam nadzieje, ze tak, bo to calkiem dobry pomysl :P Pewnie dalej trzeba będzie zdobyć 8 odznak, a następnie pokonać ligę, nuudy! A może twórcy zaskoczą nas i wprowadzą coś nowego? Ideałem by było wszystkie 5 regionów w grze, ale to nierealne... Poza tym, przy takiej ilości regionów, pewnie żaden oprócz tego głownego nie był by należycie dopracowany... No ale mogliby dać chociaż 2 regiony do zwiedzania. A wy co o tym sądzicie?
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | Drogie bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2701 Otrzymał 120 Rare Candy Skąd: z łóżka XD
|
|
|
|
jestem za pomysłem z dwoma regionami ( W HG/SS TO ZROBILI!) wystarczy tylko się pobawić i tyle.
Niech dadzą SHINTO i Hohen najlepiej, bo to by było zajefajne, ja tylko jednego oczekuję FABUŁY RÓWNIE DOBREJ JAK W D/P/PLT bo była zajefajna
|
|
|
|
|
|
Nawet dobry Trener chech

Wiek: 14 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 362 Otrzymał 10 Rare Candy Skąd: cześć
|
|
|
|
możliwość zwiedzania 2 regionów pojawiła się po raz pierwszy i ostatni w grach z serii johto. później twórcy zrezygnowali już z tego pomysłu, co według mnie było okropnym błędem.
ale jak już mówiłem, pokemony skończyły się na johto.
czego mogę spodziewać się po piątej generacji? mam po prostu nadzieję, że nie sprowadzi ona pokemonów niżej niż są, jeśli to możliwe. ale i tak wątpię żeby tak się nie stało.
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
| Cytat: | | Niech dadzą SHINTO i Hohen najlepiej |
A nowy region gdzie? W innych grach?
|
Sygnatura użytkownika
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
Oczywiście nowy profesor, nowi bohaterowie, nowy region.. No wiadomo że będą nowe pokemony i to je najpierw trzeba poznać. Wydaje mi się że na razie nie powinni wprowadzać żadnych ulepszeń bo i tak będziemy mieli z nimi dużo na głowie..
|
Sygnatura użytkownika
Podziękowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogę ci wszystko powiedzieć ze wszystkiego się zwierzyć.
Legends - tobie też się należy choćby za wspólne chęci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych poznałam. Vabi za nasze rozmówki na GG  Drago za całokształt
DominLol - Tu jest za co dziękować. Porady dotyczące gier itp. ale też bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna mała rzecz, której nigdy nie zapomnę |
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
Ulepszenia na pewno jakies będa i właśnie ich się najbardziej boje :/ A i zapomnialem zapytac.. Co byście woleli w grach, Contesty czy ten PokeAthlcostam?
|
Sygnatura użytkownika
|
|
|
|
|
Szpaner :drago:

Wiek: 18 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 963 Otrzymał 6 Rare Candy
|
|
|
|
ani jedno ani drugie.
ja bym chciał, żeby fabuła gry była jak najprostsza. zapewne grafika będzie nieco poprawiona, ale przełomu sie nie spodziewam, tym bardziej ze konsola zostaje ta sama.
|
|
|
|
|
|
Nosi czapkę Asha ...wolę swoją...

Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 233 Otrzymał 2 Rare Candy Skąd: z Floaromy
|
|
|
|
A ja bym chciał 1 region, wszystko nowe, wybór- kontesty czy liga, oraz team aqua i magma , a i jeszcze pokesron Dx.
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro Shaymin RLZ!

Wiek: 13 Dołączył: 05 Sty 2010 Posty: 678 Otrzymał 19 Rare Candy Skąd: Sinnoh und Johto :)
Kontakt:
|
|
|
|
| Cytat: | Oczywiście, pewny jest nowy region, nowy profesorek, nowy rywal itd. Ciekawe, czy dalej będzie podążał za nami jeden z Pokémonów, ja mam nadzieje, ze tak, bo to calkiem dobry pomysl :P Pewnie dalej trzeba będzie zdobyć 8 odznak, a następnie pokonać ligę, nuudy! A może twórcy zaskoczą nas i wprowadzą coś nowego? Ideałem by było wszystkie 5 regionów w grze, ale to nierealne... Poza tym, przy takiej ilości regionów, pewnie żaden oprócz tego głownego nie był by należycie dopracowany... No ale mogliby dać chociaż 2 regiony do zwiedzania. A wy co o tym sądzicie?
|
Och, wiecie co wam powiem? Jeśli chodzi o 2 regiony (3!) to może być Kanto, Johto i Cośtamcośtam. Nie musieliby napracowywać się przy grafice 3D! I tak byłoby najfajniej, mimo, że nienawidzę Johto!
|
|
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2701 Otrzymał 120 Rare Candy Skąd: z łóżka XD
|
|
|
|
chodzi mi o to żeby ten nowy region to był Shinto, a reszta jak tam chcą, byle by zachowali Shinto Ruins
|
|
|
|
|
|
|
|