POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
13 Pa¼dziernik 12, 17:07
Anime a V generacja.
Autor Wiadomo¶æ
paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 19:12   Anime a V generacja.

W³asnie, to ¿e wyjdzie nowa generacja na 99% oznacza, ¿e anime równie¿ nie skoñczy siê na Sinnoh. No i tu powstaje pytanie, jak dalej potocz± siê losy Ash`a i spó³ki... W³asnie, jakiej spo³ki? Czy twórcy pod±¿± t± sam± scie¿k± co w przypadku poprzednich generacji, czyli Brock zostaje a odpada Dawn i przychodzi kto¶ nowy na jej miejsce? Mam nadziejê, ¿e tym razem co¶ siê zmieni, bo to ju¿ nudne siê zaczyna robiæ..

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 19:17   

Chyba siê co¶ zmieni, bo teraz nie mog³aby byæ Lyra jako bohaterka g³ówna, bo ona z tego co jest na Serebii zbiera odznaki, wiec pewnie jak±¶ inn± babkê, która bêdzie koordynatork± stworz±.

A zreszt± - nic siê nie zmieni - Asz za ka¿dym razem wywêdruje do jakiej¶ krainy, przy okazji Pikach siê zgubi i spali rower jakiej¶ lasce ze starterem (pewnie teraz z trawiastym, bo May mia³a ognistego, a Dawn wodnego), a potem przegra ligê (A dziewczyna wygra grand Festival xD )

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Rennossa
Gapa, gubi PokeBalle
...wolê swoj±...

Do³±czy³: 18 Mar 2009
Sk±d: z Floaromy
Wys³any: 7 Luty 10, 19:56   

Ja to bym chcia³ nowego bohatera z charakterem Golda z Pokemon Special. Tak wogóle to uwa¿am, i¿ Pokemon Special jest milion razy ciekawsze od anime :) .

Sygnatura użytkownika

Krugs 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Sty 2010
Sk±d: Polska
Wys³any: 7 Luty 10, 19:56   

Dobra:

Ash zdobêdzie 8 odznakê. Potem pójdzie do ligi i, kiedy oficjalnie pojawi³a siê V generacja, Ash znów nie wygra ligi i bêdzie rycza³, a swoje stare Poki zostawi u Oaka. Przedtem bêdzie uczestniczy³ w Battle Frontier, a potem idzie na now± krainê. Tam pozna 10-letni± bohaterkê, która we¼mie dziobowatego startera, a Brock po chwilowej nieobecno¶ci, wróci. Potem Ash, prawie pe³noletni, z³apie pokeptaka, nastêpnie trawiastego startera V generacji. Potem bêdzie ognisty Pokemon, potem wodny, a potem Pok z innej geny (III), który bêdzie mia³ swoj± ewolucjê, i potem go zostawi. Nastêpnie z³apie ciekawego Pokemona pod wzglêdem typu.

A 10-letnia dziewczynka przygarnie sobie dziobowego startera. Stanie siê koordynatork±. Z³apie 2 s³odziaki. Jeden z Pokemonów bêdzie bardzo szybko ewoluowa³.

I tradycja zostanie zachowana, ale z Ashem i dziewczynk±. I to bêdzie nauczka dla twórców, ¿e z tymi fillerami mo¿e byæ tak, ¿e gry i nowa seria nie bêdzie w tym samym dniu. Módlcie siê o zdecydowanie mniejsz± ilo¶æ fillerów :D

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 7 Luty 10, 20:45   

a ja my¶lê, ¿e tym razem Ash wygra ligê i w nastêpnej sadze bêdzie zupe³nie nowy g³ówny bohater.

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 20:46   

Drago, bardzo ³adne marzenie :P

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 20:47   

ja siê modlê ¿eby wyrzucili Dawn, nienawidze jej, dajcie z powrotem May!
ewentualnie ¿eby ta nowa bohaterka by³a do niej podobna.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 20:50   

Tak, May mog³a by wróciæ, fajna by³a. Szkoda, ¿e to ma³o realne... Chocia¿ mo¿e jak Ash wróci do Johto, to przy³±czy siê May do niego?

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Drago 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 7 Luty 10, 20:53   

hmm, a mo¿e Max zosta³by g³ownym bohaterem?

Sygnatura użytkownika

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Luty 10, 20:54   

To ¿e Ash wróci do Johto jest równe zeru bo nie zgadza³y by siê generacje poków. Prawda jest taka, ¿e bêdzie nowy region znowu z dziewczyn± i spalonym rowerem oraz Brockiem.

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: