|
Anime a V generacja. |
| Autor |
Wiadomość |
Teraz jest Pro

Wiek: 19 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 744 Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
Własnie, to że wyjdzie nowa generacja na 99% oznacza, że anime również nie skończy się na Sinnoh. No i tu powstaje pytanie, jak dalej potoczą się losy Ash`a i spółki... Własnie, jakiej społki? Czy twórcy podążą tą samą scieżką co w przypadku poprzednich generacji, czyli Brock zostaje a odpada Dawn i przychodzi ktoś nowy na jej miejsce? Mam nadzieję, że tym razem coś się zmieni, bo to już nudne się zaczyna robić..
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | Drogie bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
Szpaner Szponerka

Wiek: 14 Dołączyła: 05 Lis 2008 Posty: 1302 Otrzymał 7 Rare Candy Skąd: ...
Kontakt:
|
|
|
|
Chyba się coś zmieni, bo teraz nie mogłaby być Lyra jako bohaterka główna, bo ona z tego co jest na Serebii zbiera odznaki, wiec pewnie jakąś inną babkę, która będzie koordynatorką stworzą.
A zresztą - nic się nie zmieni - Asz za każdym razem wywędruje do jakiejś krainy, przy okazji Pikach się zgubi i spali rower jakiejś lasce ze starterem (pewnie teraz z trawiastym, bo May miała ognistego, a Dawn wodnego), a potem przegra ligę (A dziewczyna wygra grand Festival )
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | | Ja się zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jesteś bogiem?:o ~ wypowiedź QuerryPassa |
| Cytat: | | [Dzisiaj 11:42] Nexus DominLoL: co to ten cały legwan? czy jest to smaczne :] |
Dziękuje wszystkim osobom na PC, za to, że są.
Dziękuję Nenlothowi - za wsparcie, za super ekstra grę i ogólnie za wszystko.
Dziękuję Dominowi - on już wie za co, np. za wsparcie czy za to, że cierpliwie znosi te rozmowy na GG ;)
Dziękuję Legendsowi - za grę na PVF, za pomoc i za nawet fajne rozmowy na GG |
|
|
|
|
Nosi czapkę Asha ...wolę swoją...

Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 233 Otrzymał 2 Rare Candy Skąd: z Floaromy
|
|
|
|
Ja to bym chciał nowego bohatera z charakterem Golda z Pokemon Special. Tak wogóle to uważam, iż Pokemon Special jest milion razy ciekawsze od anime .
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle

Dołączył: 23 Sty 2010 Posty: 75 Otrzymał 6 Rare Candy Skąd: Polska
|
|
|
|
Dobra:
Ash zdobędzie 8 odznakę. Potem pójdzie do ligi i, kiedy oficjalnie pojawiła się V generacja, Ash znów nie wygra ligi i będzie ryczał, a swoje stare Poki zostawi u Oaka. Przedtem będzie uczestniczył w Battle Frontier, a potem idzie na nową krainę. Tam pozna 10-letnią bohaterkę, która weźmie dziobowatego startera, a Brock po chwilowej nieobecności, wróci. Potem Ash, prawie pełnoletni, złapie pokeptaka, następnie trawiastego startera V generacji. Potem będzie ognisty Pokemon, potem wodny, a potem Pok z innej geny (III), który będzie miał swoją ewolucję, i potem go zostawi. Następnie złapie ciekawego Pokemona pod względem typu.
A 10-letnia dziewczynka przygarnie sobie dziobowego startera. Stanie się koordynatorką. Złapie 2 słodziaki. Jeden z Pokemonów będzie bardzo szybko ewoluował.
I tradycja zostanie zachowana, ale z Ashem i dziewczynką. I to będzie nauczka dla twórców, że z tymi fillerami może być tak, że gry i nowa seria nie będzie w tym samym dniu. Módlcie się o zdecydowanie mniejszą ilość fillerów
|
|
|
|
|
Szpaner :drago:

Wiek: 18 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 963 Otrzymał 6 Rare Candy
|
|
|
|
a ja myślę, że tym razem Ash wygra ligę i w następnej sadze będzie zupełnie nowy główny bohater.
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
Drago, bardzo ładne marzenie :P
|
Sygnatura użytkownika
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
HIS POWER LEVEL IS OVER... O Rly?

Wiek: 14 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 2701 Otrzymał 120 Rare Candy Skąd: z łóżka XD
|
|
|
|
ja się modlę żeby wyrzucili Dawn, nienawidze jej, dajcie z powrotem May!
ewentualnie żeby ta nowa bohaterka była do niej podobna.
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
Tak, May mogła by wrócić, fajna była. Szkoda, że to mało realne... Chociaż może jak Ash wróci do Johto, to przyłączy się May do niego?
|
Sygnatura użytkownika
|
|
|
|
|
Szpaner :drago:

Wiek: 18 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 963 Otrzymał 6 Rare Candy
|
|
|
|
hmm, a może Max zostałby głownym bohaterem?
|
|
|
|
|
|
Teraz jest Pro

Kontakt:
|
|
|
|
To że Ash wróci do Johto jest równe zeru bo nie zgadzały by się generacje poków. Prawda jest taka, że będzie nowy region znowu z dziewczyną i spalonym rowerem oraz Brockiem.
|
Sygnatura użytkownika
Podziękowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogę ci wszystko powiedzieć ze wszystkiego się zwierzyć.
Legends - tobie też się należy choćby za wspólne chęci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych poznałam. Vabi za nasze rozmówki na GG  Drago za całokształt
DominLol - Tu jest za co dziękować. Porady dotyczące gier itp. ale też bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna mała rzecz, której nigdy nie zapomnę |
|
|
|
|
|
|