Mam do was pro¶bê. Czy je¶li przes³a³bym komu¶ save z Emerald, to czy wytrenowa³by mi Pokemony do Lvl 60 lub wy¿ej? Wa¿ne jest to, aby wszystkie by³y na jednakowym Levelu. Oto mój aktualny squad:
-Blaziken Lvl 52: Dynamicpunch, Blaze Kick, Aerial Ace, Strenght
-Manectric Lvl 54: Thunder, Thunderbolt, Charge, Hyper Beam
-Corsola Lvl 50: Surf, Ancientpower, Ice Beam, Psychic
-Flygon Lvl 51: Earthquake, Dragon Claw, Crunch, Fly
-Viluplume Lvl 51: Solarbeam, Sludge Bomb, Sunny Day, Moonlight
-Absol Lvl 52: Swords Dance, Blizzard, Slash, Bite
Nie trzeba uczyæ ich ¿adnych ataków, jedynie zast±piæ Blazikenowi Dynamicpunch, gdy nauczy siê Sky Uppercut. Dobrze by³oby, je¶li Corsola zosta³aby wytrenowana w Seafloor Cavern (kryjówka Team Aqua). Chodzi mi o EV Speed. W Boxie znajduje siê Tentacool, który umie Dive, Surf i Waterfall oraz Zigzagoon, który umie Rock Smash i Cut.
NIE WYZYWAÆ LIGI! KASUJE SIÊ SAVE!
Je¶li kto¶ by chcia³, proszê podaæ mi mail na PW. Wtedy wy¶lê na niego save.
Prosi³bym, je¶li kto¶ siê zgodzi, o nie zmienianie ataków, w celu u³atwienia treningu.
Z góry dziêkujê,
BarcaFan
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.