Korzystaj±c z tego, ¿e emulator VBA Link umo¿liwie grê w Poki przez Internet,
postanowi³em razem z Vabigoonem zorganizowaæ TURNIEJ POKEMON.
Zasady:
1.GRY
W ankiecie zdecydowali¶cie, ¿e mamy zagraæ w LG/FR
2.Pokemony
W turnieju bior± udzia³ 3 pokemony, na maksymalnie 30 poziomie.
3.Lista zbanowanych Pokemonów:
Wszystkie legendy +
-poki, które przekszta³caj± sie przez wymianê
-poki spoza Kanto
Je¶li kto¶ chce sie zapisaæ, proszê o napisanie na PW do mnie lub do Vabigoona. Pierwsze mecze odbêd± siê zaraz po ¶wiêtach, wiec macie czas zeby troche podexpiæ
Dla 3 najlepszych graczy przewidziane atrakcyjne nagrody
EDIT:
We wtorek oko³o godziny 18 odbêdzie siê losowanie grup. ¯eby nie bylo podejrzeñ o przekrety, Vabigoon nagra ca³e losowanie i zamie¶ci na forum.
Zapisywaæ sie mozna do wtorku, do godziny 17.
Do tej pory zg³osili siê:
-Vabigoon
-paqo
-Rafi77
-Lordzix
-febbraio
-p4key
-Raiden
-dk093
Je¶li nikt nie dojdzie, ani nikt nie odejdzie, wtedy gramy systemem pucharowym, to znaczy:
Gracze zostan± rozlosowani na 4 pary (æwieræfina³)
Z ka¿dej pary, to pó³fina³u przechodzi zwyciêzca.
Zwyciêzcy pojedynków w pó³finale, przechodz± do fina³u, a pokonani graj± mecz o 3 miejsce.
EDIT2:
PARY ÆWIERCFINA£OWE
Vabigoon - Febbraio ====> do pó³fina³u przechodzi Vabigoon
shadow-wwj - Kojot ====> do pólfina³u przechodzi Kojot
Raiden - p4key ====> do pólfina³u przechodzi Raiden
paqo - MaronYugi ====> niestety, z powodu braku czasu, musze oddaæ ten mecz walkowerem
O film z losowanie mêczcie Vabigoona
Mam nadziejê, ¿e w sobotê uda nam siê rozegraæ æwiercfina³y.Dok³adny termin rozegrania æwieræfina³ow gracze mog± ustaliæ ze sob±. Mam tylko nadziejê, ¿e uda nam siê skoñczyæ ten turniej w tym roku Proszê ka¿dego uczestnika o skontaktowanie siê ze mn± na PW, b±dz na GG i potwierdzenie (b±dz nie) swojego uczestnictwa w turnieju.
Fina³
Jako ¿e Raiden sie wycofa³, muszê zmieniæ zasady rozgrywania turnieju. By³oby niesprawiedliwie, gdyby Maron mia³ fina³ za free, wiêc fina³ rozegrany zostanie system "ka¿dy z ka¿dym" W finale wystapi± Maron, Vabigoon i Kojot.
Ostatnio zmieniony przez Twoja ciocia 19 Styczeñ 09, 20:01, w ca³o¶ci zmieniany 10 razy
mo¿esz tylko napisaæ jak ustawiæ emulator ¿eby da³o radê graæ? bo dawniej z kumplem te¿ korzystali¶my z tego programu i zawsze co¶ by³o ¼le jak chcieli¶my zagraæ
mo¿esz tylko napisaæ jak ustawiæ emulator ¿eby da³o radê graæ? bo dawniej z kumplem te¿ korzystali¶my z tego programu i zawsze co¶ by³o ¼le jak chcieli¶my zagraæ
Mam nadziejê,¿e jeszcze nikt nie rozegral meczu :
1.dk093 otrzymuje wolny los jako ¿e Lordzix zrezygnowa³
2. Proszê ka¿dego uczestnika o nagrywanie walki od momentu polaczenia czyli: Tools/record/start avi recording kompresja najlepiej xvid mpeg 4. na inna bede sie gniewal po walce wysylacie oba filmiki na maila niewinny3@o2.pl bêdzie to dowód ze nikt nie oszukuje.
3. Niech wygra najlepszy! (czyli Ja :-D ) dobra ¿artowa³em
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 29 Grudzieñ 08, 14:28, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
2. Proszê ka¿dego uczestnika o nagrywanie walki od momentu polaczenia czyli: Tools/record/start avi recording kompresja najlepiej xvid mpeg 4. na inna bede sie gniewal po walce wysylacie oba filmiki na maila niewinny3@o2.pl bêdzie to dowód ze nikt nie oszukuje.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.