POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Sam o sobie mówi nowy user PokeCollecta, Krug
Autor Wiadomo¶æ
Krugs 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Sty 2010
Sk±d: Polska
Wys³any: 23 Styczeñ 10, 19:20   Sam o sobie mówi nowy user PokeCollecta, Krug

Krótko i tre¶ciwie, po co mam siê rozpisywaæ. Ogólnie wiêkszo¶æ mnie zna z dwóch for, nie powiem jakich. W jednym siê wypali³em, w drugim nie mam co robiæ. Postaram siê jak najczê¶ciej wpadaæ tutaj i wnie¶æ co¶ na tym forum, które rozwija siê na dobre.

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 23 Styczeñ 10, 19:25   

Witam Ciê Krugu! Ja Ciê znam Krug/eronik.

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Piszê poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Qiza 24 Styczeñ 10, 13:08, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 29 Wrz 2009
Sk±d: Kanto
Wys³any: 23 Styczeñ 10, 19:53   

Witam i zapraszam na PokeCollectPBF.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 24 Styczeñ 10, 12:40   

Powitam ciê moim zwyczajnym : Hai!
Zostañ na forum i miej siê dobrze :D

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 24 Styczeñ 10, 14:14   

Cze¶æ, Krug xD
Wypali³e¶ siê ju¿ na nim? Nie ¿artuj!

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 24 Styczeñ 10, 17:26   

Inaku¶ napisa³/a:
Wypali³e¶ siê ju¿ na nim? Nie ¿artuj!

Zale¿y, jakie ma na my¶li, je¶li PR, to to jest oczywiste, bo nawet ja siê wypali³em na nim :D

Tak czy inaczej, witaj dawno niewidziany druhu ( a mo¿e ju¿ mnie nie lubisz ? ).

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Krugs 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 23 Sty 2010
Sk±d: Polska
Wys³any: 31 Styczeñ 10, 20:05   

Poke: Ja ciê nie lubiê? Nieprawda, ja jeszcze nie zmieni³em warty, ja jestem za stary, by byæ teraz taki g³upi :D . Tylko za du¿o mam na g³owie, st±d jestem ma³o widziany, a na Revie udzielam siê tylko ws. 5 geny, nic wiêcej.

A, i wyt³umaczê, czemu tak my¶lê, ¿e siê na Revie wypali³em. Otó¿, ze swojej g³upoty napisa³em posta na PokeRangu. Potem usun±³em, tj. zmieni³em tre¶æ. I w temacie na FR "5 gena ju¿ niebawem", musia³em siê t³umaczyæ. Zreszt±, na Revie zostawi³em jaki¶ ¶lad. A Pokecollect to, na szczê¶cie, nie takie wielkie Forum, jak Rev, ale przynajmniej jest spokój. Nie dziwiê siê, czemu wiele osób czuje wstrêt do FR.

Pamiêtajcie wiêc: Zgoda buduje, niezgoda rujnuje. Nie jestem tym go¶ciem, który lubi robiæ flejmy z byle powodu. Jestem go¶ciem, który naprawdê ma co¶ do powiedzenia i naprawdê szanuje osoby, które tak± osobê chwal± i podziwiaj±. Jestem tak¿e osob±, która motywuje tych m³odszych.

Tak¿e mówiê: nie jestem, i nie chcê byæ wrogo nastawiony do osób, niezale¿nie od wszystkiego, chocia¿ czasami takie osoby siê zdarzaj±. Je¶li takie pojawi± siê na naszej drodze - omijaj je szerokim ³ukiem albo powiedz im, co o nich my¶lisz.

Krug jak zwykle niezmieniony, nawet z tego robi monologi :P

Sygnatura użytkownika
Vintage Krug is back!

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 31 Styczeñ 10, 20:13   

ZzZzZzZzZzZzZzZzzzz....
Ohayo....
Tylko to mam do powiedzenia.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 31 Styczeñ 10, 21:04   

Hejka panie MG ^^ U ciebie mia³em 1 PBF'a! ¯yczê powodzenia na naszym tere... to znaczy forum.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: