Kontakt:
Wys³any: 12 Grudzieñ 09, 10:27 Najlepszy prezent na urodziny.
Ahh, kolejny piêkny dzieñ w Twinleaf Town. Pidgey' e ¶piewaj± Staraptor' y lataj±. Obudzi³e¶ siê i powiedziale¶: Cze¶æ Chimchar! Chimchar u¶miechn±³ siê do ciebie. Zszed³e¶ na dó³ przywitaæ siê z mam±. Nagle patrzysz na stole jest karteczka z jak±¶ informacj±, kanapki i PokeKarma. Na karteczce by³o napisane: Synku posz³am kupiæ ci potrzebne rzeczy na twoj± podró¿. Kiedy zjad³e¶ kanapki da³e¶ Chimchar' owi PokeKarmy. Kiedy ju¿ Chimchar zjad³ PokeKarme mama wróci³a. I powiedzia³a: Cze¶æ synku! Kupi³am ci rzeczy na twoj± podró¿ proszê. Wypakowa³e¶ wszystki przedmioty a by³y to: 5xPokeBall, 2x Potion, 1x PokeWatch i 1x PokeDex. Mama powiedzia³a: PokeDex i PokeWatch s± od si±siadki jej syn by³ te¿ Trenerem ale zrezygnowa³ wiêc da³a ci te dwa przedmioty. Spakowa³e¶ kanapki i przedmioty które da³a ci mama i s±siadka. Po¿egna³e¶ siê z mam± i wyszed³e¶ z domu. Zkierowa³e¶ siê razem z Chimcharem w stronê dró¿ki. Prowadz±cej do miasta z pierwsz± odznak±.
-Hej Chimchar, co powiesz na ma³y trening. Chimchar od razu przytakn±³ i zacz±³ siê rozgl±daæ. Nagle na drogê wyskoczy³ Chatot.
- Co to za pokemon ??? - zawo³a³em i wyci±gn±³em Pokedex.
Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 16:32
Ty tylko piszesz co robisz, co my¶lisz i co mówisz, ja pisze co siê dzieje itd.
**********************************************************************************
Lecz nagle uciek³. Pomy¶la³e¶: Eee, czemu akurat musia³ uciec? Szli¶cie, szli¶cie a¿ dotarli¶cie do drewnianej hatki. Powiedzia³e¶: Drewniana hatka? Wejd¼my do niej. Kiedy poci±gn±³e¶ za klamkê to okaza³o siê, ¿e drzwi s± zamkniête.
Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 18:38
Nie pisz tego co Chimchar robi. I pisz trochê d³u¿sze odpisy.
Szli¶cie, szli¶cie i nagle trafili¶cie na polanê gdzie mo¿na by³o odpocz±æ. Po³o¿yli¶cie siê na trawie aby odpocz±æ. Powiedzia³e¶: Chimchar patrz jak tu ³adnie spokojnie mo¿na spêdziæ resztê ¿ycia.
Ale wiadomo, ¿e ¿artowa³em. Nagle zacz±³em siê zastanawiaæ, jak to bêdzie, czy pokonam ka¿dego lidera. No i wci±¿ zasmuca³ mnie fakt, ¿e podró¿ujê samotnie (oczywi¶cie nie bior±c pod uwagê Chimchara). Ju¿ mia³em wracaæ do domu, gdy przypomnia³em sobie s³owa mamy, zanim wyszed³em. Mówi³a :,, Bartek, na pewno sobie poradzisz i nawet gdy bêdzie ci gorzej i¶æ, pamiêtaj ¿e dla mnie i tak jeste¶ najlepszy". O tak - te s³owa doda³y mi otuchy i odpêdzi³em plany powrotu do domu.
Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 18:50
Hmm, pomy¶la³e¶. Powiedzia³e¶: Dobra Chimchar zbierajmy siê. Nagle pogoda siê popsu³a i zacz±³ padaæ deszcz. Szybko starali¶cie siê dobiegn±æ do najbli¿szego miasta aby siê schroniæ. Kiedy ju¿ dotarli¶cie do miasta szybko wbiegli¶cie do PokeCenter aby nie zmokn±æ.
- Uf Chimchar jak tam twój p³omieñ ?? Wszystko OK ???
Podszed³em do siostry Joy : Siostro Joy - powiedzia³em - czy s± jakie¶ wolne pokoje na t± noc ???
Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 19:06
Tak s± powiedzia³a i da³a ci kluczê do pokoju. Zapyta³e¶ siê te¿: Czy uleczy mi pani Chimchar' a? Tak powiedzia³a i wziê³a PokeBall z Chimcharem. Usiad³e¶ do stolika i rozmy¶la³e¶ nad walk± z pierwszym liderem.
By³em jeszcze niedo¶wiadczony w walkach wiêc zacz±³em uk³adaæ plan : dzisiaj jeszcze dam spokój - w koñcu muszê siê oswoiæ z trenerskim ¿yciem. Ale jutro rano po ¶niadaniu, pójdê na trening z Chimcharem, w koñcu muszê siê podskzoliæ.
---------------------------------------------------------------
Sara wiesz jak siê robi sygnaturê ???
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.