No, powinni¶cie wiedzieæ, do kogo siê zapisujecie, wiêc...
Jestem Inaka/Snazz (opcjonalnie, co kto woli) i jestem dziewczyn±... (Nie no, stwierdzenie genialne!)
Ale bez ¿artów...
Punkt Pierwszy - O mnie s³ów kilka...
Inaka (Inakari/Snazzy/InakaNoTori/Snazz). Lat 17, drugoklasistka z licealnego biol-chem-fiz-mat. Lubiê rysowaæ i pisaæ, MG jestem z przerwami od 2009 roku. Jakby kto¶ szuka³ wa¿nego kontaktu albo zapomnia³am o odpisie - na dole macie przycisk do GG, PW i maila (tak, Pokemanie, u¿ywam maila, to nie je stare)
Punkt Drugi - Odpis...
A wiêc - wymagam poprawnego pisania, bezb³êdnie. Je¶li chodzi o b³êdy interpunkcyjne, to nie zwracam na nie tak wielkiej uwagi (Sama pope³niam parê.) Posty musz± mieæ minimum trzy i pó³ linijki, w czasie tera¼niejszym.
Nastêpny podpunkt to taktyki... Naprawdê, w moim ¿yciu naczyta³am siê za du¿o postów typu "pikaczu, u¿yj pioruna!" (niektóre mojego autorstwa, ale to szczegó³). Rozbudujcie je najlepiej jak potraficie
Plus ma³y dodatek - nie chcê widzieæ, ¿e decydujecie co¶ zamiast mnie, np., ¿e znajdujecie kamieñ. Bo poszczujê piraniami :<
Ogólnie - pamiêtajcie, liczy siê jako¶æ, nie ilo¶æ.
Punkt Trzeci - Czas...
Czas na odpis jest taki sam dla mnie i dla was - 2 tygodnie, chyba, ¿e zg³osicie nieobecno¶æ w odpowiednim temacie, wtedy siê dogadamy.
Gry ogólnie prowadzê w mrocznym stylu, na pewno w ka¿dej grze znajdzie siê przynajmniej jedno przestêpstwo (najczê¶ciej morderstwo <3) Poza tym, kocham medycynê, wiêc pewnie nie raz wyl±dujecie w szpitalu w stanie ¶mierci klinicznej
I to ju¿ wszystko ;)
UPDATE - 1 lipca 2012:
Dodano kosmetyczne zmiany :3 Plus musicie nieco wiêcej pisaæ, ale pó³torej linijki w tê czy w tamt± nie zrobi ró¿nicy, nee?
UPDATE - 19 sierpnia 2013:
D³ugo ju¿ niczego nie by³o? Na razie mniej wiêcej ogarniam, co trzeba zaktualizowaæ, jakie¶ drobne zmiany.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ostatnio zmieniony przez Inaka 19 Sierpieñ 13, 17:40, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.