Single:
The Rise of Darkrai - We Will be Heroes 2Mb ANG Download
Jirachi Wish Maker(Cindy Mizelle & Asuca Hayashi) - Make A Wish 5Mb ANG Download
Lucario and the Mystery of Mew - We will meet again 2Mb ANGDownload
Legenda
Kolor czarny - Nazwa pliku
Kolor czerwony - Wielko¶æ pliku
Kolor Zielony - Jêzyk piosenek
Kolor niebieski - Link do pliku
Sygnatura użytkownika
kliknij i nakarm go ;)
Ostatnio zmieniony przez Twoja ciocia 11 Wrzesieñ 09, 17:12, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
Raczej nie zwa¿ywszy na to, ¿e znam Latiosa i od dawna go tu, ani na swojej stronie nie by³o.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
dawniej siê tu wiêcej udziela³ (pod nickiem Pokefan) ale teraz widocznie nie ma czasu xd bo ma w³asne sprawy zreszt± du¿o starych twarzy siê ju¿ nie pokazuje po tej awarii z PC xd
na chomiku z tego co wiem to trzeba p³aciæ (wys³aæ smsa czy co¶ takiego) ¿eby ¶ci±gaæ pliki powy¿ej 1 mb xd (oczywi¶cie jeszcze po rejestracji) zreszt± ten serwer nie toleruje nielegalnych plików (czyli bez praw autorskich) wiem bo sam tam mia³em sporo plików ale wszystkie mi posz³y z powodu który wy¿ej napisa³em xd
o trzeba p³aciæ (wys³aæ smsa czy co¶ takiego) ¿eby ¶ci±gaæ pliki powy¿ej 1 mb xd (oczywi¶cie jeszcze po rejestracji)
NIE, jest limit ¶ci±gania - 50 mb na 24 h. SMS z 1 Gb transferu kosztuje 2.44 .
A co do nielegalnych, to Ato i Trocu ma tam du¿o plików, równie¿ Z³ap je wszystkie CD i jako¶ nie pogine³y.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Na razie Album Z³ap Je Wszystkie oraz 2B a Master (a zatem ten sam tylko ¿e po polsku i angielsku) mo¿ecie znale¼æ pod adresem
Kod:
http://pokemp3.oz.pl
(pos³uchaj Online) - Jako¶æ ¶rednia 101 kb/s mp3 [16x96kb/s, 4x80kb/s, 6x128kb/s].
Dalsze Piosenki bêd± uploadowane ...
Link ma byæ w Code :zdegustowany: i nie wiem czy to nie podchodzi pod reklame w zlym miejscu tym bardziej ze sciagnac sie tego nie da a to w koncu upload. //Vabigoon
AD1. TO nie jest upload Vabigoona, lecz mój w³asny.
AD2. Te piosenki nie pochodz± z uploadu Vabigoona.
AD3. Te piosenki narazie dostêpne s± jedynie do pos³uchania. Kolejne mo¿liwo¶ci bêd± dodane pó¼niej (zatem bêdzie mo¿na je ¶ci±gn±æ, ale jeszcze nie teraz).
AD4. Nast±pi³a aktualizacja strony do wersji 1.10
AD5. Strona powsta³a g³ównie dla u¿ytkowników PokeSerwis.pl oraz Ben10Net.pl.
AD6. Na stronie znajdziecie teraz changelog, oraz teksty tych piosenek. Aha i s± 32 piosenki: dodano ... zobaczcie sami, na stronie lub w changelogu. Jako¶æ srednia: 102 kb/s, waga: 2.61 MB.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.