Przyda³oby siê zrobiæ regulaminy dla tych dzia³ów, aby rós³ handel na pbfie.
Mo¿na by zrobiæ jeszcze jaki¶ turniej, poków na levelu do 10.
I zobaczyliby¶my, kto jest mistrzem na forum. Do nastêpnego turnieju nosi³by tytu³ Mistrz (nick). Na koñcu turnieju nastêpnego by³aby walka z nim.
I zobaczyliby¶my, kto jest mistrzem na forum. Do nastêpnego turnieju nosi³by tytu³ Mistrz (nick). Na koñcu turnieju nastêpnego by³aby walka z nim.
Vabigoon napisa³/a:
Nick mistrz (nick) jest ju¿ zajêty dla go¶cia który wygra poketrophy.
i co ? Kto¶ kto wygra, ma mieæ zmieniony nick ? Nieporozumienia tylko bêd±, ja bym proponowa³, specjalny avek, ranga, lub dodatek graficzny do nicku, a nie takie co¶. Nie zamieniajmy siê w PoPLa, gdzie nie wiadomo, kto jest pod jakim nickiem.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
to jest tylko prefix. Który siê pojawia przed nickiem.
Okej, w takim razie mo¿e byæ, po prostu wcze¶niej wyt³umaczy³e¶ to tak, ¿e nie wiedzia³em jak to ma byæ rozwi±zane technicznie. Ale OK
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Regulaminy to dobra rzecz, ale ciê¿ko napisaæ je, aby wszyscy w miarê za³apali no i ¿eby nie tracili na to du¿o czasu - powinien zajmowaæ góra kilkana¶cie linijek z najwa¿niejszymi zasadami :P A co do turnieju to na razie radzê siê wstrzymaæ - PBF dopiero wystartowa³, jest ma³o graczy, tym bardziej mo¿e byæ mniej chêtnych, bo nie wiadomo, czy wszyscy bêd± chcieli w nim uczestniczyæ, czy bêd± mieli na to czas. No i z 10 poziomem te¿ nie za fajnie, bo jak wy¿ej wspomnia³em na PC chwilowo jest ma³o praktykantów PBF, wiêc je¶li znajdziesz kogo¶ z pokemonem na 10 poziomie to gz :P Mo¿e jest góra piêæ takich osób ^_^
A do regulaminu jeszcze wracaj±c to trzeba go ³adnie i sk³adnie napisaæ, ¿eby w ogóle nie przypomina³ tych z Reva. I tutaj jedna propozycja: tam za sprzedawanie pokemonów, czy itemów zazwyczaj by³a okre¶lona cena - sprzedawca nie móg³ jej wybraæ, by³a zale¿na od poziomu. Tutaj mo¿na zrobiæ, ¿e ka¿dy gracz, który sprzedaje przedmiot/pokemona sam wybiera za niego cenê. By³oby ciekawie, co o tym s±dzicie?:>
którym i tak do szczê¶cia NIE by³y potrzebne te dzia³y do tego jakiego¶ handlu i walk
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.