Klasyyyk <3 normalnie miodzio ;] Zakocha³em sie w tej mandze od pierwszego wejrzenia ;D
Wspania³a kreska, fajna fabu³a. Bijatyki to to co lubie ;p Anime te¿ nawet, nawet. Gdy wydali 1 tomik Bleacha przez jpf, od razu zakupi³em i mam! buha ;D
1. zgodzê siê z koleg± którego komentarz usuneli.
2.Ogl±da³em anime do 13 odcinka, i nie rajcuje mnie to, g³ównie bohaterowie nie etego.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Sorki, ale odebre twoja odpowiedz jako niepotrzebn±. do 13 odcinka to nic...od 100+ sie zaczyna(od 40 do80 to o bounto-dodane przez duza ogladalnosc ;]). Bleach ma w sobie to cos, jak do kazdego anime tak podchodzisz to sie nie dziwie ze pokemony tylko ci sie podobaja ;]
Sorki, ale odebre twoja odpowiedz jako niepotrzebn±. do 13 odcinka to nic...od 100+ sie zaczyna(od 40 do80 to o bounto-dodane przez duza ogladalnosc ;]). Bleach ma w sobie to cos, jak do kazdego anime tak podchodzisz to sie nie dziwie ze pokemony tylko ci sie podobaja ;]
naruto, bakugan ( anime, bo z japoni jak kto¶ nie wie), czasami jeszcze dojdzie one piece.
a poki to szmira jakich ma³o, nawet uda³o byt ci siê mnie przekonaæ do blecha, ale to jakie¶...nie, nie lubiê bohaterów, zw³aszcza rego ca³ego Ichigo, B³ee.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
DominLol jeste¶ zbyt surowy dla tego animca.
JoJo jeste¶ zbyt surowy dla naszych userów. Poza tym mog³e¶ siê chwile zastanowiæ i zauwa¿yæ ¿e Dominowi podoba siê te¿ Sonic. I poza tym jako¶ pierwszy post najchêtniej bym wywali³ z pamiêci.
A teraz o anime.
Mi siê podoba. I podoba³o od pocz±tku. Na razie zakoñczy³em ogl±danie przez szko³ê ale skoñczy³em na gdzie¶ oko³o 210 odcinku. Mo¿na siê i wzruszyæ i roze¶miaæ. S± zwrotów akcji i wiele rzeczy które pozwoli³y mi stwierdziæ ¿e Bleach jest lepszy od Naruta(manga ostatnimi czasy zaczyna mnie do³owaæ. Lubie Sasuke no ale bez przesady).
Podobaj± mi siê w±tki, postacie, co po niektóre walki i ogólnie nie mam zastrze¿eñ.
Poza jednym do twórców animca.
Filery mi siê podobaj± jak najbardziej a zw³aszcza historia Bounto. Ale kto, zapytam jeszcze raz kto umieszcza fillery podczas tak ciekawej akcji jak walki w Hueco Mundo a potem w sztucznej Karakurze.
Dobra a teraz:
Moje ulubione postaci: Grimmjow, Ichigo, Renji i Urahara.
Ulubione techniki: Gatsuga Tenshou.
Ulubiony Zanpakatou: Zangetsu, Senbonzakura i miecz Hitsugayi(nie mam pamiêci).
Ulubione Bankai: Te powy¿ej + Bankai Ikkaku
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.