A wiêc tak. Zacznê od krótkiego przedstawienia siê: Jestem Jakub "Aggy" P (jak kto¶ siê przypatrzy inicja³y JP, choæ raczej KP [Jakub u¿ywam od ¶wiêta, wolê po prostu Kuba :P]). Z Mg-owaniem na PBF'ach, a w³a¶nie w szczególno¶ci takich o tematyce Pokemonów bawiê siê ju¿ od prawie równiutkiego roku (wybija on 17 listopada :P), poza tym od dwóch lat jestem Mistrzem Podziemi w grach wyobra¼ni, opartych na systemach autorskich takich jak: DnD, Wied¼min, Neuroshima, czy Warhammer. Znam tutaj trochê osób (g³ównie z Revivala, by³em tam MG 9 miesiêcy, od miesi±ca jestem nim na PokeRangu), ale tych których jeszcze nie mia³em okazji poznaæ zapraszam do lekturki :p
A wiêc tak zainteresowania, hm... sporty, a g³ównie Pi³ka no¿na (trenuje j±) oraz Rêczna. Bawiê siê tak¿e w re¿yserowanie machinimy w grze Gothic na YouTube (czytaj robiê filmy w grze Gothic i umieszczam je na YouTube). Lubiê gry RPG, przygodówki, czy dobre strzelanki. Gra³em w grê Counter-Strike 1.6 (je¶li kogo¶ to zainteresuje) i to przesz³o ca³e dwa lata. Karierê ju¿ skoñczy³em Oprócz tego lubiê ³aziæ po górach i inne takie Uwielbiam muzykê Reggae no i czasem pos³ucham te¿ dobrego Rocka, czy rapu.
Rozmiar buta mam 45, na naszej klasie 700 znajomych, mam na sobie granatowe bokserki i lubiê miêso! Czytaj: Witam wszystkich najgorêcej, jak siê da i ¿yczê mi³ego pobytu na PC
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.