Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 24 Wrzesieñ 09, 20:07 Black Chaos
Black Chaos- to tytu³ mojego PBF'u. Fabu³a:
By³ sobie raz trener, który posiad³ wszystkie legendy. Zaprowadzi³ je do swojej posiad³o¶ci, gdzie siê z nimi bawi³, itd. Jednak Darkrai by³ inny (bez urazy dla fanów Darkraia za dalszy ci±g fabu³y). Nie harcowa³, tylko rozmy¶la³ jak uciec, W koñcu wykorzysta³ Shadow Force Giratiny i uwolni³ wszystkich pobratymców. Dodatkowo przela³ w nich swe czyste z³o. Twoim zadaniem jest odnale¼æ zara¿one legendy w ich naturalnym ¶rodowisku. Pokonuj góry, pagórki, rzeki, jeziora, zawaliska, jaskinie, lasy i równiny, aby odnale¼æ legendy i nie doprowadziæ do zag³ady ca³ego ¶wiata. Na sam koniec zmierz siê z Darkariem u¿ywaj±c swojego startera - Dratini (lub jego ewolucji) i pokonaj go sk±puj±c sie w blasku chwa³y i ratuj±c nasz ¶wiat. Ale uwa¿aj. Mo¿esz mieæ przy sobie tylko 2 Pokemony, a ka¿dy z nich zna tylko 2 ataki max.! £ap Pokemony i chowaj je do Boxów lub oddawaj na trening, by stawa³y siê silniejsze. Do swojego Dratini dostajesz 12 przedmiotów o nazwie Mystic Rock, który na 1 walkê zwiêksza liczbê ataków do 4. Wtedy sam mo¿esz je wybraæ. U¿ywamy movesets z HG/SS. Strona, na której s± ataki:
www.psypokes.com/dex/psydex/147/attacks-Dratini www.psypokes.com/dex/psydex/148/attacks-Dragonair www.psypokes.com/dex/psydex/149/attacks-Dragonite
Wybieraj tylko te ataki, które s± poni¿ej lub równe poziomowi Dratiniego!
Podsumowanie:
Cel: Pokonaj zara¿one legendy, a na koniec Darkraia.
Starter: Dratini Lvl 5. Ataki: Wrap, Thunder Wave
Zaraz podam ci stats twojego Dratini. Bêd± one wygl±da³y tak:
Stat: liczba na lvl 5 (przyrost na lvl- np. 2,3 -tzn. ¿e na dziesiêæ lvli przyrost dla 3 lvli bêdzie wynosi³ 3, a dla siedmiu 2
Gdy twój Dratini ewoluuje na przywtn± skrzynkê zostan± wys³ane ci Stats po ewolucji i nowy przyrost.
Trening Dratini odbywa siê przez walki z dzikimi Pokemonami. Po ka¿dym spotkanym Pokemonie, z którym bêdziesz walczy³ napiszê ci ile % EXP. zdoby³e¶. Ty to gdzie¶ zapiszesz i po uzbieraniu 100% wpiszesz 1 Lvl wy¿ej.
Start equip: 10 Pokeball, 12 Mystic Rock, Wszystkie HM, które kiedykolwiek istnia³y, Bag
To na razie wszystko.
Powodzenia!
BarcaFan
[ Dodano: 2009-09-28, 18:33 ]
UWAGA! Poniwa¿ nie ka¿dy zrozumia³ ideê Mystic Rock, tutaj j± zamieszczê.
Jes³i Dratini ma lvl 10 i zna Ember (tutor) i Surf, a pozna³ ju¿ kiedy¶:
Wrap, Thunder Wave, Calm Mind (tutor), to na walkê pozna 4 z tych 5 ataków. Po walce znów zmalej± one do 2 i bêdzie mo¿na wybraæ z tych 4. Czyli przed walk± bêdzie zna³ np. Ember i Surf, a po walce mo¿e znaæ Ember i Wrap, dal przyk³adu.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
>.> On ma rozpatrzeæ nasze propozycje, czy nie ?
A z reszt± !
Jedyne co mi siê nie podoba, to to ¿e mo¿esz mieæ tylko 2 poki :/
(3 - 4 rozumiem... ale 2 ?!)
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiek: 30 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 29 Wrzesieñ 09, 19:35
Dlatego po wielkiej bitwie stworzê temat, gdzie k±zdy siê wypowie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.