Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s¹ ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciÌ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m¹¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiÌ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaÌ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiÌ ¿eby przekonaÌ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraÌ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³¹ szko³ê. POMOCY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.