To znalaz³em na stronie DXD(DisneyXD)
Co¶ ciekawego:
Cytat:
Wkrótce
Poni¿ej prezentujemy listê seriali / serii / filmów, które byæ mo¿e ju¿ wkrótce pojawi± siê na Jetix/Disney XD.
Serie / filmy, które pojawi± siê na Jetix we wrze¶niu 2009:
Pokemon DP Wymiar walki - seria 11 (40-52 - 13 odcinków) - dubbing: Studio Eurocom
Pokemon Giratina i stra¿nik nieba - film animowany - dubbing: Studio Eurocom
Seriale / serie / filmy, które pojawi± siê na Disney XD we wrze¶niu 2009:
Aaron Stone - seria 1 (1-?? - ?? odcinków) - dubbing: Studio Eurocom
Zeke & Luther - seria 1 (1-?? - ?? odcinków) - dubbing: IZ-Text Katowice
Power Rangers Jungle Fury - 1 seria (1-32 - 32 odcinki) - dubbing: Studio Eurocom
Iron Man Armored Adventures - 1 seria (1-26 - 26 odcinków) - dubbing: ???
Wskakuj! (Jump In!) - film komediowy - dubbing: Studio Eurocom
Tajmiaki (Minutemen) - film m³odzie¿owy - dubbing: Studio Eurocom
Zdubbingowane, oczekuj±ce na emisjê:
Fineasz i Ferb - seria 2 (27-38 - 10 odcinków) - dubbing: Sun Studio Polska
Amerykañski Smok Jake Long - seria 2 (22-52 - 31 odcinków) - dubbing: Sun Studio Polska
Nie ma to jak hotel - serie 2-3 (27-87 - 61 odcinków) - dubbing: Sun Studio Polska
Nie ma to jak statek - seria 1 (1-21 - 21 odcinków) - dubbing: Sun Studio Polska
Wyprodukowane, oczekuj±ce na emisjê:
Jimmy Cool - seria 1 (14-26 - 13 odcinków)
Pokemon - serie 4-9 (157-566 - 410 odcinków) + filmy 4-10
Yin Yang Yo! - seria 2 (53-65 - 13 odcinków)
Combo Ninos - seria 1 (1-26 - 26 odcinków)
Power Rangers RPM - 1 seria (1-32 - 32 odcinki)
Pokemon DP Galactic Battles - seria 12 (1-?? - ?? odcinków)
Bobobō-bo Bō-bobo - seria 1 (51-76 - 26 odcinków)
Wojownicze ¯ó³wie Ninja - seria 4 (79-104 - 26 odcinków)
Seriale / serie które swoj± ¶wiatow± premierê bêd± mia³y w 2010 roku:
Galactik Football - 3 seria (53-78 - 26 odcinków)
¼ród³o:
Cytat:
http://disneyxd.poke.pl/showthread.php?tid=97
i co wy na to??
bo mnie zamurowa³o!!
je¶li to prawda, zobaczymy od sagi jhoto i kompletn± Hohen/BF wliczaj±c takie pere³ki filmowe jak zdubingowane filmy 4,5,6,8,9, i byæ mo¿e film 10!
nie móiê ¿e to bêdzie a rok, 2, ale ¿eby by³o to do 2020!
a tu co¶ innego:
Cytat:
http://disneyxd.poke.pl/showthread.php?tid=169
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 23 Sierpieñ 09, 15:51, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
a ty umiesz czytaæ? DP:GB jest w
"Oczekuj±ce na meisjê" HELLO?
Sygnatura użytkownika
Poni¿ej prezentujemy listê seriali / serii / filmów, które byæ mo¿e ju¿ wkrótce pojawi± siê na Jetix/Disney XD.
BYÆ MO¯E, czyli TYLKO przypuszczenia.
Cytat:
WYPRODUKOWANO, ale NIE DYSTRYBUUJA i niekoniecznie siê pojawi±. To jest po prostu lista tego, co stanowi kontunuuacje/uzupe³nienia etc. ró¿nych serii które kiedy¶ by³y lub s± na Na Jetixie.
Kurde, Daru niepotrzebnie "odkrywa³" swoje forum, które przeznaczone dla osób które umiej± czytaæ i siê znaj± na polityce kana³ów dzieciêcych, dubbingu itp. bo potem wchodzi z "marszu" nieobeznany user i bóg wie co rozumuje tzn. nic nie rozumuje i nie umie odró¿niæ sprawdzonych informacji od dywagacji programowych...
I nie opowiadaj takich banialuków, bo to NIE JEST NAWET POTWIERDZONE, ¿eby nie mówiæ prawdy - to jest po prostu niemo¿liwe.
Kurde, tyle miesiêcy t³ukê wam jak wygl±da polityka telewizji, a to jak grochem o ¶cianê... JEDNA nitka s10 > s11 > i prawdopodobnie s12 = Jetix/Disney XD. Kiedy¶ owszem Jetix emitowa³ s1>s2>s3 ale by³y to serie - zapchajdziury programowe...
JEDYNE INFORMACJE PEWNE S¡ TYLKO w:
Cytat:
Serie / filmy, które pojawi± siê na Jetix we wrze¶niu 2009:
Cytat:
Seriale / serie / filmy, które pojawi± siê na Disney XD we wrze¶niu 2009:
Cytat:
Zdubbingowane, oczekuj±ce na emisjê:
CZY ZAZNACZONa PRZEZ ciebie, czerwonymi literami, pozycja jest pod powy¿szymi kategoriami ? Nie, jest pod:
Cytat:
Czyli tytu³ami, które s± poddane DYWAGACJI.
A poza tym, czyta³e¶ reszt± postów w tym temacie, czy znowu wybiórczo zadowoli³e¶ siê tylko pierwszym postem ?
Wierzcie dalej DominLoLowi, szczególnie w zakresie Anime, daleko zajedziecie...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
s³uchaj, nie znam siê, racja, a nikt mnie s³uchaæ nie musi, jak tylko poda³em listê tego co znala¿³em i zaznaczy³em to co wa¿ne, nie mówiê ¿e tio bêdzie, ja tylko stworzy³êm ten temat, do snucia przypuszczeñ.
Wracaj±c, hcesz powiedzie¿ zwe to co zaznaczyê³m, czyli DP:WW i zdubingowany film 11 to kit?
nauczkê mam, ok, ale teraz zastanów sie dobrze co napisa³es ;)
Sygnatura użytkownika
hcesz powiedzie¿ zwe to co zaznaczyê³m, czyli DP:WW i zdubingowany film 11 to kit?
Nie, ostatnie 13 odcinków i film 11 to fakt ca³kowicie, OFICJALNIE potwierdzony [ nie by³e¶ na Valhalli ? na nagraniu ? ( wiem, cios poni¿ej pasa ) ]. Mi chodzi³o o te serie 4-9 i filmy 4-10, które nie s± nawet przez nikogo ( Jetix/DisneyXD ) powa¿nie brane pod uwagê ...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 23 Sierpieñ 09, 19:48, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.