POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
19 Maj 13, 10:52
Revolution Pokemon
Autor Wiadomo¶æ
Shadi 
Gapa, gubi PokeBalle
Cienisty User

Do³±czy³: 30 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 21 Sierpieñ 09, 21:35   Revolution Pokemon

Witam , podobno zmieniono regulamin i fora.pl jest dozwolone , w takim razie pragnê zareklamowac PBF mojego kumpla Wilku o nazwie pokemon Revolution
PBF siê rozrasta , jest ju¿ 4 MG , MG s± na poziomie - s± mili , natychmiast odpisuj± i przyjmuj± graczy bez wiêkszych wymagañ.
Aktualnie na PBF Pokemon Revolution Mo¿na grac w regionie Kanto oraz w grze drugiej, bêdzie te¿ 2 region Snoohi.
Zapraszam na ten to ¶wietny nowy PBF.
www.revopokemon.fora.pl

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 21 Sierpieñ 09, 22:05   

Wchodzi³e¶ tam ostatnio ?
Pomyli³e¶ siê o 1 MG xD
A i ja czekam ju¿ jakie¶ 2 dni na odp.

Ale fajnie siê gra :)

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 22 Sierpieñ 09, 09:30   

:chory: MG ma depreche.... :chory:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 22 Sierpieñ 09, 12:52   

Shadow-Fox napisa³/a:
MG s± na poziomie

Niez³y poziom, odpisy typu:

Post z RevolutionPokemon napisa³/a:
Masz ochotê pop³ywaæ ?
A mo¿e chcesz posiedzieæ na brzegu ? (pytam siê Squirtla)

Dziêkujê bardzo. A teraz poka¿ê jak wygl±da PRAWDZIWY odpis, PRAWDZIWEGO mg, na PRAWDZIWYCH PBFach:

post z Revivala napisa³/a:
Jakby by³o w tym co¶ z³ego. mrukn±³ Snow, puszczaj±c Ci oczko...
Po kilku minutach opustoszy³a¶ swój talerz. Carl by³ szybszy, ale pewnie dlatego, ¿e mia³ "pomoc".
Dok³adki ?? Co¶ jeszcze osta³o... zapyta³ Snow, id±c po drodze do kuchni.
Wingull polecia³ za nim, a z kuchni dobieg³y Ciê radosne odg³osy Snorunta ;3
Ach, w³a¶nie, tak mia³em zapytaæ. Dok±d pod±¿asz, ¿e tak siê zapytam ?? Wiem, ciekawo¶æ pierwszy stopieñ do piek³a, ale ja niewierz±cy jestem, wiêc...
Tymczasem ball, w którym trzymasz Suzu, zacz±³ siê trz±¶æ...

post z PoPLa napisa³/a:
Na szczê¶cie niæ nie by³a zbyt mocna, Bulbasaur rozprawi³ siê z ni± w sekundê. Nastêpnie, zgodnie z twoim rozkazem podbieg³ do drzewa, na którym siedzia³ Caterpie. Bulbu¶ u¿y³ Growl, jednak zamiast zwabiæ przeciwnika na ziemiê tylko zapêdzi³o go na wy¿sz± ga³±¼. Bulbasaur spróbowa³ odbiæ siê od drzewa, jednak spe³z³o to na niczym, twardo wyl±dowa³ na ziemi.

post z PokeRanga napisa³/a:
Nanami zgodzi³a siê na bieg bez ¿adnego wahania. Tak jak my¶la³e¶, ¿adnej okazji na bieg nie przepu¶ci. W sumie to dobre rozwi±zanie. Bieg pomaga jej opanowaæ swoje nerwy, co patrz±c na jej chorobê nie jest ³atwe.

Biegli¶cie i biegli¶cie, a¿ dotarli¶cie na skraj ¶redniej wielko¶ci lasu. Jedyne najbli¿sze Poke Centrum znajduje siê po drugiej jego stronie. W koñcu mieszkasz w Ciemnogrodzie, wsi odgrodzonej od pokemonowego ¿ycia. Zanurzyli¶cie siê w las. Sam nie wiesz ile ju¿ przebiegli¶cie i gdzie jeste¶cie. By³e¶ tak przejêty i skupiony na muzyce, ¿e nie zauwa¿y³e¶ wystaj±cego korzenia i potkn±³e¶ siê, upadaj±c twarz± na ziemiê.
Nanami zatrzyma³a siê kilka kroków dalej i wybuch³a ¶miechem. Wpad³e¶ w ka³u¿e b³ota. Kiedy ju¼ podnios³e¶ siê, zorientowa³e¶ siê ¿e nie masz MP3, wypad³a ci gdzie¶.

TO jest PBF, a nie jakie¶ jednozdaniowe beznadziejne komendy.

RevolutionPokemon FAIL !

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 22 Sierpieñ 09, 15:47   

admin, dziêki ¿e napisa³e¶ jakie¶ beznadziejne cytaty, by³y niezbêdne w tym temacie wiesz? [ciach] mnie obchodzi jak jest w innych pbf'ach? to mój pbf.
Ostatnio zmieniony przez Drago 22 Sierpieñ 09, 16:02, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 23 Sierpieñ 09, 21:25   

Wilku napisa³/a:
[ciach] mnie obchodzi jak jest w innych pbf'ach? to mój pbf.
]
¯yczê sukcesu, z 6 userami zawojujesz PPSem, ju¿ to widzê...a prezentuj±c TAKI poziom, to ju¿ w ogóle, klêkajcie narody...

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 09, 09:30   

Poza tym - czemu dostêpne jest tylko Kanto?!
Straci³e¶ 1 u¿ytkowniczkê, zosta³o ci 5 userów. Powodzenia.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 29 Sierpieñ 09, 21:57   

Wilku zalogowa³em siê i mam ten sam nick co tutaj. Jak by¶ mi móg³ wyt³umaczyæ jak siê w to gra. :D :D

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Kontakt:
Wys³any: 5 Wrzesieñ 09, 14:36   

kanto jest dostêpne na pocz±tek, potem siê dodaje kolejne krainy, a na koniec moja w³asna.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 5 Wrzesieñ 09, 21:35   

patryksan napisa³/a:
Jak by¶ mi móg³ wyt³umaczyæ jak siê w to gra.

Wejd¼ na Reva, PoPLa ( PBF = trzeci dzia³ od góry ) lub PR. Poobserwuj jak tam graj±. Poradniki do PBFów nie istniej±. Ka¿dy siê uczy przez podpatrywanie bardziej kumatych, a¿ sam siê staje " kumaty".

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: