POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
13 Pa¼dziernik 12, 17:07
Anime a V generacja.
Autor Wiadomo¶æ
mati74316 
Gapa, gubi PokeBalle
Matt ^^

Do³±czy³: 02 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 21 Lipiec 10, 16:41   

Najlepiej bêdzie gdyby nie gdybaæ co to bêdzie jak... Tylko poczekaæ na nowe newsy i wtedy rozmy¶laæ co i jak bêdzie siê dalej dzia³o. Jedno powiem... ¯e Ash na pewno zostanie w kolejnej generacji, bo bez niego nie ma Pokemonów ^^

Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance

I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
You and me could write a Bad Romance

Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance

Lady GaGa - Bad Romance <3

Silver 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 22 Lip 2010
Sk±d: Pi³a
Kontakt:
Wys³any: 23 Lipiec 10, 19:58   

Mimo tego, ¿e to ma³o prawdopodobne chcia³bym aby Ash w koñcu wygra³ i odszed³. Moje nadzieje opieraj± siê na tym, ¿e bohaterowie w grach maj± byæ starci o osiem lat co za tym idzie wiele rzeczy mo¿e siê zmieniæ w anime.

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 4 Sierpieñ 10, 15:27   

Pokemon Valhalla napisa³/a:
Na oficjalnej stronie serii Diamond and Pearl poinformowano, ¿e seria ta zakoñczy siê 9 wrze¶nia 2010. Po prawie czterech latach (pierwszy odcinek wyemitowano 28 wrze¶nia 2006) zostanie ona zast±piona przez seriê Best Wishes. Pierwszy odcinek nowej serii zostanie wyemitowany prawdopodobnie 23 wrze¶nia.

ponadto parê dni temu przedstawiono dwóch nowych bohaterów, s± nimi:
Iris
oraz
Dento

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gAfbCynT3sU[/youtube]

tradycyjnie materia³y zaczerpn±³em z PV.

Sygnatura użytkownika
:drago:

Titiz 
Powoli siê wkrêca
30.10 urodzinki :D

Do³±czy³: 13 Lut 2009
Kontakt:
Wys³any: 4 Sierpieñ 10, 16:31   

Ta dziewczyna nawet fajna,ale ten ,,Dento'' jaki¶ taki mi siê wydaje lalusiowaty...

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

,,A day without you is like a year without rain''

Matt Yuri

MG: Kojot

Poki: Snorunt, Koaruhie

Vegon 
Gapa, gubi PokeBalle
Fan Messiego

Do³±czy³: 10 Sty 2010
Sk±d: Z Kanto
Wys³any: 5 Sierpieñ 10, 18:58   

Strasznie g³upio ¿e nie bêdzie Brocka ale za to fajnie ¿e Dawn ju¿ nie bêdzie.

Sygnatura użytkownika

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 6 Sierpieñ 10, 11:20   

Potwierdzam ¿aluje ze Brocka nie bedzie;/ a ten Dento go zast±pi pewnie te¿ zna siê sporo na pokemonach ;] a co do tej dziewczyny to mo¿e byæ taka dziewczyna lasu, ale ogólnie to nowe postacie odbieram pozytywnie ;)

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

Andrew_wojownik 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 20 Sierpieñ 10, 23:07   

Chyba przestane ogadac pokemony... Od paru generacji ta sama fabu³a jest... Nowe imiona tylko losuj±, pierwsze sezony, gdzie by³ ash, brock i misty by³y najlepsze, reszta to ju¿ ¶rednia strasznie, tak jakby na si³e robiona, bez polotu, bez ¿adnych nowo¶ci, tylko nowe nazwy poków...

17ALIENO17
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Sie 2010
Sk±d: z domu
Kontakt:
Wys³any: 28 Sierpieñ 10, 10:08   

ta nowa laska to mog³aby siê ogolíæ(a mo¿e jest wilko³akiem i w koncu Ash wygra lige jak ona pozagryza poki i sêdziów) XD a ten dente(sta) bêdzie im gotowa³, a wygl±da jak wygl±da.
Jeden z poków mi przypomina mi po³±czenie gastly'ego i zubata. Po³owy jap. Imion nie rozumiem bo nie ogl±da³em tych anime zwi±zanych z 3 gen. gier tylko raz czy dwa widzia³em nowe postacie
P.S. Ash móg³by naprawdê dorosn±æ!!!

Sygnatura użytkownika
jestem na opera mini d*-*b

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 2 Czerwiec 13, 11:07   

Andrew_wojownik napisa³/a:
Od paru generacji ta sama fabu³a jest...

LOL, "ta sama fabu³a" jest w wszystkich filmach np. z gtunku kina akcji i co ?
pierwsze sezony, gdzie by³ ash, brock i misty by³y najlepsze

To jest oczywista oczywisto¶æ, ¿e cokolwiek co by³o pierwsze/najstarsze, by³o, jest i bêdzie ZAWSZE lepsze od czegokolwiek co powstanie potem.
reszta to ju¿ ¶rednia strasznie, tak jakby na si³e robiona

Nie zabija siê kury znosz±cej srebrne jaja - nie piszê z³ote, bo ju¿ Pkmn tak ogromnie nie zarabia, ale i tak du¿o.
bez ¿adnych nowo¶ci, tylko nowe nazwy poków...

Jak bez ¿adnych ? Nowy design, nowe ksero-charakters, nowe piosenki... trudno o oryginalno¶æ przy tak wyeksploatowanym pomy¶le.

Od paru generacji ta sama fabu³a jest...

To co powiesz o klonach Pkmn ? Magi-nation, Slugterra, Digimon, Monsuno...

Ja jestem zdania, aby Pokemon traktowaæ jak osobny gatunek anime.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 2 Czerwiec 13, 11:25   

PokeMan napisa³/a:
To co powiesz o klonach Pkmn ? Magi-nation, Slugterra, Digimon, Monsuno...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aDmjeapxpiI[/youtube]

JEZUS MARIA! DIGIMONY BY£Y WCZE¦NIEJ WYMY¦LONE NI¯ POKEMONY! W JAPONI POJAWI£Y SIÊ NA ROK PRZED POKAMI , A ANIME Z DIGISAMI MIA£O ZADEBIUTOWAÆ WCZE¦NIEJ NI¯ TO Z POKAMI, ALE ¯E W£ADZE STACJI KAZA£Y MU CZEKAÆ TO TERAZ TWOJA WIEDZA JEST B£ÊDNA ¯E A¯ DEBILNA!

http://wiki.answers.com/Q...ke_from_digimon

DIGIMONY I POKEMONY TO DWIE ZUPE£NIE INNE SPRAWY! DEAL WITH IT!

PokeMan napisa³/a:
Ja jestem zdania, aby Pokemon traktowaæ jak osobny gatunek anime.

Widzê ¿e twój cynizm osi±gn±³ dno, bo ciebie te¿ bym traktowa³ jak osobê specjalnej troski*, to anime ( poki ) s± denne ( przyk³±d. Wczorajszy odcinek z walk± w Virbank, Ash widzi Koffinga i TAK, MACIE RACJÊ, SPRAWDZA GO W DEXIE, MIMO ¯E PIERDYLIARD RAZY WALCZY£ Z NIM I JEGO EVOLK¡! I ZGADNIJCIE CO?! TRZY POKI MU ZAJÊ£O BY GO ZDJ¡Æ! TRZY! ). Anime nie jest najlepsze, DEAL WITH IT!

*czyli poprostu kretyna którego nale¿y zakneblowaæ, wsadziæ w kaftan, zamkn±æ w pokoju bez klamek i po³kn±æ klucz do drzwi.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 2 Czerwiec 13, 11:35, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: