POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:24
Ranger w akcji! Choæ nie tylko...
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 11, 21:11   

Julie spojrza³a na ciebie wzrokiem, który mówi³: "Bo¿e, znowu zaczyna..." Westchnê³a cicho i objê³a ciê ramieniem.
- Nie, Joey, wcale nie jeste¶. Mnie siê tam twój charakter podoba... - wyszepta³a ci na ucho i delikatnie cmoknê³a w policzek.
- Szczerze mówi±c... To chcia³abym spêdzaæ z tob± jaknajwiêcej czasu. - rzek³a - Wiêc widzisz, ¿e te chwile s± dla mnie jednymi z najprzyjemniejszych.
I nie patrz±c na twoj± reakcjê wtuli³a ci siê w ramiona. Zamknê³a oczy i po³o¿y³a g³owê na twoim ramieniu tak, ¿e jej czarna grzywa le¿a³a ci na lewej ³opatce. Widaæ, ¿e jej siê to podoba³o. Taka ekstaza trwa³a d³u¿sz± chwilê, po czym otworzy³a oczy, oderwa³a siê od ciebie ci±gn±c w³osami po twoim ciele i rzek³a:
- Wracajmy mo¿e lepiej, bo twoja siostra zacznie siê jeszcze martwiæ. Chyba, ¿e chcesz jeszcze mi co¶ powiedzieæ...

Te s³owa po takich wydarzeniach mog³y oznaczaæ tylko jedno oczekiwanie. I nie chodzi³o tutaj o jakie¶ g³êbokie sekrety.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 16 Lipiec 11, 21:51   

Stan±³em jak wryty i pomimo tego co wiedzia³em, ¿e mam powiedzieæ... milcza³em. Jak idiota milcza³em i na dodatek zacz±³em siê g³upio czerwieniæ. Nerwowe ruchy i szukanie wyj¶cia patrz±c wszêdzie swoim przera¿onym wzrokiem. To jedyne rzeczy, jakie mog³em poczyniæ w tak idealnej sytuacji. Choæ chcia³bym powiedzieæ, to tylko milczeæ jest mi dane, bo takim jestem cz³owiekiem. Ale¿ chwila! Z mych ust wyrwa³o siê nerwowe mrukniêcie. To dobry pocz±tek, gdy cz³owiek jak w betonie zalany.
- Julie... ja... - Mówiê, a pomimo tego nadal swoje jak ko³ek wpatruj±c siê w ziemiê naszej ojczyzny. To takie... z³e, ¿e nawet swoich uczuæ na ¶wiat³o wytargn±æ nie mogê, ale czemu. Przecie¿ nikogo w okó³ nie ma, a ja nie jestem jakim¶ typowym tchórzem. To jest po prostu takie... krêpuj±ce.
- Julie, ja... ja... ja... - Powtarzam, jakbym wpad³ w b³êdne ko³o, które bez wyj¶cia daje mi tylko chwilê zastanowienia. Bo mogê tu zostaæ, a mogê te¿ wyj¶æ... czy lepiej jest zostaæ, czy mo¿e...
Dzi¶ jednak zostaje... bo jednak jestem tchórzem, jakich ma³o...

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 11, 13:54   

Julie patrzy³a na ciebie niepewnym wzrokiem.
- Joey, wys³owisz siê wreszcie? - zapyta³a z krzyw± min±.
Dziewczyna przewraca³a oczami po otoczeniu z wci±gniêtymi wargami. By³o widaæ, ¿e czuje siê jakby sta³a przy jakim¶ wariacie. No tak...
Ja... ja... ja... ja... ja... powtarzane praktycznie bez oddechu brzmia³o ju¿ do¶æ dziwnie. Po chwili sama Julie wyci±gnê³a ciê z tego transu niezrêcznej chwili.
- Dobra, nie chcesz, nie mów. Wrócimy do tego kiedy indziej. Chod¼my z powrotem do twojej siostry, mo¿e siê ju¿ o nas martwiæ.
Mimo ¿e nadal sta³e¶ w os³upieniu, czarnow³osa wepchnê³a swoj± rekê miêdzy twój ³okieæ a bok i poci±gnê³a ciê w stronê ¶wiat³a. Szed³e¶ w milczeniu patrz±c têpo przed siebie. Nie zwraca³e¶ uwagi na to, co Julie papla³a przez ca³± drogê. Jedyne co ciê interesowa³o to jej ty³ek, TFU!, to jak uda³o ci siê wykaraskaæ z tej sytuacji.
I ¿eby by³o ciekawiej, a nie takie romantyczne smuty, to MADELAINE ZNIKNÊ£A!

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: