POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 11:24
Ranger w akcji! Choæ nie tylko...
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Grudzieñ 10, 11:10   

Mam to nawet czê¶ciej.
Malutka grupka ludzi, siedz±ca nad jeziorkiem patrzy³a na ciebie z za¿enowaniem. Pewne przemy¶lenia by³y tego typu: "Co ten debil wyprawia?" "Chyba ma nierówno pod sufitem..." "Mo¿e potrzebuje pomocy psychiatry, a mo¿e go zawie¼æ do szpitala..." Itp. W ka¿dym b±d¼ razie, wygl±da³o to do¶æ dziwnie.
Nawet twoje kole¿anki zaczê³y siê na ciebie patrzeæ z do¶æ nietêgimi minami.
Przestañ, bo przynosisz wstyd rodzinie Greyów!
Zarówno czo³o i jak i nadgarstek zaczê³y ciê boleæ, nawet gdy zmieni³e¶ kilka razy rêkê. By³o czerwono, a krew pulsowa³a ci w skroniach.
Z wody wy³oni³o siê mokre i l¶ni±ce cia³o z pasiastym bikini. Mimo tego bólu zauwa¿y³e¶, ¿e to Julie. Podesz³a do ciebie i lekko ciê dotknê³a.
- Joey, jak nie chcesz, to nie rób.

TERAZ TO MÓWI????

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 14 Styczeñ 11, 14:06   

Co? >.<
-----------

Pocieszyæ siê, czy dobiæ? Zadaæ to pytanie sobie powinienem, ale po co? I tak Julie ,,wbi³a'' w³óczniê w moj± ,,makówkê''.
- Dobra... dziêki... - Odpowiadam, po czym patrze siê na ziemiê... trawê, drzewa i niebo. Jest takie czyste... niestety patrzenie w nie siê szybko nudzi.
A wiêc pozostaje mi teraz tylko siedzenie i... obserwowanie ptaków... bo czego¿ innego? Dziewczyn w bikini? Sk±d! Nie! Jak¿e bym móg³! W koñcu jestem d¿entelmenem! Nie jakim¶ zbokiem! Prawda?
- Heh... nie mogê w to troszkê uwierzyæ... - Powiadam cichaczem do samego siebie. - Jeszcze nie tak dawno by³em u siebie w domu i z Spheal'em bawi³em siê w basenie... a teraz? Teraz siedzê nad piêknym jeziorem i chcê.. lataæ... - Ci±gnê my¶l, a¿ w koñcu dochodzê do wniosku, ¿e przyda³by mi siê pokemon lataj±cy.
---------
To mój sk³ad? =.=
SEALEO :
P³eæ: Male
Sealeo uwielbia p³ywaæ.
Ataki =
1. Water Pulse
2. Charm
3. Aurora Beam
4. Body Slam

SWINUB :
Uwielbia byæ g³adzony po nosie.
Ataki =
1. Dig
2. Blizzard
3. Mud Bomb.

ARKU¦ :
Arcanine lubi trenowaæ i walczyæ. Jest bardzo zawziêty.
Ataki =
1. Flame Wheel
2. Crunch
3. Roar
4. Dig

MACHOKE : (U Taty)
P³eæ : Female
????
Ataki =
1. Cross Chop
2. Low Kick
3. Leer
4. Focus Energy.

EEVEE:
P³eæ : Male
Ataki =
1. Tackle
2. Sand- Attack
3. Thief

Eevee lubi siê przespaæ.

BARBOACH :
Ataki =
1. Water Gun
2. Mud Bomb
3. Dragon Dance

Barboach jest leniwy.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 11, 12:10   

Bardzo ³adnie. Przyda siê.
"Motylem jestem... A-aaa...". Przyeliczy³e¶ szybko PokeBallki przy pasku. Raz... Dwa... Trzy... Teraz co? Aha, cztery. Piêæ... I tyle? Zerkn±³e¶ jeszcze raz. Tak, na pewno. By³a jeszcze jedna klamerka, na jeszcze jedn± kulkê. "Joey ju¿ wiedzia³, na co j± wykorzysta. To by³ wspania³y wieszak na klucze! Ewentualnie na jakiego¶ lataj±cego Pokemona... Ale opcja pierwsza wydawa³a siê dogodniejsz±." Le¿±c na miêciuteñkiej, zielonej trawie, wpatrywa³e¶ siê w niebo, na którym bia³e baranki p³ynê³y, niczym marynarz, mozolnie zd±¿aj±cy do swojego portu docelowego, gdzie czeka ju¿ na niego ¿ona z dzieciakiem. Tak, wspania³e opowie¶ci z dzieciñstwa... Po d³u¿szej chwili bezcelowego wpatrywania siê w s³oñce, zaczê³y boleæ ciê oczy. Ale i tak poczu³e¶ impuls, aby odwróciæ g³owê, poniewa¿ to twoje kompanki/k±panki po³o¿y³y siê na kocu obok ciebie, aby wyschn±æ.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 11, 22:52   

Zauwa¿y³em, ale zapomnia³em odpisaæ... znaczy my¶la³em, ¿e odpisa³em...
--------------
- Bo¿e... daj mi si³y, abym nie zrobi³ czego¶ g³upiego... czego¶, co bêdê ¿a³owa³ - My¶lê w duchu, patrz±c w piêkne, niebieskie, nieskazitelne niebo. Zaciskam swoje d³onie przy piersi, by nadaæ sobie ,,fajnego efektu'', ale czy wysz³o? Kto wie....
- Je¶li jednak si³y zabraknie mi... to chyba umrê szczê¶liwy... w koñcu... STOP! - Przerywam sobie, by nie zostaæ typowym zbokiem, o jakich s³yszy siê w wiadomo¶ciach - Nie mogê tak! Muszê st±d pój¶æ, puki woda sodowa nie uderzy³a mi do g³owy! - Ponownie wymy¶lam swoj± teoriê w g³owie, wstaje i udajê siê na spacer, bez ¿adnego s³owa do moich kompanek.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 11, 17:46   

Oj, daj spokój. Rzuæ odpisika...
FATALITY! Naprawdê jeste¶ tak nie¶mia³y wzglêdem dziewczyn?
W bikini? Dziewczyna? Ko³o Joey'a? To siê mo¿e ¼le skoñczyæ...
- Spokojnie, ubiorê co¶ na siebie.
Teraz lepiej. To jak?

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 3 Kwiecieñ 11, 21:07   

Yup :>
Mój rekord w rozmowie z dziewczyn± osobi¶cie wynosi... mniej ni¿ minutê ^-^"
A odpis dam.... jutro, mo¿e dzi¶...
---------

Propozycja nie g³upia... jednak obawa, ¿e mo¿e co¶ siê ¼le podziaæ... RYZYK FIZYK! I ju¿! Czas dzia³aæ!
- Wiesz... mia³em zamiar z³apaæ Swablu, ale spacer to te¿ dobry pomys³, mo¿e podczas niego spotkam t± fajn±... puchat±.. s³odziutk±... papu¿kê... a podobno jest w tych okolicach. Chocia¿ sam spacer te¿ bêdzie bardzo przyjemny... i mo¿na pogadaæ... i w ogóle.. - Mówiê rozmarzonym g³osem w stronê Julie.
- A wiêc... czy chcesz mi potowarzyszyæ podczas spaceru? - Pytam siê Julie, bo to w koñcu od niej wyszed³ pomys³.
Teraz tylko.. chwila! A co z moj± siostr±? Eh... pewnie i tak bêdzie chcia³a i¶æ z nami.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 6 Maj 11, 11:23   

Masz poprawnego edita w mojej grze.
Nie¶mia³o przystan±³e¶, aby to dziewczyna mog³a prowadziæ ciê wg³±b lasku, kiedy by³ nieopodal.
-Joe, jak chcesz tego Swablu, to siê pospiesz, bo one oko³o czwartej znikaj±!- krzyknê³a co¶, co w sumie by³o zgodne z prawd±. Swablu do¶æ wcze¶nie ucieka³y do swoich gniazdek, a ten okres czasu, czyli godzina po trzeciej, czyli czwarta, powoli siê zbli¿a³. Trzeba by³o siê spieszyæ.
Spokojnie podrepta³e¶, do³±czaj±c siê do... twojej dziewczyny.
- Musimy szczerze pogadaæ. Naprawdê nie wkurza ciê moja obecno¶æ tutaj? Tylko proszê, odpowiedz szczerze, jestem w stanie po³ykaæ gorzkie pigu³ki.
I co teraz? Dawaj, Joey!

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 11, 19:26   

Wiesz co Nen.... wiele siê po tobie spodziewa³em, ale taki cios trudno odeprzeæ x.X
Nie wiem ile bêdê siê mêczy³, ale spróbujmy...
----

Moja odpowied¼ brzmi... ym.. wcale nie brzmi, zostaje g³êboko w mojej g³owie i tak jako¶ tam zostanie, bo choæ buzia siê uchyli³a i pokaza³a bia³e z±bki, górne.... to nie wywlek³a na ¶wiat³o dzienne nawet jednego s³owa. Co jest trochê krêpuj±ce, bo wygl±dam jak ,,ro¶linka'', która stoi i gapi siê na dziewczynê przera¿onym wzrokiem.
- Yyymm.. - WOW! Ja co¶ powie... to za du¿o powiedziane! Ja co¶.. co¶.. wymamrota³em! Tak, tego s³owa szuka³em! - No wiesz... - WOW! TO S£OWA!? TAK, TO S£OWA! Ale szkoda, ¿e to brzmi jakbym mia³ powiedzieæ co¶ niemi³ego.. powiem? Hmmm.. Ym... Sam tego nie wiem. Dlatego czas na...

ZABAWÊ W ,,Strony z³e i dobre''

Witamy w nastêpnym odcinku naszego Reality Show, dzi¶ nasz bohater wpad³ w takie tarapaty, ¿e my, jego komórki mózgowe, musimy my¶leæ za niego. CZAS DO PRACY!
A wiêc:

Strony dobre:
1. Jest ³adna
2. Jest mi³a
3. Moja siostra j± lubi

KURNA! Czy to mi³o¶æ?!

Z³e strony:
1. Jest... czasem... zabawna.. na si³ê...

Ym... Nie, to nie jest mi³o¶æ, to niewiedza!
Jedyne co mog³o mi siê zdarzyæ w moim ¿yciu, to zauroczenie i teraz jest chyba podobnie. Wiem z ¿ycia, choæ krótkiego, ¿e nie mo¿na zakochaæ siê w osobie, któr± siê tak ma³o zna, bo trzeba siê kochaæ za wady itp. Tak mnie uczy³a mama, bo mo¿e i to dziwne, ale nie jestem synem tego mê¿czyzny, który aktualnie jest moim ojcem. Historia ta zaczyna siê dawno temu, jakie¶ 15 lat temu.. ym... kiedy indziej opowiem, bo pewien MG bêdzie mia³ zaraz za d³ugi odpis.

- A wiêc.. - Ponowie zaczynam swoj± mowê po¿egnaln± - ma³o o sobie wiemy i to mnie trochê smuci. Mo¿e ,,zacznijmy od nowa'', ale tak nie oczywi¶cie, a przedstawmy siê i powied¼my co¶ o sobie, ok?

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 11, 19:54   

Szczena mi opad³a... Bo tak dobre piosenki nagrywa Mando Diao, którego w³a¶nie s³ucham.
Julie wytrzeszczy³a na ciebie oczy ze zdziwienia. D³uga cisza przerwana takim tekstem masakrowa³a ka¿dego w takim stopniu, ¿e film "Teksañska masakra pi³± mechaniczn±" lub brutalniejsza przeróbka "Kielecka masakra szlifierk± k±tow±" chowa³ siê przy niej jak malutkie dziecko, które w³a¶nie zobaczy³o baldzo stlasnego potwola za szaf±.
- Tego siê po tobie nie spodziewa³am... My¶la³am, ¿e znamy siê ca³kiem dobrze... I doskonale wiesz o tym, ¿e ciê¿ko jest powiedzieæ co¶ o sobie. No ale OK. Je¶li bardzo chcesz, to ja mogê zacz±æ.
Westchnê³a, zarzuci³a d³ugie czarne w³osy na plecy i zaczê³a swoj± autointrodukcjê.
- A wiêc, nazywam siê Julie, mam 14 lat, pochodzê z Whirl Islands, region Johto. Pokemonami zafascynowa³am siê jak by³am ju¿ nastolatk±, jakie¶ 2 lata temu. Wtedy mój tato przyniós³ do domu ma³± Rattatê. Ale starczy tej historii. Jestem dziewczyn± ¿±dn± przygód i wyzwañ, ale lubiê gdy kto¶ mi towarzyszy w ich prze¿ywaniu. Mam do¶æ du¿e poczucie humoru, dystans do siebie i jestem ciut zbyt prawdomówna. Lubiê od czasu do czasu wy¿aliæ siê komu¶ i wytrzeæ oczy w jego rêkaw.
Zamilk³a na chwilê, chwyci³a siê za brodê, my¶la³a chwilê z zamkniêtymi oczami, po czym wzruszy³a ramionami i powiedzia³a:
- Ode mnie to tyle, teraz ju¿ czas na ciebie...

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Czerwiec 11, 23:27   

Jakie piosenki? x.X
====================

Dobra, troszkê siê pozna³em z Julie, ale sam teraz muszê co¶ powiedzieæ. No to... zaczynamy!
- Nazywam siê Joey Grey, ale tak na serio to Joseph Grey. Posiadam 15 lat i pochodzê z ma³ego miasteczka nieopodal Slateport. Jestem tak zwanym ,,Oswajaczem'', czyli nie ³apiê poków do pokeball'i, ale ostatnio co¶ siê dzieje nie tak i mam tak± sytuacjê jak± mam. Aktualnie jestem Renger'em z Slateport i mam kilku wrogów. Mam siostrê, mamê i ojca, nie biologicznego. A teraz trochê o mnie... ja jestem... zakompleksionym, brzydkim, g³upim beztalenciem, dodatkowo pechowym. Lubiê przyrodê i ciep³o, ale bez przesady, bo inaczej boli mnie g³owa. Uwielbiam je¶æ ciastka Oreo. No nie wiem.. co mogê o sobie powiedzieæ... sam jestem sobie obcy... jestem beznadziejny... - Mówiê, a nastêpnie z opuszczon± g³ow± odchodzê kilka kroków od Julie. Czujê siê ca³kowicie zdo³owany i wyp±powany... to jest z³e.

===========
Nie mam weny, wybacz.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum