1.Metallica i AC DC(mówcie co chcecie, ale AC DC to jest naprawdê co¶ wspania³ego)
2.Nirvana i Slipknot i System of a Down
3.Serj Tankian(gra, a w zasadzie to ¶piewa w systemie, ale ma osobne albumy)i Linkin Park(S³ucham go od chwili kiedy mia³em kilka lat, stoczy³ siê nowym albumem, tak pewnie by³by 1).
4.Black River(a w szczególno¶ci Free Man)
mam identyczne zainteresowania muzyczne. ;ddd
na AC/DC by³em na koncercie w Warszawie *O*
Te¿ mam siê w planie wybraæ jak bêdzie w Polsce AC DC. Pojadê ze starszym, on te¿ jest fanem AC DC, a ja nie mam 16 i móg³bym sam wej¶æ.
Te¿ mam siê w planie wybraæ jak bêdzie w Polsce AC DC
niestety spó¼ni³e¶ siê.
ostatni koncert AC/DC w Polsce by³ 28 maja 2010, a jest to ich ostatnia trasa, wiêc nie bêdziesz mia³ ju¿ okazji ich ujrzeæ.
Jestem mile zaskoczona bo masa osób s³ucha tutaj rocku/metalu!
Moje ulubione zespo³y to Led Zeppelin, Sabaton, The Beatles i Queen, ale oprócz tego s³ucham jeszcze masê innych wykonawców, których po prostu nie chcê mi siê wymieniaæ.
Ogó³em cieszê siê, ¿e mam takich idoli a nie innych, mimo, ¿e zdajê sobie sprawê, ¿e wiêkszo¶æ z nich æpa³a, pi³a i inne z³e rzeczy robi³a(hu, hu ale rym ). Ale who cares! Wa¿ne, ¿e dziêki nim mam codziennie u¶miech na ryjku.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez RedSpecial 30 Lipiec 13, 14:25, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie wierzê, ¿e pomin±³em ten w±tek, ale anyway.
Czêsto zas³uchuje siê w wszelakie utwory Królowej, The Doors, Black Sabbath, The Beatles, a tak¿e Jimiego Hendrixa. Nie pogardzê te¿ dobrym popem od samego Michaela Jacksona. Dochodzi do tego pe³no innych wykonawców/zespo³ów itd, ale za du¿o by tego by³o. W skrócie, s³ucham wszystkiego co siê da, ale nie przepadam szczególnie za rapsami xd
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
j-pop i j-rock. Lubiê te¿ pos³uchaæ trochê klasyki rocka jak Queen czy Bon Jovi. Ale i tak nic nie odci±gnie mnie od P!nk, kobieta jest niesamowita!
Czego nie lubiê? Metalu, rapu i polskiego HIP-HOP'u (inny nawet mi siê podoba, ale tego nie mogê uznaæ za HIP-HOP)
Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.
Ciê¿ki orzech do zgryzienia... Mo¿na by wymieniaæ do wieczora :>
Ogólnie to rock, punk, ska, trochê rapsów, trochê remontu przy czym we wszystkim musi byæ s³yszalna gitara... Tak ju¿ mam :> Bardzo lubiê Rise Against... Kocham Rise Against, fajowi panowie, fajowo siê z nimi gada(tutaj podziêkujmy goahead za darmowe wej¶ciówki). Ukradli mój plakat "Play your old songs assholes" :< Drug± hamerykañsk± kapel± jak± lubiê jest Alkaline Trio, tu ju¿ nie ma zbyt du¿o bo nie by³o koncertu w Polsce :<
Poza tym, Polski punk i ska tzn. Farben Lehre, Analogsi, ADHD Syndrom, Ape(tutaj gra mój nauczyciel od angola i nie pasuje nie lubiæ Tongue), Stride Ahead. Co do rapsów to bardzo lubiê: Wugazi, Flobots, OSTR i choæ muzyka strasznie mi ci±¿y to lubiê czasem :> (H³eh³e, dzisiaj gra u mnie Ostry :>)
Do rocków mo¿na zaliczyæ jeszcze: Bad Religion, Touche Amore, Gunsów, Ledów, ejcidisi, RHCP itp.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.