Ech przyda³by siê porz±dniejszy trening, najlepiej z trenerem, ale najpierw pobiegnê do Marketu po potrzebne akcesoria.
Dzieñ dobry poproszê 4x Potion, 2x Rare Candy i 2xPokeball
Kontakt:
Wys³any: 21 Grudzieñ 09, 19:23
Ale sk±d wiesz, ¿e te przedmioty tam s±?
____________________________________________________________________________________
Niestety nie mamy ju¿ Rare Candy dzi¶ wykupiono ostatnie cukierki dla Pokemon' ów. Mamy jedynie takie rzeczy:
PokeBall - 200$
Potion - 400$
Antidote - 400$
Antidoking - 400$
Town Map - 1000$
Czy co¶ wybierzesz i kupisz?
Dobrze a teraz chod¼my idziemy. No dobrze zobaczmy na PokeWatchu dok±d siê kierowaæ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sorka nie zauwa¿y³em wcze¶niej. A mogê mieæ tak± apliakcjê w PokeWatchu ze mi wyskakuje jakie Poki mogê tu spotkaæ
Kontakt:
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 09:54
Dobra. Postaraj nie zarobiæ kolejnego warna! Bo nie bêdziesz móg³ pisaæ...
______________________________________________________________________________________
Do kolejnego miasta trzeba kierowaæ siê na zachód a nastêpnie na po³udnie.
No dobrze jeszcze raz to samo !!!!! Tylko tym razem w³ó¿cie w to wiêcej si³y.
Zerkn±³em te¿ na zegarek spogl±daj±c na godzinê. Na szczê¶cie by³o wcze¶nie wiêc usiad³em na trawie i patrzy³em jak moje Poki trenuj±.
-------------------------------------------------------------------------------------
A w ogóle jak bedê mia³ Blastoise ??? Ju¿ mam, z³apê czy co¶ ???
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.