A wiêc tak. Z chwil±, z któr± na zegarku windowsowym wybi³a godzina dwunasta, zakoñczyli¶my "tygodniow±" edycjê PCSKYPE. Czemu tygodniow± zapytacie? Mieli¶my w czwartek jednodniow± przerwê, dziêki której, w pi±tek powrócili¶my ze zdwojon± si³±!. Ca³a akcja trwa³a sze¶æ dni i ³±cznie przegadali¶my oko³o siedemdziesi±t jeden godzin, co daje nam prawie trzy doby dobrej/trollskiej zabawy. W ca³ej akcji bra³o udzia³ trzyna¶cie osób, w czego sk³ad wchodzi te¿ ca³a dziewi±tka zapisanych (Co zdarzy³o siê po raz pierwszy).Podczas trwania tej dziesi±tej ju¿ edycji, by³o raz zabawnie, a raz i nie. By³y k³ótnie (tak jak i zawsze), by³ trolling (in the deep) i ¶piewanie na karaokeparty, a pod koniec w ostatnie trzy godziny, grali¶my nawet w pokemony! Dobra, koniec obijania w bawe³nê i tak ka¿dy czyta dopiski, wiêc... o to one:
PS Afila: Przepraszam was wszystkich, ale dzisiaj nie mam si³y na pisanie dopisków... zostawiam to Byakowi
1. Mentor
B: ¦piewa³, gada³ i hostowa³... ca³y Mentor!
2. Wilku
B: Cieszê siê, ¿e Afil Ciê doda³ do tej konferencji. Mo¿na by³o dziêki temu nie¼le trollowaæ
3. Poxer
B: Po¶piewa³, po marudzi³, podyskutowa³ na tematy anime, hyca³ o pod³ogê i ujawnia³ siê przed kamerk±... ca³y Poxsiu.
4. Querry
B: Dobrze Afil powiedzia³... jeste¶ miszczem.
5. Nenloth
B: Jeden dzieñ by³e¶, ale po¶piewaæ z nami po¶piewa³e¶. Mam cich± nadzieje, ¿e na nastêpnym PCSKYPE bêdziesz ca³y czas XD
6. Artur
B: "Artur - po prostu gotuj" na zawsze w naszych sercach
7. Inaka
B: Pogada³a, po¶piewa³a i tyle j± widzia³em
8. DominLol
B: By³ jednego dnia, pos³uchaj hejtu i poszed³
9. Skate
B: By³, potrollowa³ Poxera i znikn±³
10. Shoku
B: A ty dalej na swoim wiecznym z/w
11. Kojot
B: By³ przez chwilê i przez ca³y tydzieñ wypowiedzia³ a¿... TRZY S£OWA!
Kolejna edycja PCSKYPE bêdzie siê odbywa³a w okolicach pierwszych dwóch tygodni sierpnia. Data jest dalej do ustalenia, ale hello³... mamy jeszcze trochê czasu.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.