eam...w³a¶nie w tej pierwszej opcji? hello, logic?
No, a wy tej opcji NIE ROBICIE, tylko ja robiê. Beze mnie lastposty s± mo¿e nie sprzed roku, ale sprzed 3 miesiêcy, co dyskwalifikuje forum w oczach zwyk³ego czytelnika.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
No, a wy tej opcji NIE ROBICIE, tylko ja robiê. Beze mnie lastposty s± mo¿e nie sprzed roku, ale sprzed 3 miesiêcy, co dyskwalifikuje forum w oczach zwyk³ego czytelnika.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Mylisz siê, dam ci screen który pokazuje osoby które ostatnio odwiedzi³y temat. Ostatni post przed moim pierwszym odpisem by³ w wrze¶niu 2011 r. a ludzie nawet w 2012 r. wchodzili, tylko nie odpisywali:
No w³a¶nie. Nie odpisywali, bo nie mieli po co, skoro i tak w±tek by³ ju¿ nieaktualny prawda? Poza tym, po co mieli siê w ogóle odzywaæ skoro ten temat by³ ewidentnie kierowany do obecnie panuj±cego wtedy administratora. Ale niestety ty tego nie pojmiesz i jakakolwiek sensowna dyskusja na ten temat z tob± nie ma najmniejszego sensu, aczkolwiek skoro ju¿ mi ³askawie odpisa³e¶ nie tylko screenem, ale tak¿e normaln± wiadomo¶ci± (w trakcie pisania od¶wie¿y³em stronê) to ci±gniemy dalej. Przyznam Ci, ¿e z podtrzymywaniem dyskusji masz racje, aczkolwiek nie w w±tkach, które jak ju¿ wspomnia³em kilka postów wcze¶niej nikogo nie interesuj±. Poza tym przyznam te¿ racje Dominowi (cuda siê zdarzaj±). Nowi u¿ytkownicy jak siê zarejestruj± na forum to najchêtniej pisz± w w±tkach, które by³y ostatnio aktywne, a dopiero gdy siê zaaklimatyzuj± to wchodz± g³êbiej w dzia³y i pisz± w tematach zwi±zanych z anime i mang±, ale nie w takich jak np ten, bo powtarzaj±c siê (ale mo¿e to do Ciebie dojdzie kiedy¶) nikogo nie obchodz± tego typu sprawy. Jak kto¶ siê rejestruje na forum to chce porozmawiaæ o pokemonach, a nie o tym, ¿e jaki¶ kole¶ robi³ grê i chcia³ reklamê.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
zarzuca postowi sprzed 5 lat, ¿e jest nieaktualny.
Zarzucam ? Nie, ja tylko informujê, jak wygl±da aktualny stan w sprawie o której jest temat. Poza tym, nie sprzed 5 lat, tylko NIECA£YCH DWÓCH. A to ró¿nica.
Ostatnie 2 posty Domina i Jabko, znów nie na temat, czyli trolling czyli niew³a¶ciwe zachowanie.
Pisa³em o wszystkim co teraz robisz, odkopa³e¶ kilka tematów z 2008, wiêc trzymaj puchê - wszystko siê zgadza.
Nie, nic siê nie zgadza. Tematy z lastpost z 2008 odkopalem raptem z 4-5, bo i w ogóle du¿o z tego roku nie zosta³o ju¿. Poza tym, oprócz odkopywania stworzy³em jeden zupe³nie nowy temat o tym, co siê dzia³o w przeci±gu ostatniego tygodnia. I tak wyglada moja aktywno¶æ, czy ci sie podoba Czy nie - 90% to odkopy, ale 10% toto, co inni nie realizuj± (bo nie pisz± w Ogóle) albo w 100%. I po co siê czepiaæ i robiæ dyskusjê nt. preferencji i stylu dzia³alno¶ci jednego usera, który to styl akurat ró¿ni siê od stylu innych ? Z ig³y wid³y o które nie prosi³em.
Daj mi spokojnie odpisywaæ na to co chcê, ja dam Ci spokojnie trollowaæ i bêdziemy szcze¶liwi. Tak trudno ?
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
powiedzia³em ju¿ co¶, ¿a³osny ma³y cz³owieczku, NIE ZNASZ ZNACZENIA S£OWA TROLLING NIE U¯YWAJ GO!
pogr±¿asz siê swoimi kolejnymi t³umaczeniami, skoro jeste¶ taki wa¿ny to by¶ to najzwyczajniej w ¶wiecie ola³ a nie wymy¶la³ jakie¶ bajeczki z d wyssane.
w tematach nieaktualnych i przedawnionych nie ma sensu pisaæ bo k³opot jest ju¿ zazwyczaj rozwi±zany, nowinka jest starym newsem który ju¿ zosta³ rozpatrzony z ka¿dej strony wiêc po co ci±gn±æ dalej ten stan wegetacyjny skoro i tak umrze natychmiast po tym jak co¶ tam napiszesz? nic nie zmienisz, wci±¿ bêdziesz postrzegany jako zaka³a w oczach wielu ludzi na tym forum i nic tego nie zmieni, jeste¶, by³e¶ i bêdziesz zapatrzon± w siebie ma³± polityczn± cz³owieczyn± która my¶li ¿e jest wielka.
spróbuj zaraz mi wytkn±æ ¿e sam uwa¿am siê za wielkiego a ja ci odpowiem to samo, g mnie obchodzi twoje zdanie bo siê zeszmaci³e¶ do odkopywania tego co ju¿ martwe i tworzenia ma³ej w³asnej armii zombie postów. ka¿dy z nas pisze tutaj tylko i jedynie nic nie znacz±ce dla nikogo rzeczy, jestem tak± sam± szmat± jak ty czy inni wiêc pogód¼ siê z tym ¿e mnie nie uciszysz, twoje argumenty s± tak durne i zadufane w twojej osobie ¿e to a¿ boli, pogód¼ siê z tym
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Sierpieñ 13, 20:32, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
aczkolwiek skoro ju¿ mi ³askawie odpisa³e¶ nie tylko screenem, ale tak¿e normaln± wiadomo¶ci± (w trakcie pisania od¶wie¿y³em stronê) to ci±gniemy dalej.
Ja ka¿demu odpisujê, tylko jak siê stworzy kolejka, to potem musze najpierw odpisac tym, którzy napisali przed tob±.
Byakurai napisa³/a:
Nowi u¿ytkownicy jak siê zarejestruj± na forum to najchêtniej pisz± w w±tkach, które by³y ostatnio aktywne, a dopiero gdy siê zaaklimatyzuj± to wchodz± g³êbiej w dzia³y i pisz± w tematach zwi±zanych z anime i mang±, ale nie w takich jak np ten, bo powtarzaj±c siê (ale mo¿e to do Ciebie dojdzie kiedy¶) nikogo nie obchodz± tego typu sprawy.
To wszystko zrozumia³e, ale aby siê zarejstrowaæ, forum NAJPIERW nie mo¿e odstraszaæ. A gdy w jakim¶ dziale od miesiêcy nie bylo nic nowego i tak jest np. na po³owie forum, to siê cz³ek nawet nie zarejestruje.
Sygnatura użytkownika
Strona g³ówna forum ju¿ nie starszy odpowiedziami sprzed roku to nie wiem w czym problem. Przecie¿ jak jaki¶ nowy user, który jeszcze siê nie zarejestrowa³ nie bêdzie zagl±da³ ju¿ w ka¿dy dzia³ po kolei i mówi³ "O! Tutaj nie ma odpowiedzi, nie rejestruje siê tutaj"
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Jak kto¶ siê rejestruje na forum to chce porozmawiaæ o pokemonach, a nie o tym, ¿e jaki¶ kole¶ robi³ grê i chcia³ reklamê.
Super, niech odkopuj± w dziale z Ankietkami, Dyskusjach Ogolnych, Grach. Ja siê wtey zajmê PPSem i dzialami o forum, i bedzi wszystko sz³o. Póki co, muszê robiæ ruch wszêdzie.
DominLoL napisa³/a:
¿a³osny ma³y cz³owieczku
ch³opiec w którym¶ odcinku 13. posterunku do Czarka mówi³ napisa³/a:
ma³e to ty masz wiesz co...
DominLoL napisa³/a:
skoro jeste¶ taki wa¿ny to by¶ to najzwyczajniej w ¶wiecie ola³
A czemu ty nie stosujesz tej zasady ?
DominLoL napisa³/a:
a nie wymy¶la³ jakie¶ bajeczki z d wyssane.
Mam prawo do obrony, szczególnie, ¿e to mnie zaatakowano, wiêc wybacz, nie poddam siê napa¶ci, szczególnie takich nicponi jak wiadomo kto (nie ty Dominie - dziêki za uploady muzyki ;) - tylko kogo¶ na J...).
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 3 Sierpieñ 13, 21:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Okiem kogo¶ kto tak na prawdê tylko stoi i patrzy z boku. Mo¿e czego¶ nie wiem/nie zauwa¿y³em/nie doczyta³em.
Ka¿dy sobie rzepkê skrobie. W sumie na pocz±tku dziwi³o mnie zachowanie PokeMana. Odpisywanie w w±tkach dawnych by³o co najmniej nietenteges.
Ale z czasem co¶ odkry³em. Jest to niesamowicie ma³a szkodliwo¶æ forumowa. W³a¶ciwie mo¿na to olaæ. Nie wiem wiêc sk±d wasza mania wypominania mu tego. Nie mówiê ¿e jest to dobre. Ale co mnie obchodzi jaki¶ ludek który pisze jakie¶ posty w dzia³ach które mnie nie interesuj±? Nic. Nie rozumiem wiêc waszego zachowania? Powiêkszanie sobie wirtualnego penisa drwi±c z ludka? ¯al pupy bo kiedy¶ co¶ tam zrobi³ i spieprzyli¶cie z forum ca³± gromad±? O co walczycie? Raz wyszli¶cie i sobie poradzili¶cie. Dacie radê i drugi. Niestety ale z Poke nie wygracie. Nie dlatego ¿e jego argumenty s± lepsze. Dlatego ¿e nie chce przyj±æ tego i¿ siê myli. Z reszt± on ma tak samo z waszej strony. Przynajmniej w wiêkszo¶ci wypadków.
Nie wiem czy Poke wie ¿e wszyscy maj± totalnie w g³êbokim powa¿aniu fakt i¿ 3 lata temu istnia³a jaka¶ strona która nie do¿y³a miesi±ca bo co¶tamsratatatatata. Du¿o bardziej interesowa³aby nas historia strony/forum które osi±gnê³o jaki¶ sukces a umar³o przez ataki hakerskie/masowe odej¶cie userów/b³±d admina. Szcze¿e jakby¶ opisywa³ takie w³a¶nie sytuacje to (przynajmniej ja) czyta³bym je z przyjemno¶ci±. Przypomnieæ sobie stare dzieje/osoby/wydarzenia. To by by³o co¶. A co mam zamiast tego? Wchodzê na PC i widzê trzy zapisane strony na temat jakie¶ pieprzonej gry której nigdy nie zobaczê na oczy. Ja wiem ¿e historia ale zajmujmy siê histori± w³a¶ciw±/ciekaw±. A nie ka¿d±.
Mam te¿ ma³e pytanie do PokeMana. Interesuje mnie jedna ma³a rzecz. Ty lubisz w ogóle Pokemony? Bo mnie siê wydaje ¿e lubisz PPS. Jeste¶ chodz±c± encyklopedi± je¶li chodzi o jaki¶ userów czy ogólnie sprawy oko³opokemonowe(dubb i inne). Ale od dawna(ja wiem ¿e pojêcie wzglêdne tutaj) nie widzia³em jakiego¶ twojego komentarza na temat pokemonowy. W sumie nie wiem jaki jest sens trzymania przez Ciebie tego PC. Ja bym zamkn±³. Szczerze mówi±. Zakoñczy³bym ¿ywot tego forum ju¿ dawno. Forum jest do wymian pogl±dów. A niestety PPS nie dojrza³ do twoich pogl±dów. Mo¿e inaczej. Wszyscy maj± je w dupie. Chyba widzisz z czym siê spotykasz dalej wykonuj±c swoj± pracê. Jaki sens mordowania siê? Posty pisze siê dla kogo¶ nie dla siebie. A inni tych postów nie chc±.
Jedyne co dzia³acie to zniechêcanie ludków do pisania. Jak wchodzê tutaj by co¶ skomentowaæ to napotykam siê g³ównie na jakie¶ gówna. K³ótnia tu. K³ótnia tam. W³a¶ciwie wszêdzie to samo tyle ¿e w innej kolejno¶ci/inaczej opisane. I na prawdê cz³owiek traci ochotê. Zw³aszcza ¿e czyta 2,5 strony g³upiej k³ótni o nie wiadomo co.
Domin. Wiedzieæ co to trolling a umieæ trollowaæ to dwie ca³kiem inne sprawy. Trollem trzeba siê urodziæ. Mo¿e i próbujesz ale jako¶ nietenteges. Zaprzestañ proszê. Bywasz zabawny ale rzadziej ni¿ czê¶ciej.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.