POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Wasze oceny proponowane
Autor Wiadomo¶æ
Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 14 Styczeñ 11, 21:24   

a ja dla odmiany nie staram siê zbytnio na 1 semestr ;o (zreszt± nauczyciele niechêtnie daj± najwy¿sze oceny ;d)
wiêc jak bêdzie pasek na I semestr to bêdzie to cud ;x

Angol; 4 (powpada³o mi kilka z³ych ocen, wtedy kiedy mia³em rozwalon± nogê i nie mog³em zbytnio chodziæ. No i jakby nie patrzeæ sprawdzianów poni¿ej 3 nie mo¿na poprawiaæ ;x zreszt± zobaczê jeszcze, bo sprawdzian Question Tags & Present Perfect bêdzie ;d
Chemia; Nie wiem chyba bêdzie 6, bo dzisiejsz± kartkówkê z wodorotlenków napisa³em na full.
Infa; ehh standard = 6
Technika: 5/6
Polak: 4 jako druga osoba w klasie która ma powy¿ej 3 To jest normalnie CUD >3 (2 prace stylistyczne tygodniowo, najczê¶ciej jest to Rozprawka lub co¶ podobnego do tego typu; Opisz scenê z ksi±¿ki XXX, która wywar³a na Ciebie wra¿enie... Generalnie wydaje siê proste, ale jak ju¿ przyjdzie co do czego to koñczê na 4 :| Szkoda ¿e ma³o dostajemy opowiadañ, bo to akurat lubiê.) aha no i kartkówka / sprawdzian raz na 1 - 2 tygodnie.
Wos; 5 (nie staram siê wybitnie >3)
Zajêcia Artystyczne (nasza klasa ma Muzykê); 4, ale tylko dlatego ¿e babka pyta³a osoby 4/5 materia³u z pocz±tku roku, no a ja nie wiedzia³em i wtopa na ca³ej linii (mieli¶my klaskaæ d¼wiêki czy to co¶ tam). No i mój fail bo siê nie zapisa³em na gitarê na pocz±tek roku (-,-), a teraz nie chcê siê doczepiaæ, maj±c ledwo podstawy gry na gitarze. Mo¿e mama kupi bratu na urodziny (ma w lutym) gitarê elektryczn± :D
Biologia: 3/4/5. Mam 1 poprawione na 5 (noga :* ) i 3 za æwiczenia.
Geografia: 5
Fizyka: meh mia³em szanse, ale zawali³em sprawdzian z Si³y w Przyrodzie (te wyporu itp). Zreszt± mamy tak± do dupy ksi±¿kê ....
Historia: ftw: 5,5,+4,4 i mam 4... A æwiczenia chcia³em daæ >_>
Niemiec: 4/5
Matematyka: 5 Pisali¶my tylko 1 sprawdzian na 6. W tym sprawdziane (z ko³a), nie zd±¿y³em skoñczyæ zadania *(ju¿ grubo na przerwie robi³em) i mia³bym 6.
Religia: 5 ( u mnie ¿eby mieæ 6 trzeba byæ ministrantem / lektorem : ) )
W-F: ZLIKWIDOWALI NAM DODATKOW¡ GODZINÊ WF'U TAK¡ ¯E KA¯DY WYBIERA£ TO CO CHCIA£ (Tenis Sto³owy <3). No i zmieni³ siê nam Wfista, ale jest spoko xD mam 4 tylko dlatego, bo nie wiedzia³em kiedy¶ ¿e biegamy na ocenê. mój fail.

Jak widaæ 99 % nauczycieli daje oceny 6 na koniec roku. na 1 Semestr bardzo rzadko daj±. Tym samym, bardzo rzadko s± sprawdziany na 6. ¯eby 6 dostaæ trzeba wygraæ Wygraæ Konkurs Kuratoryjny, albo inny pozaszkolny. Poziom jest no w miarê wysoki (polski to ju¿ HARDCORE), i trzeba siê uczyæ (nie wierzysz, to pytaj siê Marona ;o). Ale I semestr zawsze mi wychodzi kiepsko. O Stypendia siê nie staram, moje do¶wiadczenie z podstawówki, "które niby obiecali" a i tak gówno dosta³em. Na DIAMENT siê nie dosta³em (poszed³em na matmê, szkoda ¿e nie by³o Chemii). Zadania by³y z 1 - 2 klasy liceum :*

@offtop

No i znalaz³em sobie nowe fajne zajêcie w szkole; z kolegami uk³adam kostkê rubika 3x3x3 na czas. LBL ju¿ opanowany, teraz jeszcze Fridrich. Póki co mój rekord metod± LBL to 1:30 (minuta i 30 sekund).. Wiem ¿e kiepsko ;/ Kostka siê trochê zacina ;/

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 11, 13:59   

My mamy w szkole O_o 18 O_o przedmiotów. Mam jedn± czwórê, a szóstek tyle, ¿e wysz³o mi 5.18 :D

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku