POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PokeLazure
Autor Wiadomo¶æ
Szkot 
Pewnie nie zna PokeMana
Jestê Szkotê

Do³±czy³a: 20 Cze 2012
Sk±d: Shotts, Scotland
Kontakt:
Wys³any: 10 Czerwiec 14, 16:05   

Cytat:
Do tego na naszym forum kto¶ jaki¶ czas temu zrobi³ "hejtuj±ce" konto gdzie obra¿a³ adminów wykorzystuj±c do tego walenie wailordy i tym podobne, w profilu nikotynki widnieje ulubiony pokemon Wailord st±d to skojarzy³em. Dziêkujê Lazuro ¿e pokaza³a¶ ¿e to byli¶cie wy.

Pierwsze s³yszê ¿eby kto¶ z moich ludzi zak³ada³ jakie¶ fikcyjne konta na innych forach tylko dla hejtu. Nie siedzê z batem na forum, pilnuj±c ka¿dego z osobna co robi w internetach. Poniewa¿ zwyczajnie nie mam na to czasu, praca, cosplay, ¿ycie (Nie mo¿liwe! Szkot i ¿ycie! XD). Osobi¶cie jestem przeciwniczk± takiego zachowania i go nie pochwalam poniewa¿ jest poni¿ej przedszkolnego poziomu. Jak kogo¶ nie lubisz, napisz do niego i tyle. Je¶li Cieniu znajdzie osob± która wybra³a tak± formê zabawy na jego forum, i faktycznie gra ona na Lazure proszê mnie o tym poinformowaæ a ja wytargam go za uszy.
Nie mam zamiaru wszczynaæ ¿adnej miêdzy forumowej wojny dlatego proszê nie oskar¿aæ Lazure jako ca³o¶ci bo godzi to tak¿e w userów którzy s± normalni, a pokazaæ palcem na winnego.
Trochê mi przykro, ¿e jedna reklama forum wywo³a³a takie oburzenie. To tylko forum...

Sygnatura użytkownika

Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Ostatnio zmieniony przez Szkot 10 Czerwiec 14, 16:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 10 Czerwiec 14, 19:16   

Wchodzê na forum po kilku dniach, paczam, a tam 7 postów. My¶lê, byæ mo¿e co¶ konstruktywnego. Wchodzê, hejty. Czy moja egzystencja w tej grupie spo³ecznej ma jeszcze jaki¶ znacz±cy wp³yw na funkcjonowanie tego ca³ego szajsu? Czy kiedykolwiek mia³o jaki¶ sens? Po co ¿yjê? Jak powsta³ Wrzech¶wiat, oraz dlaczego? Na te i inne pytania poznacie odpowieæ w nastêpnym odcinku "¯enuj±cych i nic nie wnosz±cych k³ótni PPS-u, które nikogo nie obchodz± poza samymi stronami postêpowania."

Tu bi kontinijud...

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Ostatnio zmieniony przez Ketchup 10 Czerwiec 14, 19:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 14, 00:56   

@UP
prawda jest taka, ze jak wejdziesz na Pokemon Lazure (lub inny pokepbf), nie znajdziesz tam ani jednego hejtu, a wszelkie nowe posty s± ONTOPIC :3

szkoda, ze offtop i rozmowy tematyczne sa tam znikome i do policzenia na palcach jednej rêki, ale czego innego wymagaæ od pbf'a?

Ketchup 
Gapa, gubi PokeBalle
D¿em z pomidorów

Do³±czy³: 24 Lip 2013
Sk±d: Zewsz±d
Kontakt:
Wys³any: 11 Czerwiec 14, 13:41   

@UP
Mówi³em o tym forum. Nie ogarniam ¿adnych innych pbf'ów poza tym na PC i PoPLu :/

Sygnatura użytkownika
Tu ma byæ sygnatura, ale jestem zbyt leniwy ¿eby napisaæ cokolwiek oprócz tego zdania.

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 28 Czerwiec 14, 16:11   

Ketchup napisa³/a:
Wchodzê na forum po kilku dniach, paczam, a tam 7 postów. My¶lê, byæ mo¿e co¶ konstruktywnego. Wchodzê, hejty. Czy moja egzystencja w tej grupie spo³ecznej ma jeszcze jaki¶ znacz±cy wp³yw na funkcjonowanie tego ca³ego szajsu? Czy kiedykolwiek mia³o jaki¶ sens? Po co ¿yjê? Jak powsta³ Wrzech¶wiat, oraz dlaczego?

Ból dupy nad bólem dupy innych? Ketchup, wchodzisz na wy¿szy poziom.

Ketchup napisa³/a:
Na te i inne pytania poznacie odpowieæ w nastêpnym odcinku "¯enuj±cych i nic nie wnosz±cych k³ótni PPS-u, które nikogo nie obchodz± poza samymi stronami postêpowania."

Je¶li nikogo innego nie obchodz± to dobrze, zw³aszcza je¶li ci, których to nie obchodzi nie komentuj±. ^^

4xIjestêg³up napisa³/a:
@UP
prawda jest taka, ze jak wejdziesz na Pokemon Lazure (lub inny pokepbf), nie znajdziesz tam ani jednego hejtu, a wszelkie nowe posty s± ONTOPIC :3

I prawid³owo, tak byæ powinno.

4xIjestêg³up napisa³/a:
szkoda, ze offtop i rozmowy tematyczne sa tam znikome i do policzenia na palcach jednej rêki, ale czego innego wymagaæ od pbf'a?

Nie szkoda :)

Ostatnio zmieniony przez Conquest 28 Czerwiec 14, 16:13, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 1 Lipiec 14, 15:26   

@Conquest
>rozmowy tematyczne
Ostatnio zmieniony przez 4xI 1 Lipiec 14, 15:28, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 4 Lipiec 14, 11:20   

Aw, k³ótnie dwóch for, jak ja to kocham <3 W ka¿dym razie... pozwolê sobie wydaæ opiniê dotycz±c± nie tylko Lazure, ale te¿ Helvetti, bo widzê, ¿e Cieniu te¿ siê zjawi³ i pojawia siê k³ótnia o to, co jest kontynuacj± starego Lazure (tak przynajmniej wnioskujê, ale bior±c pod uwagê, ¿e piszê to wcze¶nie rano, mogê niekoniecznie dobrze rozumowaæ)
Moja szczera odpowied¼ na tê kwestiê - ani Helvetti, ani nowe Lazure.
Mo¿e i minê³o sporo czasu, odk±d ostatni raz by³am na starym Lazure, jednak wydaje mi siê, ¿e ¿adne z tych for nie jest dobrym forum PBF. W szczególno¶ci Helvetti, które zainwestowa³o chyba w niewidzialny kursor, bo ¿eby cokolwiek klikn±æ, muszê siê mêczyæ w wywo³ywaniem systemowego kursora PPM ._. W sumie Lazure te¿ nie powala, zw³aszcza aktualnym wygl±dem (czemu nagle pole szybkiej odpowiedzi skurczy³o siê do dwóch linijek, tak bardzo d±¿enie do ma³ych rozmiarów ._.)
W sumie z dwojga z³ego wola³abym wybraæ Lazure i to tylko ze wzglêdu na jednego konkretnego MG, który mi poruszy³ sumienie. Taka moja, opinia, do us³yszenia.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Szkot 
Pewnie nie zna PokeMana
Jestê Szkotê

Do³±czy³a: 20 Cze 2012
Sk±d: Shotts, Scotland
Kontakt:
Wys³any: 4 Lipiec 14, 16:55   

Inaka napisa³/a:
Aw, k³ótnie dwóch for, jak ja to kocham <3

Ja siê nie k³ócê. Nie mam o co C':

Inaka napisa³/a:
W sumie Lazure te¿ nie powala, zw³aszcza aktualnym wygl±dem (czemu nagle pole szybkiej odpowiedzi skurczy³o siê do dwóch linijek, tak bardzo d±¿enie do ma³ych rozmiarów ._.)

Razem z Celesti± jeste¶my zadowolone z wygl±du, który by³ robiony od podstaw przez nasz± bardzo utalentowan± znajom± c: Co do pola szybkiej odpowiedzi, nie mam pojêcia dlaczego Ci siê zmniejszy³o. D:

Lazure jest dla administracji miejscem, gdzie chcemy spêdziæ mi³o czas razem z naszymi u¿ytkownikami. Nie mamy czasu siedzieæ tam 24h/7 poniewa¿ czasy kiedy my¶la³am "O JESHUS MARIA FORUM" siê skoñczy³y. Jestem po prostu za stara na co¶ takiego xD 24 lata, to nie 18 kiedy by³a pierwsza Lazura. Mamy fajn± ekipê na forum i z tego siê cieszymy c:

Sygnatura użytkownika

Saidhdear mi sa' Fhraing 's sa Ghearmailt!
Saidhdear mi air raointean Chanada!
Saidhdear mi san Spàinn san Eadailt!
Saidhdear mi 'nam aghaidh fhein an Eirinn!
Ostatnio zmieniony przez Szkot 4 Lipiec 14, 16:56, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: