Mówi±c szczerze, to poszed³em do liceum, bo by³em niezdecydowany jaki zawód chcê w przysz³o¶ci wykonywaæ, a wybra³em to liceum poniewa¿ ¶wietnie siê reklamowali. Niestety reklamy nie odzwierciedla³y realnej wizji, i ów szko³a okaza³a siê moim najgorszym wyborem w ¿yciu. Dodatkowo, liceum to nie posiada podpisanego jakiego¶ traktatu z jakim¶ oddzia³em i przez to na mundurach nie nosimy bia³o-czerwonej flagi.
A bez tej rzeczy nie czujê siê jak w chocia¿ w po³owie patriota.
Co do mojej przysz³o¶ci, to zapewne w tym kraju nie znajdê pracy, która chocia¿ w pewnym sensie bêdzie mi siê podobaæ, wiêc swoj± przysz³o¶æ widzê na zmywaku w Anglii, albo na budowie w Norwegi.
Mówi±c szczerze, to poszed³em do liceum, bo by³em niezdecydowany jaki zawód chcê w przysz³o¶ci wykonywaæ
Zrobi³em tak samo. Na szczê¶cie po pewnym czasie jaki¶ pomys³ na ¿ycie siê krystalizuje.
SmoQ napisa³/a:
Dodatkowo, liceum to nie posiada podpisanego jakiego¶ traktatu z jakim¶ oddzia³em i przez to na mundurach nie nosimy bia³o-czerwonej flagi.
A bez tej rzeczy nie czujê siê jak w chocia¿ w po³owie patriota.
Widzê, ¿e przynajmniej chcesz siê czuæ. Bardzo dobrze. Takich ludzi nam brakuje. Ale faktycznie bez flagi g³upio. Jest chocia¿ orze³ek?
SmoQ napisa³/a:
Co do mojej przysz³o¶ci, to zapewne w tym kraju nie znajdê pracy, która chocia¿ w pewnym sensie bêdzie mi siê podobaæ, wiêc swoj± przysz³o¶æ widzê na zmywaku w Anglii, albo na budowie w Norwegi.
A zmywak w Anglii, albo budowa w Norwegii Ci siê chocia¿ w pewnym sensie podoba? Rz±dz±cy Polsk± staraj± siê nam wmówiæ, ¿e tam jest szczyt naszych mo¿liwo¶ci... Ale ¿e Polsk± nie rz±dzê, to powiem Ci inaczej - id¼ po swoje!
By³ na berecie, ale i jego kazali usun±æ a w jego miejsce wszyæ logo szko³y.
Cytat:
A zmywak w Anglii, albo budowa w Norwegii Ci siê chocia¿ w pewnym sensie podoba?
Nie nie, no ale z czego¶ trzeba ¿yæ, a znajomi mówi±, ¿e chocia¿ na budowie dobrze p³ac±.
Cytat:
To jaki zawód by Ciê interesowa³?
G³upio mi siê przyznaæ, ale chcia³bym zostaæ piê¶ciarzem, tzn. bokserem. Od jakiego¶ czasu æwiczê i czujê, ¿e jestem w tym dobry. Bardzo chcia³bym zostaæ zawodowym bokserem i odnosiæ sukcesy.
A co do typowej takiej pracy, to w pewnym momencie mojego ¿ycia bardzo marzy³a mi siê praca jako redaktor jakiego¶ czasoipsma zwi±zanego z "geek'ow±" tematyk±.
By³ na berecie, ale i jego kazali usun±æ a w jego miejsce wszyæ logo szko³y.
Niefajnie
SmoQ napisa³/a:
Cytat:
A zmywak w Anglii, albo budowa w Norwegii Ci siê chocia¿ w pewnym sensie podoba?
Nie nie, no ale z czego¶ trzeba ¿yæ, a znajomi mówi±, ¿e chocia¿ na budowie dobrze p³ac±.
W sumie prawda. Mój wujek by³ na budowie w Norwegii i wróci³ zadowolony. Ja tylko mówiê, ¿e wstyd, ¿eby w swoim kraju nie da³o siê wy¿yæ. Wstyd dla rz±dz±cych oczywi¶cie.
SmoQ napisa³/a:
Cytat:
To jaki zawód by Ciê interesowa³?
G³upio mi siê przyznaæ, ale chcia³bym zostaæ piê¶ciarzem, tzn. bokserem. Od jakiego¶ czasu æwiczê i czujê, ¿e jestem w tym dobry. Bardzo chcia³bym zostaæ zawodowym bokserem i odnosiæ sukcesy.
A co do typowej takiej pracy, to w pewnym momencie mojego ¿ycia bardzo marzy³a mi siê praca jako redaktor jakiego¶ czasoipsma zwi±zanego z "geek'ow±" tematyk±.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.