POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
No, siema!
Autor Wiadomo¶æ
kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 11 Luty 14, 17:17   

Na pohybel w±satym hydraulikom. W razie czego ustalam siê w kolejkê na ksiê¿niczkê. Wymiary i resztê obgadamy na PeWu :)

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 11 Luty 14, 18:27   

SmoQ napisa³/a:
uczêszczam do Liceum Ogólnokszta³c±cego o profilu mundurowym

I jak widzisz swoj± przysz³o¶æ?

kowalt napisa³/a:
Hej

Ziejesz ogniem? Porywasz ksiê¿niczki? Masz jak±¶ na zbyciu?

kowalt napisa³/a:
Na pohybel w±satym hydraulikom. W razie czego ustalam siê w kolejkê na ksiê¿niczkê. Wymiary i resztê obgadamy na PeWu :)

Kowi, Kowi, ksiê¿niczki to dla królewica ^^

SmoQ 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Lis 2013
Wys³any: 11 Luty 14, 19:33   

Cytat:

Mówi±c szczerze, to poszed³em do liceum, bo by³em niezdecydowany jaki zawód chcê w przysz³o¶ci wykonywaæ, a wybra³em to liceum poniewa¿ ¶wietnie siê reklamowali. Niestety reklamy nie odzwierciedla³y realnej wizji, i ów szko³a okaza³a siê moim najgorszym wyborem w ¿yciu. Dodatkowo, liceum to nie posiada podpisanego jakiego¶ traktatu z jakim¶ oddzia³em i przez to na mundurach nie nosimy bia³o-czerwonej flagi.
A bez tej rzeczy nie czujê siê jak w chocia¿ w po³owie patriota.

Co do mojej przysz³o¶ci, to zapewne w tym kraju nie znajdê pracy, która chocia¿ w pewnym sensie bêdzie mi siê podobaæ, wiêc swoj± przysz³o¶æ widzê na zmywaku w Anglii, albo na budowie w Norwegi.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 11 Luty 14, 19:58   

Trafi³a nam siê pere³ka :sliniak:

SmoQ napisa³/a:
Cytat:

Mówi±c szczerze, to poszed³em do liceum, bo by³em niezdecydowany jaki zawód chcê w przysz³o¶ci wykonywaæ

Zrobi³em tak samo. Na szczê¶cie po pewnym czasie jaki¶ pomys³ na ¿ycie siê krystalizuje.

SmoQ napisa³/a:
Dodatkowo, liceum to nie posiada podpisanego jakiego¶ traktatu z jakim¶ oddzia³em i przez to na mundurach nie nosimy bia³o-czerwonej flagi.
A bez tej rzeczy nie czujê siê jak w chocia¿ w po³owie patriota.

Widzê, ¿e przynajmniej chcesz siê czuæ. Bardzo dobrze. Takich ludzi nam brakuje. Ale faktycznie bez flagi g³upio. Jest chocia¿ orze³ek?

SmoQ napisa³/a:
Co do mojej przysz³o¶ci, to zapewne w tym kraju nie znajdê pracy, która chocia¿ w pewnym sensie bêdzie mi siê podobaæ, wiêc swoj± przysz³o¶æ widzê na zmywaku w Anglii, albo na budowie w Norwegi.

A zmywak w Anglii, albo budowa w Norwegii Ci siê chocia¿ w pewnym sensie podoba? Rz±dz±cy Polsk± staraj± siê nam wmówiæ, ¿e tam jest szczyt naszych mo¿liwo¶ci... Ale ¿e Polsk± nie rz±dzê, to powiem Ci inaczej - id¼ po swoje!

To jaki zawód by Ciê interesowa³?

Ostatnio zmieniony przez Conquest 11 Luty 14, 20:00, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

SmoQ 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Lis 2013
Wys³any: 11 Luty 14, 20:08   

Cytat:
Jest chocia¿ orze³ek?

By³ na berecie, ale i jego kazali usun±æ a w jego miejsce wszyæ logo szko³y.

Cytat:
A zmywak w Anglii, albo budowa w Norwegii Ci siê chocia¿ w pewnym sensie podoba?

Nie nie, no ale z czego¶ trzeba ¿yæ, a znajomi mówi±, ¿e chocia¿ na budowie dobrze p³ac±.

Cytat:

G³upio mi siê przyznaæ, ale chcia³bym zostaæ piê¶ciarzem, tzn. bokserem. Od jakiego¶ czasu æwiczê i czujê, ¿e jestem w tym dobry. Bardzo chcia³bym zostaæ zawodowym bokserem i odnosiæ sukcesy.

A co do typowej takiej pracy, to w pewnym momencie mojego ¿ycia bardzo marzy³a mi siê praca jako redaktor jakiego¶ czasoipsma zwi±zanego z "geek'ow±" tematyk±.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 11 Luty 14, 20:12   

SmoQ napisa³/a:
Cytat:
Jest chocia¿ orze³ek?

By³ na berecie, ale i jego kazali usun±æ a w jego miejsce wszyæ logo szko³y.

Niefajnie -_-

SmoQ napisa³/a:
Cytat:
A zmywak w Anglii, albo budowa w Norwegii Ci siê chocia¿ w pewnym sensie podoba?

Nie nie, no ale z czego¶ trzeba ¿yæ, a znajomi mówi±, ¿e chocia¿ na budowie dobrze p³ac±.

W sumie prawda. Mój wujek by³ na budowie w Norwegii i wróci³ zadowolony. Ja tylko mówiê, ¿e wstyd, ¿eby w swoim kraju nie da³o siê wy¿yæ. Wstyd dla rz±dz±cych oczywi¶cie.

SmoQ napisa³/a:
Cytat:

G³upio mi siê przyznaæ, ale chcia³bym zostaæ piê¶ciarzem, tzn. bokserem. Od jakiego¶ czasu æwiczê i czujê, ¿e jestem w tym dobry. Bardzo chcia³bym zostaæ zawodowym bokserem i odnosiæ sukcesy.

A co do typowej takiej pracy, to w pewnym momencie mojego ¿ycia bardzo marzy³a mi siê praca jako redaktor jakiego¶ czasoipsma zwi±zanego z "geek'ow±" tematyk±.

No, to ju¿ brzmi ciekawie.

4xI 
Bug Catcher

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 11 Luty 14, 20:21   

widze, ¿e pokecollect stawia na wychowywanie nowych m³odych ludzi w duchu patriotyzmu i mi³osci do pañstwa

tak trzymaæ!

och... racja... forum o pokemonach...

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 14, 19:46   

4xIjestêg³up napisa³/a:
widze, ¿e pokecollect stawia na wychowywanie nowych m³odych ludzi w duchu patriotyzmu

A jak. Wspomnê jeszcze, ¿e warzywka s± zdrowe.

4xIjestêg³up napisa³/a:
mi³osci do pañstwa

*Do kraju.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych