Wiek: 30 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 30 Lipiec 10, 08:24
No, nie wiem. Wola³abym, ¿eby zosta³o tak, jak jest :/ I wybacz, ¿e d³ugo czeka³e¶...
----------------------------
- Okej. - odpowiedzia³a szybko Lucy i wesz³a do ¶rodka. No to zosta³e¶ sam na sam z Chikorit±, która zaczê³a siê relaksowaæ. Chyba ciê zbytnio nie zrozumia³a, no, ale có¿ - zawsze mo¿na powtórzyæ polecenie. Ju¿ chcia³e¶ siê za to zabraæ, gdy ona... Po prostu wystrzeli³a w stronê drzewa, podskakuj±c. Mia³a zamkniête oczy, wiêc pewnie skupia³a siê na odprê¿aniu, ale przez to... BUM! Walnê³a ³ebkiem o drzewo. No, zdarza siê, trudno. W ka¿dym razie, Chiko podesz³a do ciebie (lekko siê zataczaj±c) dok³adnie w tym samym momencie co blond panienka, która akurat opu¶ci³a budynek. U¶miecha³a siê lekko, trzymaj±c w rêce Pokedex.
- No to sprawê Pokedexa za³atwi³am. - oznajmi³a - Mo¿emy ju¿ ruszaæ?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
a no dobra niech narazie tak badzie mo¿e z czasem co¶ siê zmienia le neich bêdzie narazie jak jest ;) a co do odpisywania to nie gniewam sie xd jeszcze...;]
- Chikorita mocny atak, ale atakuj±c musisz uwa¿aæ te¿ na to, aby nie zrobiæ sobie krzywdy. Dobrze, a wiec ruszjamy tylko po¶pieszmy siê poniewa¿ muszê z³apaæ jakiego¶ pierwszego pokemona i Tobie chyba te¿ na tym zale¿y prawda? Miasto Violet nie jest a¿ tak daleko wiec musisz z³apaæ jakie¶ pokemony, aby móc stoczyæ pojedynek z tamtejszym liderem. Mam nadzieje ¿e w tym samym mie¶cie odbywa siê jakich¶ konkurs pokemonów bardzo chcia³bym wzi±¶æ w nich udzia³ ;)- Mówiê to bardzo szybko i popêdzam kole¿ankê, biorê Chikoritê na rêce i g³aszcze ja delikatnie po g³ówce której tak mocno u¿y³a ;)- A wiedz szybko ruszajmy .
Kontakt:
Wys³any: 2 Sierpieñ 10, 11:53
Lucy tylko kiwnê³a g³ow± i u¶miechnê³a siê tajemniczo. Rzuci³e¶ jej pytaj±ce spojrzenie.
- Naprawdê ci siê a¿ tak ¶pieszy? - zapyta³a, a w jej g³osie wychwyci³e¶ lekkie zdziwienie - Nawet krótkim marszem mo¿na doj¶æ do Cherrygrove w oko³o godzinê. Jest... - tu zrobi³a przerwê, by sprawdziæ, która jest godzina - Hm, 13:15... Czyli tak na oko byliby¶my tam oko³o godziny 14:15, oczywi¶cie, nie wliczaj±c to przypadkowych walk z dzikimi Pokemonami. No to co - nadal wolisz zostaæ przy swoim, czy jednak idziemy wolno? - to ostatnie s³owo wypowiedzia³a powoli, jakby chcia³a podkre¶liæ jego sens.
------------------------
Tyle na razie wyskroba³am, nastêpnym razem postaram siê wiêcej, okej?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
- Mo¿e nie wolnym, ale normalnym tempem ;p przyznam, ¿e jestem trochê podekscytowany - mówiê to z ekscytacja w g³osie.- Tobie siê nie chce rozegraæ jakich¶ walk? W mie¶cie Violet to bêdzie Twoja pierwsza walka w Sali prawda? Ja siê ¶pieszê poniewa¿ bardzo interesuj± mnie gatunki pokemonów i nie mogê siê doczekaæ kiedy spotkam jakiego¶ ciekawego okaza. - t³umacze Lucy. - Ciebie to nie krêci? - mówiê Lucy puszczaj±c oczko
Wys³any: 23 Sierpieñ 10, 13:20
- Szczerze, to ja ju¿ jedn± walkê wygra³am - dziewczyna wyjê³a z torebki p³askie, prostok±tne pude³ko i je otworzy³a. W ¶rodku znajdowa³a siê Odznaka Minera³u, któr± mo¿na zdobyæ w Olivine. Lucy u¶miechnê³a siê do ciebie.
- Jakim¶ cudem, który zwie siê moj± mam±, uda³o mi siê j± zdobyæ. - wyja¶ni³a, gdy pos³a³e¶ jej pytaj±ce spojrzenie - Po¿yczy³a mi swojego Golducka i Ninetailesa, wiêc posz³o szybko. - doda³a na kolejne spojrzenie - Ale dosyæ ju¿ tej rozmowy o odznakach, lepiej bêdzie, je¶li wrócimy do niej gdzie¶... ko³o Cherrygrove. A co do tych ciekawych okazów... - przerwa³a, patrz±c w niebo - Ka¿dego to krêci. Wska¿ mi osobê, która siê tym nie interesuje - nie znajdziesz takiej. - u¶miechnê³a siê lekko do ciebie - To co, idziemy?
No có¿, ruszyli¶cie w tym kierunku, z którego przybyli¶cie. Wokó³ nic ciekawego siê nie dzia³o. Dzieciarnia z miasteczka porozk³ada³a siê ze swoimi Pokemonami nad jeziorem, natomiast doros³a czê¶æ New Bark spacerowa³a po lesie w poszukiwaniu grzybów. Spojrza³e¶ w niebo. Z zachodu nadci±ga³a ciemniejsza chmurka. Burza to raczej nie bêdzie, ale mocny deszcz na pewno. Warto i¶æ w takim razie naprzód, czy nie lepiej by³oby przeczekaæ?
----------------------------
Wybacz d³ugi czas oczekiwania, ale grzeczn± panienk± nie jestem i dostajê szlabany
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
- Wow jestem zaskoczony, masz mamê Liderkê ? - Super to naprawde niesamowite, mam nadziejê, ¿e zgodzi siê zemn± kiedy¶ zawalczyæ ciekaw jestem jej si³y . Na pewno jest ¶wietna - mówiê to z mega zadziwieniem. - Wiêc ruszajmy szybko, ¿eby jak najszybciej dostaæ siê do najbli¿szego po drodze centrum pokemon.- Mówiê do Lucy.- A mia³ byæ tak ³adny dzionek, ale có¿ im szybciej pójdziemy tym mniej zmokniemy w koñcu ¿e¶my nie z cukru
Kontakt:
Wys³any: 11 Wrzesieñ 10, 17:07
- A czy ja mówi³am, ¿e moja mama to liderka? - odciê³a siê poirytowanym g³osem - Ja tylko powiedzia³am, ¿e mama po¿yczy³a mi swoje Pokemony, bo Jasmine, liderka sali w Olivine, jest fank± typu Stalowego. I nie mog³aby byæ moj± mam±, poniewa¿ jest tylko o 4 lata starsza ode mnie. - wyt³umaczy³a, patrz±c na ciemn± chmurê, która zbli¿a³a siê do New Bark nieub³agalnie - Czasami chcia³bym byæ z cukru, wiesz... - szepnê³a, przysuwaj±c siê go ciebie. Zrobi³o ci siê lekko za gor±co i Lucy chyba to zauwa¿y³a, bo natychmiast wróci³a do swojej poprzedniej pozycji, u¶miechaj±c siê lekko.
- Wybacz, nie wiedzia³am, ¿e tak na ciebie dzia³am... - za¶mia³a siê - To co... Ruszamy, no nie?
Có¿, trochê siê obijacie, a chmura zd±¿y³a siê przesun±æ o jakie¶ 2-3 centymetry, wiêc trzeba siê chyba po¶pieszyæ, no nie? Zacz±³e¶ cz³apaæ we w³a¶ciwym kierunku, to samo czyni³a Lucy, oczywi¶cie w pewnej odleg³o¶ci od ciebie, która wynosi³ z 0,2 metra. Co chwila zadawali¶cie sobie nawzajem pytania i udzielali¶cie na nie odpowiedzi, by lepiej siê poznaæ - w koñcu macie razem odbyæ t± ekstra przygodê. W pewnym momencie, twoja towarzyszka zada³a ci dziwne dwa pytania:
- Dlaczego wyruszy³e¶ w podró¿? Jakie masz wobec niej oczekiwania? - powiedzia³a cicho. Ma³o brakowa³o, a by¶ jej nie us³ysza³, poniewa¿ wiatr przybra³ na sile. Spojrza³e¶ w niebo. Chmura by³a ju¿ niedaleko. Znajdowali¶cie siê ju¿ poza miastem.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
- Ajæ jaka beznadziejna pogoda ;/ i to akurat dzisiaj z Tob± ;) - powiedzia³em ze zdenerwowaniem w g³osie.- hmmm wyruszy³em po to bo potrzebna jest mi kasa, aby pomóc moim bliskim osobom tzn. mojej mamie i ciotce które s± pielengiarkami i pomagaj± zranionym pokemonom. Za pieni±dze chcê wynaj±æ dla nich pomoc poniewa¿ bardzo ciê¿ko pracuj±. Drugim moim celem jest zemsta na bandzie kolesi którzy równie¿ wyruszyli w podró¿ pokemon.Gdy by³em m³odszy zawsze mi dokuczali i nasy³ali na mnie swoje pokemony. Podczas podró¿y chcê nawi±zaæ nowe przyja¼nie ciê¿ko trenowaæ, aby wygraæ Ligê Pokemon. - odpowiedzia³em na pytanie Lucy jednym tchem, aby nastêpnie móc biec do jakiego¶ pobliskiego lasu, aby schroniæ siê pod drzewami przed deszczem.
Kontakt:
Wys³any: 2 Pa¼dziernik 10, 20:08
- Fajny cel. - skomentowa³a Lucy, patrz±c w niebo - Wtedy, kiedy on j± dopad³... Te¿ pada³ deszcz... - powiedzia³a cicho, prawdopodobnie sama do siebie. Patrzy³e¶ na ni± przez jaki¶ czas, próbuj±c dociec, o kim ona mo¿e mówiæ. Odwróci³a siê do ciebie. W oczach mia³a ³zy.
- Moja mama... Jeden taki kole¶, robi±cy niezbyt czyste interesy siê ni± zainteresowa³. Ja by³am temu przeciwna i on postanowi³ siê mnie pozbyæ. Próbowa³ mnie zastrzeliæ, a moja mama... Ona mnie odepchnê³a i w rezultacie ona zginê³a... - zaczê³a p³akaæ. W tym samym momencie us³ysza³e¶ szelest i tak jakby... Pomiêdzy krzakami znajdowa³o siê co¶ koloru niebieskiego. Podszed³e¶ bli¿ej, a ten niezidentyfikowany obiekt odskoczy³. Aha, czyli to na pewno nie jest ¿aden przedmiot, tylko istota ¿ywa. Cz³owieka mo¿na ju¿ na starcie wykluczyæ, ludzie siê w ten sposób nie poruszaj±, a wiêc mo¿na przyj±æ gdzie¶ tak w 90%, ¿e to Pokemon. Spojrza³e¶ na Lucy, która te¿ siê patrzy³a w krzaki, ale w przeciwieñstwie do ciebie z lekkim u¶miechem, który dziwnie kontrastowa³ ze ³zami na jej twarzy.
- Ten Pokemon w krzakach... Wydaje mi siê, ¿e jest nastawiony do innych przyja¼nie, uwielbia siê bawiæ. - powiedzia³a. Na jej s³owa, potworek wyskoczy³ z krzaków. By³a nim niebieska ma³pka wygl±daj±ca o tak:
To co z ni± robisz? Olewasz, czy interesujesz siê ni±?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
- Wow jaki fajny pokemon chcê go mieæ!!!Bardzo szybki przyda mi siê taki!!! - mówiê bardzo emocjonuj±c siê. - Witaj jeste¶ bardzo ciekawym i interesuj±cym pokemonem - podchodzê do niego i próbuje nawi±zaæ nic porozumienia z nim. - Mo¿e chcia³by¶ przy³±czyæ siê do mnie? Zobaczysz bêdzie fajnie. Mam pomys³ - i w tej chwili wyjmuje pokeball z Chikorit± - Chikorita wychod¼. Zobacz, Chikorita jest ze mn± od niedawna i wydaje siê byæ szczê¶liwa nic jej nie grozi i dbam o to, aby dobrze siê czu³a. To jak zostaniesz ze mn±?- mówiê bardzo spokojnie, aby pokemon przypominaj±cy ma³pkê nie uciek³ ani nie przestraszy³ siê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.