Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 28 Maj 10, 23:38
- Ja chce zostaæ hodowc±. - Powiedzia³a Bella, jej brat kiwn±³ g³ow±, co mia³o oznaczaæ ¿e on te¿. Doszli¶cie do Sandgem Town, miasto tryska³o energi±. Ludzie tu witali ka¿dego przechodnia, który przechodzi³. W poke-markecie jak zwykle by³y t³umy, ka¿dy chcia³ dokupiæ potrzebne rzeczy. Mieli¶cie dobre tempo. By³a godzina 14:41, mia³e¶ godzinê dziewiêtna¶cie minut do obiadu. Przed wyj¶ciem z miasta sta³a pewna dziewczyna. Mia³a plakietkê z napisem zastêpca profesora. Widaæ by³o ¿e zna³a profesora Rowan'a.
- Hej, wy ... idziecie do profesora?Zapyta³a tamta dziewczyna.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
- Tak, szukamy go... - odpowiadam. - Mo¿esz nam powiedzieæ, czy jest w laboratorium? - pytam. Profesorzy to ludzie, którzy nie za czêsto siedz± w swoich laboratoriach... Przynajmniej tak my¶lê... Rozejrza³em siê po mie¶cie. Bardzo zat³oczone, jak zwykle. I pewnie kto¶ z mojej szko³y siê tu krêci... Sprawdzi³em, czy mam wszystkie rzeczy. W takim t³oku na pewno krêc± siê z³odzieje kieszonkowi. Chowam wszystko do torby, bo torbê mi nie³atwo zabior±...
Wys³any: 29 Maj 10, 13:26
Masz
- Profesor jest w Twinleaf Town, bêdzie tam do jutra ... macie czas, Wybira on trzy pokemon'y które dostanie ka¿dy pocz±tkuj±cy. - Powiedzia³a pomocnik profesora Rowan'a. Z plakietki wynika³o ¿e ma na imiê Down.
- No dobrze wiêc idziemy. - Powiedzia³a Bella kieruj±c siê w stronê wyj¶cia z miasta. Greg zrobi³ to samo, czekali ju¿ tylko na ciebie. Czas mija³ by³a godzina 15:00.
- Idziesz? - Zapyta³ Greg
Sygnatura użytkownika
- Idê, tylko o 16 mam obiad w domu... - mówiê z u¶miechem na ustach. Mmmmm.. ciekawe co moja mama zrobi... - Dziêki za informacjê. - mówiê do Down. Ruszy³em w kierunku Twinleaf, my¶l±c jakie to Poki bêd± do wybrania. S³ysza³em ostatnio o nowo odkrytych Pokach, Pokabu, Tsutaji i Mjumaru. Ciekawe, czy to one bêd±. - Jak my¶licie, czy starterami bêd± nowo odkryte Pokemony? - pytam siê nowych przyjació³.
Wys³any: 30 Maj 10, 16:26
- Nie liczy³abym na to ... Profesor Rowan ma ju¿ te trzy pokemon'y, aczkolwiek dalej trwaj± nad nimi eksperymenty. Nadal nie wiadomo jakie one maj± ataki i et cetera, et cetera. Wed³ug mnie na startery pójdzie Riolu, Charmander i Treecko. - Powiedzia³a asystentka profesora Rowan'a. Gdy Bella us³ysza³a o Treecko od razu siê u¶miechnê³a. Greg zrobi³ to samo lecz po Charmander'ze
- No za piêæ minut bêdziemy. - Powiedzia³ Greg. Tak, ju¿ trochê by³o widaæ zarysy miasta Twinleaf.
- O Down ju¿ jeste¶. - Powiedzia³ Profesor Rowan.
Sygnatura użytkownika
- Dzieñ dobry... chcieli¶my zapytaæ o Pokemony startowe... - pytam profesora... RIOLU! YEAAAAAAAH! Profesor nie by³ a¿ tak stary, nie¼le siê trzyma. Patrzê na profka, i na Down. Je¶li... bêdzie mia³ Riola to pêknê z rado¶ci! I ciekawe, jakie bêdzie mia³ ataki i tak dalej...
Wys³any: 3 Czerwiec 10, 14:31
- Ah ... haha ... pierwszy pokemon, pokeball'e le¿± tam na na stole. Przy ka¿dym z nich jest kartka z nazw± pokemon'a. Podejd¼cie tam i sobie go wybierzcie. Powiedzia³ profesor pokazuj±c wam stó³. Bella i Greg podeszli do sto³u.
- Charmander, Treecko i Riolu, Down mia³a racjê. Powiedzia³ Greg podnosz±c pokeball z Treecko. Bella wypchnê³a go i podnios³a pokeball z Charmander'em. Czas bieg³ nieub³aganie, by³a godzina 15:42, musia³e¶ siê po¶pieszyæ
Sygnatura użytkownika
Wzi±³em natychmiast Balla z Riolem, i wypu¶ci³em go pe³en podniecenia. Jezu, a¿ za chwilê bêdzie akcja a'la Lucario Holo! - Ciekawe..., bardzo ciekawe... - mówiê obserwuj±c pojawiaj±cy siê b³ysk ¶wiat³a charakterystyczny przy wypuszczaniu Balla...
Wys³any: 16 Czerwiec 10, 17:18
Z okr±g³ej czerwono-bia³ej kulki wyskoczy³ ma³y niebieski pokemon. Popatrzy³ on na ciebie swoimi oczkami po czym spojrza³ na profesora Rowan'a który to pokiwa³ mu rêk± na nie.
- Dobrze wiec, wybrali¶cie sobie swojego pierwszego pokemon'a. Jak wiadomo od bardzo dawno, dziêki im pomocy bêdziecie mogli z³apaæ inne pokemon'y by mieæ jak najlepszy team. trenerzy, koordynatorzy, hodowcy i inne osoby opiekuj±ce siê pokemon'ami musz± pamiêtaæ ¿e s± one najwa¿niejsze i to in nale¿y siê najwiêkszy szacunek. Powiedzia³ profesor po czym podszed³ do szwki i zacz±³ w niej grzebaæ
Sygnatura użytkownika
Patrzê w oczka Riola. Jaki on jest....... FAJNY! Zawsze marzy³em, by mieæ takiego. ZAWSZE. Dobra, teraz zobaczê co zrobi... - No cze¶æ... - mówiê do Riola. Wyci±gam rêkê w jego stronê, mo¿e uda mi siê go pog³askaæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.