POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Kojot
3 Maj 11, 21:01
EV trening.
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 13 Kwiecieñ 10, 17:41   

lub u¿yj pokesava od rahuane, te¿ idzie wstawiæ pokerusa, wiem bo siê bawi³em

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 13 Kwiecieñ 10, 17:42   

POKESAV TO DZIADOSTWO PRZEZ KTÓREGO TRACI SIÊ PRZYJEMNO¦Æ GRY ._.
Plis, nie wspominajcie o nim, bo to piractwo.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 13 Kwiecieñ 10, 17:46   

regulamin tego nie zabrania legends, wiêc wybacz, ale twoje ostrze¿enie do mnie nie trafia.

zapomnia³em jeszcze dodaæ, a raczej spytaæ:
Czy poki w boxie mog± siê zaraziæ pokerusem je¶li jaki¶ zaka¿ony pok z nimi przebywa? ) chodzi mi o jednego poka na box)

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

mewtwo
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 21 Lut 2009
Wys³any: 17 Lipiec 10, 13:41   

Czyli podsumuj±æ.Im p-oków danego typu pokonam tym wiêcej np:Speeda bêdê mia³?

Te kody damian to jak aktywowaæ bo nie mogê.Jak zaznaczam w baoxe marking to nic siê nie dzieje.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 17 Lipiec 10, 13:49   

DOMIN, i mo¿liwe ¿e musisz wybraæ jaki¶ znak i go zatwierdziæ, wtedy bêdzie dzia³aæ

Sygnatura użytkownika

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Do³±czy³: 09 Mar 2010
Wys³any: 17 Lipiec 10, 19:08   

Legends napisa³/a:
POKESAV TO DZIADOSTWO PRZEZ KTÓREGO TRACI SIÊ PRZYJEMNO¦Æ GRY ._.
Plis, nie wspominajcie o nim, bo to piractwo.

Edytowanie w³asnego stanu gry to rzeczywi¶cie piractwo jak ich ma³o, za to powinno siê i¶æ do wiêzienia !

Sygnatura użytkownika

Escallibur 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 18 Lipiec 10, 14:30   

Cytat:
Edytowanie w³asnego stanu gry to rzeczywi¶cie piractwo jak ich ma³o, za to powinno siê i¶æ do wiêzienia !

Tyle ¿e nie istnieje mo¿liwo¶æ edytowana zapisu z gry oryginalnej (tzn. kupionej), a jedynie pirata (czyli ¶ci±gniêtego roma). A wiêc epic fail w twoim wykonaniu.

Sygnatura użytkownika
Zgadza siê, ta sygnatura jest pusta

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Wys³any: 18 Lipiec 10, 16:43   

Jednak edytowanie pliku .sav to nie piractwo debilu wiêc siê nie wym±drzaj ;]

Sygnatura użytkownika

Escallibur 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 18 Lipiec 10, 17:41   

Czy tak trudno zrozumieæ, ¿e aby móc tkn±æ plik sav potrzeba romu gry (a z legalnego no¶nika raczej nie da siê go uzyskaæ) ergo pope³nia siê przy tym piractwo poniewa¿ korzysta siê z nielegalnej kopi. Proste to i oczywiste.

To tak samo jak na przyk³ad ze ¶ci±gniêciem p³yty tylko po to aby wykorzystaæ jeden utwór. Mimo swego polubownego charakteru takie co¶ nadal jest piractwem czy to siê komu¶ podoba czy nie.

Sygnatura użytkownika
Zgadza siê, ta sygnatura jest pusta

.//Rah 
Bug Catcher
No kurna

Wys³any: 18 Lipiec 10, 21:10   

Jednak plik .sav nie powstaje bezpo¶rednio z romu tylko z emulatora (który jest darmowy). To, ¿e plik .sav mo¿na otworzyæ jedynie z romem to ju¿ co innego.

Powa¿nie chcesz siê k³óciæ?

A tak poza tym deklu to my¶lisz, ¿e sk±d siê bior± romy? Oczywi¶cie, ¿e ripowane s± z oryginalnego no¶nika.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: