lub u¿yj pokesava od rahuane, te¿ idzie wstawiæ pokerusa, wiem bo siê bawi³em
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
regulamin tego nie zabrania legends, wiêc wybacz, ale twoje ostrze¿enie do mnie nie trafia.
zapomnia³em jeszcze dodaæ, a raczej spytaæ:
Czy poki w boxie mog± siê zaraziæ pokerusem je¶li jaki¶ zaka¿ony pok z nimi przebywa? ) chodzi mi o jednego poka na box)
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
DOMIN, i mo¿liwe ¿e musisz wybraæ jaki¶ znak i go zatwierdziæ, wtedy bêdzie dzia³aæ
Sygnatura użytkownika
Edytowanie w³asnego stanu gry to rzeczywi¶cie piractwo jak ich ma³o, za to powinno siê i¶æ do wiêzienia !
Tyle ¿e nie istnieje mo¿liwo¶æ edytowana zapisu z gry oryginalnej (tzn. kupionej), a jedynie pirata (czyli ¶ci±gniêtego roma). A wiêc epic fail w twoim wykonaniu.
Czy tak trudno zrozumieæ, ¿e aby móc tkn±æ plik sav potrzeba romu gry (a z legalnego no¶nika raczej nie da siê go uzyskaæ) ergo pope³nia siê przy tym piractwo poniewa¿ korzysta siê z nielegalnej kopi. Proste to i oczywiste.
To tak samo jak na przyk³ad ze ¶ci±gniêciem p³yty tylko po to aby wykorzystaæ jeden utwór. Mimo swego polubownego charakteru takie co¶ nadal jest piractwem czy to siê komu¶ podoba czy nie.
Jednak plik .sav nie powstaje bezpo¶rednio z romu tylko z emulatora (który jest darmowy). To, ¿e plik .sav mo¿na otworzyæ jedynie z romem to ju¿ co innego.
Powa¿nie chcesz siê k³óciæ?
A tak poza tym deklu to my¶lisz, ¿e sk±d siê bior± romy? Oczywi¶cie, ¿e ripowane s± z oryginalnego no¶nika.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.