Z vist± sytuacja jest o tyle skomplikowana ¿e jak ma siê du¿o ramu to system dzia³a elegancko (niektóre programy szybciej ni¿ na XP). Sam system bierze ponad 1 gb pamiêci RAM a to liczba bardzo du¿a. Jednak przy 4 GB RAM u¿ywanie Windowsa XP jest marnotrawstwem potencja³u. Po prostu XP nie obs³uguje w pe³ni wiêcej ni¿ 3 GB pamiêci.
Fail
Xp home - 4
Xp professional - 8
jak jest potrzebne to uwierz mi :p na pewno uzyje tyle ile masz. (jezeli miescisz sie w tym systemowym limicie.
Inaku¶, tnie ci siê bo masz pewnie 64 bitowy system. NO$GBA jest dla 32 bitowych systemów, a ¿e masz 2-rdzeniowy procesor ta nawet lepiej. A wracaj±c do ³indo³sów:
XP (u¿ywam) oraz 7-moja siostra go ma (kiedy¶ mia³a Viste ) i teraz na kompie posz³o by GTA IV na full detalach ale ona nie pozwala instalowaæ na tym lapku gier (ma jedynie emulator NES i tanki ).
Ja tu stawiam na siódemkê, bo np. mam kompa z procesorem 2-rdzeniowym, grafa Nviadia GeForce 7700 co¶tam,3 gb ramu, ale na laptopie ze zintegrowan± kart± i ogólnie s³abszym ale z windowsem 7 szybciej mi dzia³a platinum! A mój komp jest miesi±c po ca³kowitym formacie...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.