Mylisz siê Kojot...
Dotychczasowe wyniki:
UWAGA! W reszcie dowiedzia³em siê, ¿e najbardziej w moich pracach brak fabu³y.
Ale, skoñczy³em ju¿ 2 tom komiksu (Jest ju¿ jaka¶ fabu³a!) Tylko kojot mi skanera nie chce udostêpniæ...
Co do Beyblade.... Po prostu mam wiêcej czê¶ci ju¿, a tylko 1 czê¶æ wstawi³em i przesta³em, gdy¿ mnie po³owa chcia³a tego forum kamieniami obrzucaæ.
Co do Film'u.... Wymy¶lê fabu³ê, i zacznê dodawaæ dalej. A wiêc FF bêdzie do zamkniêcia...
Ale w pozosta³ych II bêdzie znaczna poprawa!
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Maron wyniki tej ankiety s± niemiarodajne! To tak jakby¶ szed³ na wybory i mia³ do zaznaczenia Lenin, Stalin, Hitler, Chruszczow, Gierek. Z takiego g³osowania nie dowiesz sie kto nie chcia³ ¿adnego z nich dowiesz sie tylko kto jakiego¶ chcia³ :P dorób jeszcze odpowiedz na wszystkie pytania "zadna praca marona mi sie nie podoba" i wtedy pokaz wyniki :P
ok Maron. ¿yczê powodzenia. kiedy mo¿na siê spodziewaæ, ¿e co¶ wstawisz?
Jutro/pojutrze bo mi Kojot nie chcia³ udostêpniæ skanera. Ale zeskanuje i bêdzie git.
Gruby rzulf napisa³/a:
Lenin, Stalin, Hitler, Chruszczow, Gierek
A... tylko ¿e ja nie pytam co wybieracie, tylko z którego mo¿na co¶ zrobiæ i wystarczy nad nim popracowaæ.
A ty siê tak nie podniecaj Grubasie. Sam zrób np. taki komiks, tak z 10 partów.
I mi nie szczelaj "Nie chce mi siê" Bo mi te¿ siê nie chce, ale robiê. Co z tego ¿e zmarnuje te kilkana¶cie godzin i zbiorê 1000 postów krytyki, jak wiem, ¿e zrobi³em co¶ tak, ¿e mogê byæ z tego dumny. (Lub ¿e nie wypali³o jak film i FF)
P.S. Kiedy skoñczê t± ankietê, oraz spróbujê poprawiæ to co tworzê, to wystawiê ankietê z twoimi "¿adnymi odpowiedziami" Najwy¿ej bêdê zmuszony przyznaæ, ¿e ja ³aski nikomu nie robiê i kazaæ zamkn±æ wszystko.
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Teraz Krupy Szu³f mosze poczuæ siem dotknienty ;< A poza tym to widzia³e¶ go, ¿e wiesz jak wygl±da? 0.o
Maron napisa³/a:
Sam zrób np. taki komiks, tak z 10 partów.
Ja zrobi³em ponad 10 i ¿yje, a ¿e nie chcia³o mi siê rysowaæ tylko robi³em komiks z gry to tylko mój w³asny wybór.
Maron napisa³/a:
mi te¿ siê nie chce, ale robiê.
A ¿e tak siê spytam Po kiego ch*ja? Je¶li siê czego¶ nie chce to siê nie robi. To raz, a dwa to je¶li skoñczy³by¶ z t± swoj± "twórczo¶ci±" to tylko by³by to po¿ytek dla ludzko¶ci.
Maron napisa³/a:
Co z tego ¿e zmarnuje te kilkana¶cie godzin i zbiorê 1000 postów krytyki, jak wiem, ¿e zrobi³em co¶ tak, ¿e mogê byæ z tego dumny. (Lub ¿e nie wypali³o jak film i FF)
Ja tam by³bym za³amany, a nie dumny z w³asnej g³upoty i zmarnowania czasu, który mo¿na by wykorzystaæ w jaki¶ po¿yteczny sposób.
Maron napisa³/a:
Najwy¿ej bêdê zmuszony (...) kazaæ zamkn±æ wszystko.
Kazaæ to ty mo¿esz ojcu przestaæ penetrowaæ twój odbyt (chocia¿ pewnie i tego nie mo¿esz), a nie kazaæ komu¶ z administracji PC.
PS. Tylko teraz nie zacznij mnie wyzywaæ, bo bendem puakau :zalamany:
A... tylko ¿e ja nie pytam co wybieracie, tylko z którego mo¿na co¶ zrobiæ i wystarczy nad nim popracowaæ.
A ty siê tak nie podniecaj Grubasie. Sam zrób np. taki komiks, tak z 10 partów.
I mi nie szczelaj "Nie chce mi siê" Bo mi te¿ siê nie chce, ale robiê. Co z tego ¿e zmarnuje te kilkana¶cie godzin i zbiorê 1000 postów krytyki, jak wiem, ¿e zrobi³em co¶ tak, ¿e mogê byæ z tego dumny. (Lub ¿e nie wypali³o jak film i FF)
ale czemu mamy cos wybierac skoro wszystko jest raczej do dupy i nie do ulepszenia (cos jak tuningowanie 15 letniego zardzewia³ego malucha zeby sie polansowac ile dresów siê do niego wci¶nie.)
Grubasie :P ja cie widzialem i smiem twierdzic ze jestes z grubsza niedorosniety a ze ktos ma w nicku gruby bo adminom sie geniusz z oty³o¶ci± myli to raczej grubasem nie jest :wstyd: aha i ja sie maron nie podniecam twoimi "pracami" bo to tak jakby sie ktos podnieca³ 60 letnia babcia (czyli nienormalnie) a i szczelac to sobie mozesz pistolecikiem ze staraganu ostatecznie gum± w majtach :P (jakby¶ nie zauwa¿y³ to mój ff jest w archiwum w konkursie ffów organizowanym daaawno przez dylydffasciesciasI33dem i smiem twierdzic ze jest troszke lepszy od twoich wypocin) Amen...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.