POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
27 Sierpieñ 12, 05:39
Ben10Net.boo.pl - Wszystko o Ben 10 i Ben 10 AF.
Autor Wiadomo¶æ
MojeGBA 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 28 Lut 2009
Sk±d: Crystal River City
Kontakt:
Wys³any: 31 Marzec 09, 19:25   Ben10Net.boo.pl - Wszystko o Ben 10 i Ben 10 AF.

Ben10Net.pl - Wszystko o Ben 10 i Ben 10 AF.

Ben10Net.pl to jedyna profesjonalna strona o kreskówce Benie 10 i Benie 10 Alien Force w Polsce i jedna z nielicznych tak profesjonalnych stron o tej tematyce na ¶wiecie.

Na stronie znajdziesz wiele informacji o kreskówce i jej kontynuacji, a tak¿e filmach, które zosta³y utworzone przez grupê Man of Action. Jest tam tak¿e pe³ny download.

Strona oparta jest o System Zarz±dzania Wiadomo¶ci± (CMS) o nazwie php-fusion i niedawno zosta³a zaktualizowana do najnowszej wersji. W zwi±zku z tym zmieni³ siê wygl±d i funkcjonalno¶æ strony.

Aktualnie mamy 2500 u¿ytkowników. Odwiedza nas ¶rednio 400 u¿ytkowników dziennie.

Proszê o opinie dotycz±ce strony!

Serdecznie Zapraszam na tê stronê.
Ostatnio zmieniony przez MojeGBA 8 Luty 10, 17:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 31 Marzec 09, 22:39   

Fajna stronka :)

Nie nabijaj. Ost s³owny
Ostatnio zmieniony przez Bary 31 Marzec 09, 22:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 16 Kwiecieñ 09, 06:46   

Strona estetyczna, ale dziwi brak obrazków nad dzia³ami.
Powitanie jest na ka¿dej podstronie, co jest trochê wnerwiaj±ce.
Forum tyko dla zarejestrowanych ? Minus :P

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 19 Kwiecieñ 09, 19:47   

A wiesz ¿e to forum jest zawirusowane ty :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: ?!?!?!?!?!?

Marcin55 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 31 Sty 2009
Sk±d: Toruñ
Kontakt:
Wys³any: 28 Kwiecieñ 09, 16:30   

Co ty gadasz nie jest zawirusowane,sprawdzi³em 3 razy...

MojeGBA 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 28 Lut 2009
Sk±d: Crystal River City
Kontakt:
Wys³any: 25 Maj 09, 20:30   

AD1. Forum, ani strona nie s± zawirusowane. Nie ma takiej mo¿liwo¶ci. Kod ¼ród³owy strony sprawdzany jest przeze mnie przynajmniej 3 razy na tydzieñ, a kod ¼ród³owy plików PHP przynajmniej raz na miesi±c. Je¿eli masz Avasta to siê nie dziw, ale on uznaje za wirusa nawet reklamy Google.

AD2. Brak obrazków nad dzia³ami to celowe dzia³anie. Powodem jest chêæ osi±gniêcia strony, która bêdzie dzia³a³a szybko nawet na wolnych komputerach. Z drugiej strony nie widzê potrzeby takiego rozwi±zania.

AD3. Co do powitania... Dziêki za informacje. Zostanie to zmienione. Powitanie od teraz widoczne jest tylko na stronie g³ównej.

AD4. Forum musi byæ tylko dla zarejestrowanych, bo php-fusion nie przewiduje innej mo¿liwo¶ci. Co do samej strony, dostêp do wielu funkcji zosta³ otworzony dla go¶ci.

Dziêkuje za wszelkie uwagi. Jak widaæ s± one przeze mnie brane pod uwagê.

Co do samej strony... zmieni³em hosting, a w miêdzyczasie zmieni³y siê statystyki. Mamy 2000 u¿ytkowników, a odwiedza nas nawet 500 osób dziennie (sporadycznie wiêcej).

Niestety, przez dwa miesi±ce, z powodu awarii w naszym bloku nie ma internetu, telewizji kablowej, ani telefonu ¶wiadczonego przez UPC. W zwi±zku z tym, przez te dwa miesi±ce nie by³o mnie ani tu, ani na swojej stronie. Teraz dzia³am na ³±czu bezprzewodowym,które przyprawia mnie o ból g³owy, ale jak widaæ, poprawê ju¿ widaæ.

Proszê o dalsze opinie na temat strony.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 7 Lipiec 09, 15:57   

Powiem tak - Podej¶æie adminów jest SUPER. Widaæ, czytaæ i czuæ ¿e to jest portal z prawdziwego zdarzenia, a nie popierdek zrodzony w chwili. Ale w koñcu, prowadz± to DOJRZALI ludzie, Jedyne czego brakuje, to dzia³ REDAKCJA, wszystko inne jest okej.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: