POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
G/S/C: Ciekawe B³êdy...
Autor Wiadomo¶æ
Mistyc 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Wys³any: 20 Czerwiec 09, 16:08   G/S/C: Ciekawe B³êdy...

Dzisiaj postanowi³em sobie z nudów zagraæ w Pokemon Silver... Do czasu przynie¶ienia Mystery Egg Elmowi gra wygl±da³a zwyczajnie (pomijaj±c fakt, ¿e Chikorita walczy³a z rywalem (4lvl), a nie jego pokemonem), jednak po rozmowie z typem, który pokazuje jak sie ³apie Pokemony, zaatakowa³ mnie Shiny Pichu na poziomie 7 :huh: nastêpnie ruszy³em w stronê miasta i przy samym wej¶æiu spotka³em Shiny Pidgey, który na 4 lvl. zna Growl i Psywave... Natomiast w Palpark pojawiaj± mi sie same Shiny Sunkern na poziomie 11+ i pojawiaj± sie Kakuny, które u¿ywajac Selfdestruct :o: wci±¿ mog± po nim walczyæ...
Na RomFreaks by³o napisane, ze to normalna wersja Silvera, ale patrz±c na to co sie w niej dzieje bez kodów to strach pomysleæ co bêdzie gdy sie u¿yje w niej kody...
... Jestem ciekaw, czy kogo¶ spotka³o tak dziwnego...

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 20 Czerwiec 09, 17:20   

Jak mozesz to wrzuc ten rom, bo chetnie bym sobie pogral xD

Mistyc 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 20 Czerwiec 09, 21:12   

Mogê wrzuciæ, ale w±tpiê czy co¶ to da, bo jak zacz±³em graæ po 4 liderze od nowa (wszystko identycznie, bez chodzenia oczywi¶cie), to ju¿ nie by³o takich Pidgey'ów ani nic podobnego :(

Chce jeszcze dodaæ, ¿e kontynuuj±c grê ów Pidgey ewoluowa³ w Misdreavus na 17lvl i Gengar 4 lidera atakowa³ sam siebie, tzn.: u¶pienie i zjadanie snów :krejzol:

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 22 Czerwiec 09, 20:16   

A teraz ja: Nie wiem czy to b³±d, ale spróbujê. Po u¿yciu Headbutt spad³ mi ¶pi±cy Spearow. Mo¿e to kto¶ zweryfikowaæ?

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Mistyc 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 23 Czerwiec 09, 18:30   

Je¶li w nocy to zrobi³e¶ no to ca³kim mo¿liwe, bo ja graj±c na telefonie w poki te¿ co¶ takiego mia³em, ¿e oprócz Weedle'a, Cateriego i ich evo spad³ mi hoothoot i spearow

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Czerwiec 09, 19:00   

Ale mi nie chodzi o Sparowa, tylko o to, ¿e spa³.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Mistyc 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 24 Czerwiec 09, 14:00   

przecie¿ tam by³o, ze jak typ daje ci ten TM to mówi, ze u¿ywaj±c go mo¿esz str±cic spi±ce Pokemony...

nie wiem, czy to jest b³±d, ale wczoraj jak gra³em w tego nieszczêsnego Silvera (tym razm bez takich wybryków by³) to fryzjer nie chcia³ mnie przyj±æ... dopiero jak pokona³em Mortyego mog³em skorzystaæ z us³ug...

Gracz9
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Cze 2009
Wys³any: 14 Lipiec 09, 06:55   

Ja z b³êdów w Crystalu przypominam sobie tylko jeden za to bardzo denerwuj±cy. Mianowicie zapisa³em sobie gre z poziomu gry powiedzmy przy 12 liderze. Potem zapisa³em ju¿ po pokonaniu wszystkich 16 liderów przed wej¶ciem do Mt. Silver (równie¿ z poziomu gry czyli zrobi³em co¶ co nazywa siê nadpisaniem gry). Miêdzy tymi dwo save'ami robi³em jeszcze kilka zapisów z poziomu gry i emulatora. I teraz najciekawsze...resetujê gierkê dajê continue a tam napis ¿e gra bêdzie kontynuowana od momentu zdobycia 12 odznaki. Jest to b³±d dosyæ powszechny bo zdarzy³ mi siê kilka razy i zawsze cofa³ o dosyæ d³ugi czas gry :D Dobrze ¿e s± save'y z poziomu emulatora.

Sygnatura użytkownika

stotomek 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 02 Sty 2011
Sk±d: Bielsko Bia³a
Wys³any: 5 Styczeñ 11, 16:57   

ja mia³em taki b³±d ze 11 lv. ratata pokona³em 10 machopa i dosta³em 100 ekspa to ca³y czas do 200 patrzy³em jak mi wchodzi coraz to wiêkszy lv. a ja sobie nie zapisa³em gry

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2011
Wys³any: 3 Styczeñ 24, 12:51   

To mi bardziej wygl±da na romhacka, a nie b³êdy jako takie. Mo¿liwe ¿e OP po prostu gra³ w Jacka, a nie w oryginalne gry. W oryginalnych grach nie wystêpuje Pichu na pocz±tku.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: