Gra wysz³a. Minê³o trochê czasu. Wszyscy posiadacze LiczbapierwszaDSa zd±¿yli ju¿ pewnie j± przej¶æ. Ci bardziej chêtni zd±¿yli pewnie zebraæ ca³y Dex a i pewnie jaki¶ sk³ad z³o¿yæ.
I na tym skoñczy³em grê. Battle Tree by³oby fajne gdybym nie dosta³ tego samego w dwóch ostatnich grach. Lub gdyby wsadziliby tam wiêcej legendarnych trenerów. A mo¿e wtedy gdyby Red i Green nie byli zablokowani co do pochwycenia ich i u¿ycia w doublowych walkach jako partnerzy.Nie wiem. Po prostu czujê ¿e w tej grze nie mam ju¿ co robiæ. Kwestia ¿e dex zebra³em ca³y w poprzednich grach i teraz czekam na wyp³atê coby zacz±æ siê bawiæ w live-dex lub przenoszenie stworków.
Fakt ¿e wiêkszo¶æ monów nowej generacji to defensywne ¶cierwo te¿ niezbyt mi le¿y. Wolne walkii modlenie siê na krytyk/by przeciwnik nie u¿y³ Recovera bola³. Mam nadziejê ¿e teraz z Bankiem to siê trochê zmieni³ aczkolwiek ja jeszcze trochu poczekam na sprawdzenie tego¿.
A ¿eby nie by³o ¿e tylko marudzê na t± grê. Ma te¿ jakie¶ zalety. Skulle jako parodia ostatnich megapowa¿nych zespo³ów jest spoko. Fabu³a mo¿e nie jaka¶ porywaj±ca ale lepsza od poprzednich. Gra wci±¿ chrupie podczas doubli(mam N3DSa XL) ale rzadziej zdarza siê podczas zwyk³ych singielkowych walk.
Zdarzaj± siê fajne mony, s± i kiep¶ciejsze. Jak w ka¿dej genie. Kocham Lurantisa.
Multi jest niby jakie¶ nowe, jakie¶ fajne opcje no ale kurde. Bieganie za ludkami i sprawdzanie czy gadaj± po francusku/hiszpañsku/japoñsku/chiñskoprostyn/chiñsko¿³o¿onym/jakimkolwiek innym nudzi. Misje globalne to spoko pomys³, szkoda ¿e dot±d ¿adna siê nie powiod³a.
Jakbym by³ powa¿nym cz³owiekiem i mia³ zrecenzowaæ grê to bym to pewnie zrobi³ inaczej. Na koñcu recenzji pojawi³aby siê ocena. Có¿. 6/10. Chêtnie bym wróci³ do OR/ASów ale lubiê w poki graæ maj±c najnowsze ataki/wszystko inne do dyspozycji.
Ah. No i ten. Jakby kto chcia³ siê wymieniæ/powalczyæ to dajcie znaæ.
Ja oceniam na 8/10
szkoda ¿e pod koniec gry ³apiesz najlepsze pokemony, które nie s± do niczego potrzebne bo koniec gry. Wcze¶niej gra³em tylko w Pokemon RED wiêc przepa¶æ by³a do¶æ spora. Nie wiem tylko jak siê jajka tworzy, aby wykluæ nowe pokemony
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.