POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
19 Maj 13, 13:07
Nastêpny stworek Jamesa?
Autor Wiadomo¶æ
piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 25 Lipiec 10, 21:05   

Mi siê wydaje, ¿e bêdzie to jaki¶ pokemon albo psychiczny lub trawiasty, ale pewnie z V generacji jak ju¿.

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

11piotrek00
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 28 Lip 2010
Wys³any: 28 Lipiec 10, 10:55   

Wed³ug mnie Growlithe Jamesa z ewoluje w Arcanine i gdy James siê dowie odrazu po niego przyjdzie . :)

PokeZiom 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 16 Cze 2009
Sk±d: PG
Kontakt:
Wys³any: 28 Lipiec 10, 11:10   

Mo¿e byæ, ale m i siê wydaje, ¿e Growlithe ewoluuje pod wp³ywem kamienia.
A co do tematu to z jego szczê¶ciem bêdzie to voltorb, który potrafi tylko samo destrukcje

Sygnatura użytkownika

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 19 Styczeñ 17, 08:46   

Blue napisa³/a:
Czemu uwa¿asz ¿e to bêdzie tangela?

Bo James zawsze mia³ pokemony które mu sprwia³y problem, np. wiecznie g³odny w³a¶ciciela Victreebel. Tangela pasuje do schematu, bo ma macki którymi mo¿e zawsze np. ³askotaæ Jamesa gdy ten by wysy³a³ j± do ataku.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Ostatnio zmieniony przez PokeMan 19 Styczeñ 17, 08:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 19 Styczeñ 17, 20:59   

PokeMan napisa³/a:
Blue napisa³/a:

Bo James zawsze mia³ pokemony które mu sprwia³y problem, np. wiecznie g³odny w³a¶ciciela Victreebel. Tangela pasuje do schematu, bo ma macki którymi mo¿e zawsze np. ³askotaæ Jamesa gdy ten by wysy³a³ j± do ataku.

Ach, jak dobrze, ¿e po tych kilku latach ta sprawa siê nie rozwi±za³a i nadal trzeba gdybaæ.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Byakurai 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Bear wants justice

Do³±czy³: 14 Sie 2009
Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 19 Styczeñ 17, 21:03   

Afil napisa³/a:
PokeMan napisa³/a:
Blue napisa³/a:

Ach, jak dobrze, ¿e po tych kilku latach ta sprawa siê nie rozwi±za³a i nadal trzeba gdybaæ.

Nie wiem jak ty, ale ja nadal siê zastanawiam, co wejdzie teraz do sk³adu Jamesa. :vabi: Z alola pokemonów najbardziej prawdopodobnym wydaje mi siê Bewear, móg³by go za ka¿dym razem gnie¶æ w u¶cisku, na przyk³ad tak jak mnie skrêca w ¿o³±dku od takiego odkopu :vabi:

Sygnatura użytkownika

*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*

Ich bin eine :zombie:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych